Şimdi Ara

*** OTO ELEKTRİK *** (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
685
Cevap
25
Favori
389.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu şemayla değil de,malzemenin kendisini de görüp mukayese etmek gerek,ben bu şekil pek bişey anlamadım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ QzMéN ]

Bunu şemayla değil de,malzemenin kendisini de görüp mukayese etmek gerek,ben bu şekil pek bişey anlamadım :S

katılıyorum
  • İlk motoru biraz önce taktım sol ön kapıya.15-20 dk sürdü.Diğerleriyle yarın uğraşacağım.Kabloları çekip koyayım o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@ldırg@n

İlk motoru biraz önce taktım sol ön kapıya.15-20 dk sürdü.Diğerleriyle yarın uğraşacağım.Kabloları çekip koyayım o zaman?

Allah kolaylık versin kardeşim, bu arada aman dikkatli ol elektrik şakaya gelmez..
  • Saolasın.Resimleri çektim.İlk önce merkezi kilidin resimleri.
    1-Elektrik bağlantı kablosu.
     *** OTO ELEKTRİK ***
    2-Arka kapı motorları 2 kablolu.
     *** OTO ELEKTRİK ***
    3-Ön kapı motoru 5 kablolu.
     *** OTO ELEKTRİK ***
    4-Diğer ön kapı motorunun kablosu.(Arabaya taktığım için bu resimde yok)
     *** OTO ELEKTRİK ***
    5-Burdaki resimde boşta kalan 2 kablo.
     *** OTO ELEKTRİK ***

------------------------------------------------------------------------------------------
    Şimdi de uzaktan kumanda.

1-Beyin
     *** OTO ELEKTRİK ***
    2-Elektrik bağlantı kabloları.
     *** OTO ELEKTRİK ***
    3-Bagaj açma, cam kaldırma ve sinyal kabloları(Bunlar kullanılamayacağı için boş kalacak)
     *** OTO ELEKTRİK ***
    4-Bu 6 kabloda merkezi kilit kabloları.Şemaya uygun bağlanacak.
     *** OTO ELEKTRİK ***

• Valla seni cesaretin ve sabrından ötürü tebrik ediyorum. Benim sinirlerim kesinlikle kaldırmazdı Allah'cc kolaylık nasip etsin inş. bitirde ıslatalım
  • Merkezi kilit halledilecek iş ama uzaktan kumanda zor görünüyor.Bir tane şema yokki 7 şema var.Yok uzakdoğu arabaları için yok alman için yok fransız için.Bakalım olmadı elektrikçiye hallettireceğiz.Hiç olmazsa döşer bırakırım bağlantı işini halleder daha az para alır.
  • Bencede iyi yaparsın
  •  *** OTO ELEKTRİK ***
    Biraz araştırdım şemada kırmızı ile işaretlenen yere uzaktan kumanda bağlanıyormuş.Şimdi uzaktan kumandanın 6 kablosundan hangisini bağlamak gerektiğini bulmak kaldı.Sona az kaldı gibi.

Merkezi kilit - tetik ile mi çalışıyor acaba + tetik ile mi bilen var mı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirigmus -- 11 Haziran 2010; 22:12:09 >
  • arkadaşlar arabaya uygun fiyatlı kaliteli hoparlör önerebilir misiniz?
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-arac-kolonlari-pioneer-ts-a6973e-oto-oval-hoparlor-6973-6x9/detay?

tabi hoparlör herşey değildir.teyp amfi ne var arabanda ona göre takacağın hoparlörün özelliklerini belirlemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@ldırg@n

*** OTO ELEKTRİK ***
    Biraz araştırdım şemada kırmızı ile işaretlenen yere uzaktan kumanda bağlanıyormuş.Şimdi uzaktan kumandanın 6 kablosundan hangisini bağlamak gerektiğini bulmak kaldı.Sona az kaldı gibi.

Merkezi kilit - tetik ile mi çalışıyor acaba + tetik ile mi bilen var mı arkadaşlar?

valla aynı şeymi bilmiyorum ama onlar bende boştaydı sonra öğrendim onlara çıt çıt switch düğme takınca basıyorum kapılar kitleniyor basıyorum açılıyor düğmeyide kalorifer düğmelerinin oraya koydum arabaya bindiğim zaman kitliyorum kapıları manuel olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcon417 -- 14 Haziran 2010; 15:55:21 >

• Arkadaşlar merhaba ben aracıma sisi lambası takmyı düşünüyorum önlere ama o doğanın kilerden değil daha değişik bişeyler yapmak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum adrs link verebilirsiniz satın alacağım şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaslar merkezi kilit ve uzaktan kumandayı bagladım.Cok güzel oldu.yaklasık 5saat zamanımı aldı.kabloları güzelce gizledim.sol arka kapının kolçagının bir vidası sıkısmıs açamadım ama kablosunu çektim.elektrikli tornavidayla bile denedim ama olmadı.yağlayıcı ile deneyeceğim.sağ arka kapının ise motoru güzel sabitleyemedim.kapıda da delik açmak istemedim.onuda bir ara halledeceğim.ön kapılar sorunsuz.kumanda baya uzaktan alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellllo

Arkadaşlar merhaba ben aracıma sisi lambası takmyı düşünüyorum önlere ama o doğanın kilerden değil daha değişik bişeyler yapmak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum adrs link verebilirsiniz satın alacağım şimdiden teşekkürler...

orjinal sis lambası gibi olmaz hiçbiri ama mesela iki tane yuvarlak doblonun orjinal sisleri gibi yan yana olacak şekilde 2 sağa 2 sola takabilirsin
  • herkeze iyi akşamlar.aracım 92 doğan l.son zamanlarda marş anında problem yaşıyorum.araç 2 gün yattıktan sonra marş yaptığım zaman bazen de sabahları marş basarken yavaşlıyor ve sanki tam duracağı zaman motor çalışıyor.2 ay once marş motoru ve şarj dinamosu revizyonu yaptırdım.ben problem akü diye düşünüyorum.bu konuda fikir verebilecek yardımcı olabilecek var mı?teşekkür ederim.
  • Akü zayıfsa yapabilir. Onun haricinde şase alma sıkıntısı varsa eksi uca bağlı kabloyu değiştirebilirsiniz. Bir de kutup başlarına bağlı kabloları sıkarsanız(kendi aracımdan tecrübe ettim) şarjla ilgili sıkıntı yaşamazsınız. Yeni aküden önce, aracın yaşını da düşünerek, sistemi kontrol etmekte fayda var.
  • selam arkadaşlar oto buzdolabı aldım bunu bagajda kullanmak istiyorum bagajda elektrik işini nasıl çözerim acaba teşekkürler
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadireren01 -- 16 Ekim 2012; 12:27:03 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.