Şimdi Ara

OTO LASTİK 2015/16 FIRSATLARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
25
Favori
12.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bsrkycn

quote:

Orijinalden alıntı: tokatfatihi

quote:

215-55 r 17 jant kışlık lastik lazım uygun fiyata bulamıyorum

215 55 r17 ebat kışlık lastikleri fiyatı ucuk bilginiz olsun. Tabi birde aradığınız marka önemli fiyat 2 katına kadar oynuyor.

Evette araçta bu lastiklerden var Nissan juke
    Farklı bir ebat takılabiliyor mu ?

buradan hesaplama yaparak %3'ten az fark çıkıyorsa uygun olan ebatlar araştırılabilir:

http://kolayoto.com/lastik-uzmani/lastik-olcusu-hesaplama.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 9 Aralık 2015; 17:33:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• thebaboli kullanıcısına yanıt
    selam, p1 in frenlemesi kötü, şu an bende var, önceki lastiğim 4. sıradakiydi, yol sesi alıyordu ama çok iyiydi. conti leri uzun zaman önce kullandım, onlar da çok iyiydi
  • 1.3 mjet grande punto aracım var. 4 tane lastik almak istiyorum. %99 şehir içinde kullanılacak araç.

Orjinal lastik ebatları 175/65/15

Ne önerirsiniz arkadaşlar şehir içi kullanım için. Performansa gerek yok. Yakıt tasarrufu ve konfor ön planda benim için.
  • 205 55 16 golf için ikinci el temiz kışlık satan varsa görüşebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

1.3 mjet grande punto aracım var. 4 tane lastik almak istiyorum. %99 şehir içinde kullanılacak araç.

Ne önerirsiniz arkadaşlar şehir içi kullanım için. Performansa gerek yok. Yakıt tasarrufu ve konfor ön planda benim için.

Hocam hangi sehirde kullanilacak? O da onemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

1.3 mjet grande punto aracım var. 4 tane lastik almak istiyorum. %99 şehir içinde kullanılacak araç.

Hocam hangi sehirde kullanilacak? O da onemli

İstanbul şehir içi yazmayı unutmuşum :)
  • ARKADAŞLAR ELİMDE BMW İÇİN 4 ADET 5X120 BİJON 15 JANT KIŞLIK LASTİK VAR..BALANSLARI YAPILMIŞ TİTREME YAPMAZ..ARACIMI SATTIM BOŞA ÇIKTI.İŞİNE YARAYAN İÇİN FIRSATTIR.LASTİKLER SIFIR AYARINDA.
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-satilik-15-jant-kislik-orjinal-bmw-jant-lastik-243952441/detay/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://www.hepsiburada.com/tracmax-225-50-r17-98v-xl-s210-ice-plus-oto-kis-lastigi-uretim-tarihi-2014-p-OTLST700082

tracmax marka alınır mı ?

Merhaba.
    Aynı lastiğin 195/65/15 olanının tanesini 74,50 TL' den aldım, dün teslim edildi.
    Yarın taktırmayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mytohology -- 13 Aralık 2015; 16:31:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

quote:

http://www.hepsiburada.com/tracmax-225-50-r17-98v-xl-s210-ice-plus-oto-kis-lastigi-uretim-tarihi-2014-p-OTLST700082

Merhaba.
    Aynı lastiğin 195/65/15 olanının tanesini 74,50 TL' den aldım, dün teslim edildi.

17 jant olunca fiyat artıyor
    tracmax marka olarak nasıl iyi midir ?
    araştırdınız mı ?

• Debica kış lastiği alınır mı?

• fiat doblo için 195/60/16 2015 üretim kışlık bilinen bir marka olsun istiyorum ucuz yollu alabilecegimiz biryer varmi
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba.

17 jant olunca fiyat artıyor
    tracmax marka olarak nasıl iyi midir ?
    araştırdınız mı ?

Merhaba.
    Hiç araştırmadım.
    N11' de aradığım ebatlarda 33' lük çekleri kullanabileceğim en ucuz kış lastiği bu vardı.

• quote:

quote:

Merhaba.

insanları yanıltıyosunuz 107 tl görünüyor kargo ücretide eklenecek. kalite düşük tabi.

hadiye çek vs kullandıysanız mesajda belirtin.

Takma ve balans ücretide kendinize ait ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 13 Aralık 2015; 20:50:15 >

• Bende 195 65 15 ariyorum kliksa da continental var ts850 91h kışlık 158 lira indirim de var 30 lira kargo da ücretsiz sizce alinir mi ne diyorsunuz tavsiye varmi?
    Birde bunu bayiden alip balans ayari da icinde olsa daha iyi degilmi ki?

• 195 55 r16 Petlas Snowmaster Aldım 4 Tane..Toplamda 700 TL'ye Mal Oldu..Bakalım Petlas Bizi Yarı Yolda Bırakmaz İnşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

195 55 r16 Petlas Snowmaster Aldım 4 Tane..Toplamda 700 TL'ye Mal Oldu..Bakalım Petlas Bizi Yarı Yolda Bırakmaz İnşallah..

bi aydır corsa taktım kullanıyorum canavar gibi tırmanyo lastıkler dogu sartlarında karlar ıcınde yollarda

• quote:

Orijinalden alıntı: irs69

quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

195 55 r16 Petlas Snowmaster Aldım 4 Tane..Toplamda 700 TL'ye Mal Oldu..Bakalım Petlas Bizi Yarı Yolda Bırakmaz İnşallah..

bi aydır corsa taktım kullanıyorum canavar gibi tırmanyo lastıkler dogu sartlarında karlar ıcınde yollarda

Bende de '12 Corsa 1.2 Easytronic Var..İstanbul'dayım..Herhalde Benimki Canavardan Öte Olur :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzo.muco

Bende 195 65 15 ariyorum kliksa da continental var ts850 91h kışlık 158 lira indirim de var 30 lira kargo da ücretsiz sizce alinir mi ne diyorsunuz tavsiye varmi?
    Birde bunu bayiden alip balans ayari da icinde olsa daha iyi degilmi ki?

30tl indirimi nedir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

quote:

quote:

Merhaba.

insanları yanıltıyosunuz 107 tl görünüyor kargo ücretide eklenecek. kalite düşük tabi.

hadiye çek vs kullandıysanız mesajda belirtin.

Takma ve balans ücretide kendinize ait ayrıca

Merhaba.
    Kargo ücretsiz ve yazdığım gibi 33 TL çek ile satın aldım.
    Yine N11' den 4 adet lastik montajını 39,60 TL' den satın aldım.
    Kalite aramıyorum, ucuz yollu iş görsün yeter.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.