Şimdi Ara

oto koltuk boyama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
24.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar araciniza kilif alma yerine koltuklarini boyamaya ne dersiniz

kumas boyasi ile olurmu yapanlar varmi yada bi fikir olanlar nasil olur olurmu acaba

ben bunu ilk once 306da denicem guzel olursa 407 mi de boyayacagim

• delilik derim. estetik olmaz. bence.
  • Deri boyayanlar var ..Tabi kazanlarda yüksek ısılarda boyanmasıyla alakası olmuyor ,çok çabuk parlıyor ve pul pul açılıyor..Son bir ustayla konuştum ben özel astar kullanıyorum oluyor dedi boyadığı bir deri parçasınıda çitileme şeklinde baktım fena değildi çıkma yapmıyordu ..Ama yinede bana çok sağlıklı gelmiyor ..Okadar ısıda içine işlettirilerek yapılan boyayla püskürtme bir boya nasıl aynı olur ?

Kumaşa gelince onu hiç duymadım..Bir arkadaşın halısını boyadılar o da sürtünmeden direk çıkıyordu alttan eski rengi geldi..306 da dene bence onun orjinal döşemelerini biz parlara az teslim etmedik tabi ozamandan bu zamana atmadılarsa ..Biz deri yaptığımız her vitrin arabası sıfır 306 nın döşemelerini parlara deri yapıldığında iade ediyorduk..Boyamayı beceremezsen ordan bir şekilde temin edersin (tabi öncedende git sor ki kendini garantiye al ).407 de hiç şansın yok,kumaş lar pres olduğundan dönüşün olmaz ..

Benden bu konuda bukadar yinede sen bilirsin karar senin...

Saygılarımla

A.CEM ADALI
    quote:

Orjinalden alıntı: citroen picasso

arkadaslar araciniza kilif alma yerine koltuklarini boyamaya ne dersiniz

kumas boyasi ile olurmu yapanlar varmi yada bi fikir olanlar nasil olur olurmu acaba

ben bunu ilk once 306da denicem guzel olursa 407 mi de boyayacagim

• yok 407 nin koltuklarini size deri doseme yaptiracag
  • yaw kardeş de get yazık etme
  • teknik olarak boyayı kumaşa fikse etmek mümkün değil neyazıkki eninde sonunda haslık sorunları yaşatacaktır nedir bu haslıklar

1. ışık haslığı: güneşte kolayca solacaktır

2. sürtme haslığı: oturduğumuz elimizin kolumuzun deydiği yerlerde boya hemen açacaktır

3.tükürük haslığı : küçük çocuklara ağız yoluyla kimyasal madde geçme olasılığı yüksektir

4. yıkama haslığı : her türlü temizlik teşebbüsünde kumaş aldığı boyayı kusacaktır

v.b.

koltuk kumaşları tüm bu haslık testleri yapılarak çeşitli prosedürlerden geçerek boyanmakta ve kullanıma hazır hale getirilmektedir.

dayanıklılık acısından sentetik genellikle materyaller kullanılarak üretilen koltuk kumaşlarını piyasada satılan herhangibir boya ile boyamak mümkün değildir
    boyama süreci uzun bir süreç olup hazırlık aşamasından son haline gelene kadar oldukça karışık teknik ve kimyasal detaylar içerir bunu bukadar basite alamayız

bunları ben neredenmi biliyorum çünkü ben tekstil mühendisiyim

iyi forumlar

• ben vazgectim boyamadan tesekurler ziyan etmiyeyim aracin koltuklarini ozaman

herkeze tesekurler verdiginiz bilgilerden dolayi
  • arkadaşlar oto deri döşemelerinizi yeniden döşetmek yerine ki bu yaklaşık 1000 ile 2000 tl arası, bunun yerine orjinal renginde boyatabilirsiniz.zeytinburnunda lodosderi var.ilgilenenlere tavsiye ederim.www.lodosderi.com ayrıntılarda burada.
  •  oto koltuk boyama

oto koltuk boyama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenice deri tamiri -- 13 Aralık 2010; 16:35:30 >
  • Araştırma ve geliştirmeye yapılan yatırımlar, geleneksel etkinlik ve dayanıklılık
    standartlarının aşılması, sanayi akımlarına ve ihtiyaçlarına hassasiyet gösterme
    ve dikkat etme; bugün Fenice'in mükemmel sonuç ve kusursuz hizmet ile
    bağdaştırılmasını sağlamıştır. İtalya’da 1973 yılından beri birçok prestijli
    tabakhanenin ve araba üreticisinin çözüm ortağı olan fenıce şuan turkıyede denemek istersenız bıze ulaşabılıcenız numaralar
    tel:212 549 18 07 -08

oto koltuk boyama
  • Orijinalden alıntı: fenice deri tamiri

oto koltuk boyama

oto koltuk boyama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenice deri tamiri -- 13 Aralık 2010; 16:44:26 >
  • bence boyoma
  • aracınızın orjinal kumaş kılıflarını boyatmak isterseniz, parça boya yaptırabilirsiniz. İstanbul'da Merter, Topkapı veya tekstilkent taraflarında biraz araştırma ile. fakat fiyat konusunda bir pahalı olacaktır. bilginize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.