Şimdi Ara

OTO LASTİK 2015/16 FIRSATLARI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
25
Favori
12.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ucandeve

arkadaşlar 205/55 r16 için tavisiyesi olan var mı?

fiyat ne düşünüyortsunuz
  • Önceliğim F/P olursa iyi olur.

Sonrasında uygun olursa da farketmez. Kar lastiğini sadece 3 ay kullanacağım için çok umursamıyorum. Ama adet başı ucuz olsun diye 15-20 liradan kaçıpta kötü bir lastikte almak istemem.
  • quote:

Önceliğim F/P olursa iyi olur.

Sonrasında uygun olursa da farketmez. Kar lastiğini sadece 3 ay kullanacağım için çok umursamıyorum. Ama adet başı ucuz olsun diye 15-20 liradan kaçıpta kötü bir lastikte almak istemem.

valla hocam kiisel görüşüm conti michelin ve good year üst segment. testlerde hep bu 3 ü ilk sıralarda çıkar. ben şahsen ya good year alırım ya conti. bu sene tercihimi conti den yana kullandım. bunların 205 55 16 ları 240 280 tl arasında değişiyor. bi alt segment pirelli bridgestone lassa. onlarda 170 200 tl civarı ama ben hiç bakmadım bile. alt segmente bişi demiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Merhaba.
    Hiç olmamasındansa kötü de olsa bulunması iyidir diyerek bundan 4 adet sipariş geçtim:

http://www.binbircesit.com/Store/ProductDetails.aspx?productid=467643

hocam ne idüğü belirsiz bir markayı takacaksınız aracınıza. hiç yorum tecrübe yok lastikle ilgili

Merhaba.
    Nerdeyse 1 hafta olacak sipariş ortalıkta yok.
    En son kargoya verdik bir süre sonra siparişlerim menüsünden takip numarasını öğrenebirsiniz dediler ama 3 gündür takip no alamadım.

Merhaba.
    Firmanın çalışma şekli tam bir fiyasko, adamı deli ederler:
    Bu sabah kargocu lastikleri getirmiş ama 65 TL kargo ücreti isteyince ev halkı beni aradı. Telefonla kargocuya durumu anlattım "Ben bilmem, 65 TL ücreti var" deyince ben de iade ettiğimi söyleyip hemen ardından firmayı aradım.
    Durumu anlattığımda kargo firmasına bildirimde yapacaklarını söylediler, beklememi istediler, ben de telefonda bekliyordum. Bir süre sonra hata kesildi, tekrar aradım.
    Bu defa bana kargonun ücretsiz teslim edileceğini bugün tekrar getireceklerini söylediler ve sikayervar' a yazdığım şikayeti de silmem için rica ettiler.

2 saat geçmesine rağmen kargocu tekrar gelmeyince MNG kargo şubesini aradım. Bana adıma her hangi bir gönderi olmadığını söyleyip kargo takip no istediler. Ben de gönderen firmanın ısrarla bu kodu vermediğini söyledim. Gönderen firmadan kontrol ettiler bu defa yine çıkmadı.

Tekrar firmayı arayıp kargo firması ve gönderi kodunu sordum. Nihayet UPS ile gönderdiklerini öğrendim ve kargo kodunu aldım. Ancak bana geçen hafta MNG ile gönderdiklerini yazmışlardı canlı destekten.

UPS' den sorguladım gerçekten de adıma gönderi görünüyordu. Bu defa UPS' e mesaj attım tekrar getirip getirmeyeceklerine dair ve cevap bekliyorum hala.

Şunu da öğrenmiş oldum; ucuz diye her şeye atlamamak lazım yoksa sinirlerin yıpranır.

• Nokian Weatherproof Lastik Nasıldır kullanan varmı acaba yeni lastik ama belki alan vardır.
  • Sehir ici cok soguk olmayan yerlerde michelin crossclimate dusunebilirsiniz. Yilda iki kere lastik degistirme stresi derdi ve masrafi olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Sehir ici cok soguk olmayan yerlerde michelin crossclimate dusunebilirsiniz. Yilda iki kere lastik degistirme stresi derdi ve masrafi olmaz

Hocam benim lastik ebatlarında yok maalesef crossclimate 195 50 15 :(
  • crossclimate i lastikçiye sordum alanlar memnun değil dedi çok ses yapıyormuş. Lastikleri ayrı al dedi, bana para kazanma çabası gibi geldi. Üstüne 260lira fiyat çekti. N11 çeki satın alsam bile daha daha karlı oluyorum.

