Şimdi Ara

OTO LASTİK 2015/16 FIRSATLARI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
25
Favori
12.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emre9110

1.3 mjet grande punto aracım var. 4 tane lastik almak istiyorum. %99 şehir içinde kullanılacak araç.

Orjinal lastik ebatları 175/65/15

Ne önerirsiniz arkadaşlar şehir içi kullanım için. Performansa gerek yok. Yakıt tasarrufu ve konfor ön planda benim için.

Lassa grenways lastik öneririm. Bende de ayni araç var. Çok memnunum. Yumuşak ve sessiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncmanx

quote:

1.3 mjet grande punto aracım var. 4 tane lastik almak istiyorum. %99 şehir içinde kullanılacak araç.

Ne önerirsiniz arkadaşlar şehir içi kullanım için. Performansa gerek yok. Yakıt tasarrufu ve konfor ön planda benim için.

Lassa grenways lastik öneririm. Bende de ayni araç var. Çok memnunum. Yumuşak ve sessiz

Karın çok fazla olduğu günlerde (ki İstanbul'da max yılda 1-1.5 hafta olur) işe metrebüsle gideriz sorun değil.

Ama malum önümüz kış yollar genelde ıslak olacak. 4 mevsim kullanmak mantıklı olmaz mı ? Sizin önerdiğiniz yaz lastiği imiş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tuncmanx

quote:

Karın çok fazla olduğu günlerde (ki İstanbul'da max yılda 1-1.5 hafta olur) işe metrebüsle gideriz sorun değil.

Ama malum önümüz kış yollar genelde ıslak olacak. 4 mevsim kullanmak mantıklı olmaz mı ? Sizin önerdiğiniz yaz lastiği imiş.

Kusura bakmayın ben yaz lastiği olarak yorumladim. Petlas için olumlu düşünceler mevcut. Tabiki önce can guvenligi

• Conti ts850 ile goodyear ug9 arasinda karar veremiyorum. Ug9, lastik basina 25 tl daha ucuz. Kliksada. 205 55 r16

• _MedicuS_ kullanıcısına yanıt
    150 lira uzerine 30 lira şeklinde

• quote:

Orijinalden alıntı: muzo.muco

150 lira uzerine 30 lira şeklinde

Bir kod mu site mi veriyor
    Alışverişten mi kazanılıyor
  • quote:

Bende 195 65 15 ariyorum kliksa da continental var ts850 91h kışlık 158 lira indirim de var 30 lira kargo da ücretsiz sizce alinir mi ne diyorsunuz tavsiye varmi?
    Birde bunu bayiden alip balans ayari da icinde olsa daha iyi degilmi ki?

ben kliksadan yeni aldım n11 de bir satıcı var o daha uygun fiyatlı veriyor güya hızlı teslim eder diye kliksadan aldım arada 50 tl oynuyordu ben aldığımda kliksa 3 gün teslimat süresi dedi bana 5. gün kargo yaptı 2 günde kargo bekledim lastiklerde ne poşetlenmiş ne paketlenmiş hepsi ayrı ayrı geldi haliyle biraz tozlanmıştı aldığımda lastik güzel tavsiye ederim dün koçtaşta öylesine bakıyım dedim tanesine 208 tl diyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bsrkycn

http://www.hepsiburada.com/tracmax-225-50-r17-98v-xl-s210-ice-plus-oto-kis-lastigi-uretim-tarihi-2014-p-OTLST700082

tracmax marka alınır mı ?

Merhaba.
    Aynı lastiğin 195/65/15 olanının tanesini 74,50 TL' den aldım, dün teslim edildi.
    Yarın taktırmayı planlıyorum.

insanları yanıltıyosunuz 107 tl görünüyor kargo ücretide eklenecek. kalite düşük tabi.

hadiye çek vs kullandıysanız mesajda belirtin.

Takma ve balans ücretide kendinize ait ayrıca

Merhaba.
    Kargo ücretsiz ve yazdığım gibi 33 TL çek ile satın aldım.
    Yine N11' den 4 adet lastik montajını 39,60 TL' den satın aldım.
    Kalite aramıyorum, ucuz yollu iş görsün yeter.

Merhaba.
    Lastikler için N11' den satın aldığım lastik montajını yine mahalledeki aynı lastikçide kullanıyorum şu an...

Hazır gelmişken değişim gerektiren sol ön rulman ve silecek suyu deposunu da değiştirtiyorum. Parçaları kendim almıştım. Bunun için 80 TL alacağını söyledi usta.

• quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

Conti ts850 ile goodyear ug9 arasinda karar veremiyorum. Ug9, lastik basina 25 tl daha ucuz. Kliksada. 205 55 r16

Dün akşam kliksa dan 4 adet ug9 siparişi verdim.
  • Arkadaşlar yeni aveo aracım var 2012 orijinal ebatları 195 65 r15 42bin km'de araç, lastik değişimi önerir misiniz ve marka olarak hangilerini tercih etmeliyim sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternalsun

Arkadaşlar yeni aveo aracım var 2012 orijinal ebatları 195 65 r15 42bin km'de araç, lastik değişimi önerir misiniz ve marka olarak hangilerini tercih etmeliyim sizce?

Markaso nedir? 10 bin daha goturur bence

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Marka continental ali bey

• Metro market kampanyasından lastik alan oldu mu ?

4 adet lastik alana 50 TL çek, ayrıca lastik değişimi, balans ve sibop ücretsiz yazıyordu katalogda

kampanya içerisinde Formula lastikler satılıyor sanırım.

daha detaylı bilgisi olan vrsa yazar.
  • quote:

Arkadaşlar yeni aveo aracım var 2012 orijinal ebatları 195 65 r15 42bin km'de araç, lastik değişimi önerir misiniz ve marka olarak hangilerini tercih etmeliyim sizce?

60-70 bin km kullanırsın değiştirmene gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorix

quote:

Bende 195 65 15 ariyorum kliksa da continental var ts850 91h kışlık 158 lira indirim de var 30 lira kargo da ücretsiz sizce alinir mi ne diyorsunuz tavsiye varmi?
    Birde bunu bayiden alip balans ayari da icinde olsa daha iyi degilmi ki?

ben kliksadan yeni aldım n11 de bir satıcı var o daha uygun fiyatlı veriyor güya hızlı teslim eder diye kliksadan aldım arada 50 tl oynuyordu ben aldığımda kliksa 3 gün teslimat süresi dedi bana 5. gün kargo yaptı 2 günde kargo bekledim lastiklerde ne poşetlenmiş ne paketlenmiş hepsi ayrı ayrı geldi haliyle biraz tozlanmıştı aldığımda lastik güzel tavsiye ederim dün koçtaşta öylesine bakıyım dedim tanesine 208 tl diyodu

o işler sıkıntı defolu lastik bile gelebilir kım bilir ne şartlarda geldi o lastikler duzen tutmazsa garantiden değiştir mutlaka

• quote:

Merhaba.
    Nihayet lastikler geldi:
    ,,
    Üretim tarihini okuyabilen var mı?

Arkadaşlar uretim tarihi fln anlıyorum sızı ama bu lastikler kım bilir nasıl bir ortamda saklandı ya da saklanamadı. Belkı de uretim hatası olan lastikler geldi. Aracınıza taktırın 1-2 bin km sonra 180-190 lara cıkın titreme varsa hatalı lastik olabilir bu aldıklarınız hemen garantiden değiştirin bunları yoksa yazık gunah paranıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Merhaba.
    Nihayet lastikler geldi:
    ,,

Arkadaşlar uretim tarihi fln anlıyorum sızı ama bu lastikler kım bilir nasıl bir ortamda saklandı ya da saklanamadı. Belkı de uretim hatası olan lastikler geldi. Aracınıza taktırın 1-2 bin km sonra 180-190 lara cıkın titreme varsa hatalı lastik olabilir bu aldıklarınız hemen garantiden değiştirin bunları yoksa yazık gunah paranıza

Merhaba.
    Kış lastikleriyle sürat yapılmaz diye bilirdim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Merhaba.
    Nihayet lastikler geldi:
    ,,

Merhaba.
    Kış lastikleriyle sürat yapılmaz diye bilirdim.

bi kerede basıver kardasım bişey olmaz az motoru da açın ya sağır edıyosunuz arabaları 2 zamanlı mobilete cevirdiniz.

• quote:

Marka continental ali bey

Kaliteli marka. O zaman 10 bin daha rahat gider

• Arkadaşlar aracım Fabia üzerinde continental lastik var ebat 195/55 R15 ama ara ebatmış 195/60 R15 önerdiler, şuan aklıma yatan lastik Goodyear efficientgrip performans lastikleri, ıslak zeminde derecesi A yakıt tüketim değeri B ses de 68 db, bu seriyi kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? N11 den çek ile almaya çalışacağım

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.