Şimdi Ara

OTO LASTİK 2015/16 FIRSATLARI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
25
Favori
12.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    185 60 r15 nokian kışlık lastik önerir misiniz?

En ucuz 146 tlye buldum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokatfatihi

quote:

Orijinalden alıntı: bsrkycn

215-55 r 17 jant kışlık lastik lazım uygun fiyata bulamıyorum

215 55 r17 ebat kışlık lastikleri fiyatı ucuk bilginiz olsun. Tabi birde aradığınız marka önemli fiyat 2 katına kadar oynuyor.

Evette araçta bu lastiklerden var Nissan juke
    Farklı bir ebat takılabiliyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petlas ile Debica arasinda kaldim. 4 lastikte 80 90 lira daha pahali Petlas. Hangisini onerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

Petlas ile Debica arasinda kaldim. 4 lastikte 80 90 lira daha pahali Petlas. Hangisini onerirsiniz?

Ben de bunu çok düşündüm, araştırdım. Taksicilerin büyük çoğunluğu Petlas kullanınca ben de petlas aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba.
    Hiç olmamasındansa kötü de olsa bulunması iyidir diyerek bundan 4 adet sipariş geçtim:

http://www.binbircesit.com/Store/ProductDetails.aspx?productid=467643

hocam ne idüğü belirsiz bir markayı takacaksınız aracınıza. hiç yorum tecrübe yok lastikle ilgili

Merhaba.
    Nerdeyse 1 hafta olacak sipariş ortalıkta yok.
    En son kargoya verdik bir süre sonra siparişlerim menüsünden takip numarasını öğrenebirsiniz dediler ama 3 gündür takip no alamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

quote:

Petlas ile Debica arasinda kaldim. 4 lastikte 80 90 lira daha pahali Petlas. Hangisini onerirsiniz?

Ben de bunu çok düşündüm, araştırdım. Taksicilerin büyük çoğunluğu Petlas kullanınca ben de petlas aldım.

Ben de Petlas alacak gibiyim. Ama Debica hakkinda da cok olumlu yorumlar var. Fiyati da biraz daha uygun...

• quote:

quote:

quote:

Ben de Petlas alacak gibiyim. Ama Debica hakkinda da cok olumlu yorumlar var. Fiyati da biraz daha uygun...

Benim ebat 195 60 15. Ara ebattı. Baştan kazık yiyoruz zaten ebat yüzünden. Sanırım senin ebatta aynı.

Hepsiburada'da
    Petlas 125 civarına mal edilebilir.
    Debica: 110 liraya mal edilebilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim ebat 195 60 15. Ara ebattı. Baştan kazık yiyoruz zaten ebat yüzünden. Sanırım senin ebatta aynı.

Hepsiburada'da
    Petlas 125 civarına mal edilebilir.
    Debica: 110 liraya mal edilebilir.

Hocam bu iki mesajdan lastik ebadını nasıl anladın? Doğru tahmin ettin. 195/60/15. Niye pahalı diğerlerinden, anlayamıyorum.

GG da lassa var 195/65/15 120 tl, 60/15 170 tl. 65/15 taktırmayı da düşündüm ama orjinal ebadı olsun diye vazgeçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erisman

goodyear effİcİentgrİp performance alacağım aracım focus hb 2011 yorumlarınız nelerdir?

Testlerde en iyi lastiklerden. Ben de o yüzden aldım genel olarak beğeniliyor. Bence de iyi fena değil, daha doğrusu olması gerektiği gibi.

Ama sanki kalkışlarda çok kolay patinaja düşüyor bende, araba da megane2 dizel aslında, gaza da pek sert basmam. Bu kadar övgü alan lastik için şaşırdım. Herkeste durum böyle midir bilmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sebati06

Continental TS850 ile pirelli sottozero 3 arasında kalmış durumdayım. Aslında dr w4 alacaktım fakat kuru zemin performansının düşük olması nedeniyle vazgeçtim. Hatta bir testte hızlı şerit değiştirmeyin yoksa kontrolü kaybedebilirsin uyarısnı görünce tamamen vazgeçtim. Bu iki lastikten birini kullanan var mıdır ?

dün 4 adet 205 55 16 ts850 taktırdım. uzun araştırmalar sonunda karar verdim. tavsiye ederim. içeri verdiği ses az. yol tutuşu iyi. ama kar buzda deneme imkanım olmadı ama tedtler zaten heşreyi gösteriyor

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Çok güzel bir lastik seçmişsiniz geçen kış bende bu lastik ile michelin alpin5 arasında gidip gelmiştim.

teşekkürler hocam. michelin e bi türlü ısınamadım. gereğinden fazla fiyatı olduğunu düşündüm hep. ben ug9 düşünüyordum bu sene ama 2015 ürün olmaması ve bu belirsizlik beni vazgeçirdi. ts850 yi uygun saylabilecek bir fiyata bulunca hiç araştırmadan aldım.

Arkadaşım tv almıştı n11 den ve yeni alışverişine 1000 lira üzeri olursa 222 lira ind sunuyordu bende michelin yapıştırdım karta taksit ve harcama günü ile çok müthiş fiyata gelmişti. Şuan n11 de %10 var diğer siteler ile fiyat kıyaslaması yapmak lazım avantajı lazım olan değerlendirebilir.. Hatta iş yerinde arkadaşların hesaplarında da varsa ind paylaşırım belki birilerinin işine yarar..

• quote:

Orijinalden alıntı: platin1111

Arkadaşlar
    185 60 r15 nokian kışlık lastik önerir misiniz?

En ucuz 146 tlye buldum.

N11 de 142 liraya alınabiliyor

• quote:

quote:

quote:

215-55 r 17 jant kışlık lastik lazım uygun fiyata bulamıyorum

215 55 r17 ebat kışlık lastikleri fiyatı ucuk bilginiz olsun. Tabi birde aradığınız marka önemli fiyat 2 katına kadar oynuyor.

Evette araçta bu lastiklerden var Nissan juke
    Farklı bir ebat takılabiliyor mu ?

Önemli olan jant ebatları uymasıdır taban ve yanak büyüklükleri sizin seçiminize kalmıştır. Orjinal üzerindeki gibi olabilir tabanı artırmak azaltmak yakıtı yanak artırıp azaltmak konforu tetikler tercih size kalmıştır elden geldiğince orj ebatlarda kullanılması taraftarıyım..

• tokatfatihi kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum bilgi için...
  • 215/55 r17 petlas aldım 990 tl 9 taksit

• babamın araç için 1 adet hankook 195/60/16 89h w310 modeli kışlık lastik lazım. Her tarafı aradım ama bu lastikten kalmamıs. Haber veren olursa sevinirim.
  • 235 60/16 4x4 araç içim m+s lastik tavsiyesi alabilir miyim?
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    nereden 158 TL ye aldınız hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aborjin06

nereden 158 TL ye aldınız hocam?

hocam 158 tl yi nerden çıkardınız anlamadım. öyle bişi yazmadım ki. 240 tl den aldım tanesini
  • arkadaşlar 205/55 r16 için tavisiyesi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucandeve -- 7 Aralık 2015; 12:33:52 >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    sorix isimli kullanıcıya yazacakken size yazmışım pardon hoca
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.