Keşke şu crossclimate i martta dağil de önceki kasım_aralıkta çıkarsalardı. Kullanıcıların kar performans yorumunu alırdık.

• quote:

Orijinalden alıntı: FunnyxD

quote:

Sehir ici cok soguk olmayan yerlerde michelin crossclimate dusunebilirsiniz. Yilda iki kere lastik degistirme stresi derdi ve masrafi olmaz

195 55 15 varmis. O olur size. Hicbir sey degismez. Sonucta 4 u de degisecek

• quote:

Orijinalden alıntı: garfieldt

crossclimate i lastikçiye sordum alanlar memnun değil dedi çok ses yapıyormuş. Lastikleri ayrı al dedi, bana para kazanma çabası gibi geldi. Üstüne 260lira fiyat çekti. N11 çeki satın alsam bile daha daha karlı oluyorum.

Keşke şu crossclimate i martta dağil de önceki kasım_aralıkta çıkarsalardı. Kullanıcıların kar performans yorumunu alırdık.

4 mevsimleri lastikciler hep kotuluyor. İslerine gelmiyor cunku. Ben esimin araca goodyear vector fourseasons aldim. Sorunsuz 5 yil yaz kis kullandik. Simdi ayni araca (polo) crossclimate alirdim ama maalesef 14 jant uretmiyorlar

• Cross climate in uzerinde 69 db yazmiyor mu nasil sesli imis anlamadim

• Merhaba.
    Nihayet lastikler geldi:

OTO LASTİK 2015/16 FIRSATLARI

Üretim tarihini okuyabilen var mı?

• Sahibinden.com sitesinde lastiklerle ilgili fırsatlar var .
    Ben bunlardan bir tanesini değerlendireceğim, 4 tane 205*55*16 ölçüsünde Continental ContiViking Contact6 .
    Lastiklerin adedi 250 tl ,yazlık lastikleri saklama, montaj fiyata dahil,bonusa 9 taksit yapılıyor.

Farklı marka arayanlar için petlas tanesi 165 ,lassa snoways3 tanesi 190 fiyatları vardı diğer mağazalardan .
  • quote:

Merhaba.
    Nihayet lastikler geldi:

Üretim tarihini okuyabilen var mı?

4 haneli bir sayı olması lâzım fotoğraflarda göremedim

• Merhaba.
    Bugün montajı yapırdım, siboplar bitik olduğu için değiştirdim.
    80 km hıza kadar kış lastikleri ses yapmıyor 80 km hızdan sonra çok rahatsız etmeyen bir ses yapıyor.
  • quote:

arkadaşlar 205/55 r16 için tavisiyesi olan var mı?

pazartesi günü n11den goodyear efficentgrip 205/55/16 aldım. internette fiyatları 175-200 arasında değişiyor.. indirim kuponu denk getirip 142tlden aldım tanesini. bu lastik için yorumlar çok iyi, tam bir f/p ürünü tavsiye ederim.
    * geçen yıl aynı araç için kumho almıştım fiyatı daha uygun, lastik fena değil ama aracın yakıt tüketimini arttırdı gibime geldi o yüzden goodyeara geçiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FunnyxD

quote:

195 55 15 varmis. O olur size. Hicbir sey degismez. Sonucta 4 u de degisecek

Sağolun hocam olmadı bu ebatlarda taktırayım artık vakit geçmeden:)
  • 225-45-17 lastik alacağım arkadaşlar ovation diye bir marka var ne dersiniz
  • 1. CONTINENTAL ContiPremiumContact 5
    2. CONTINENTAL ContiEcoContact 5
    3. PIRELLI Cinturato P1 Verde
    4. Michelin 195/50 R15 82T TL ENERGY SAVER + GRN

Senede maksimum 7-8 bin km kullanacak biri için sizce hem yakıtı çok yaktırmıcak hem acemiye uygun olacak bir lastik olarak ne önerirsiniz?
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    Senede 7-8bin km çok bi yol değil bence, yerinde olsam yakıt ekonomisi kriterini sona atar diğer kriterlerle öncelikli ilgilenirim f/p konfor ses güvenlik vs.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.