Bildirim
OTO LASTİK 2015/16 FIRSATLARI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
işçep 50tl kampanyası ile birleşirse alınabilir -
Hepsiburada dan ug8 225 17 45 aldim 3 gun once. 3 taneisni 1000/200 indiirom aldim 70 tl ye onla aldim. Digerini de 500/100 aldim 30 a onla aldim. 326 teker normalde 280 civarina geldi. Bide 500 icin araba bakimim var gastrol yag aldim tamamladm. Cek satis da baya ii oluo asllinda , hb icin su an baya indirim satan var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 8 Ekim 2015; 15:02:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: imax1
Hepsiburada dan ug8 225 17 45 aldim 3 gun once. 3 taneisni 1000/200 indiirom aldim 70 tl ye onla aldim. Digerini de 500/100 aldim 30 a onla aldim. 326 teker normalde 280 civarina geldi. Bide 500 icin araba bakimim var gastrol yag aldim tamamladm. Cek satis da baya ii oluo asllinda , hb icin su an baya indirim satan var
hocam ug9 niye düşünmediniz. ben 4 tane ug8 eskittim şimdi ug9 düşünüyorum açıkçası -
Kışın pek kullanmiyorum aracı. O yüzden yaz lastiği lazım 4 adet. Kumho düşünüyorum Scenic 2 aracım için ne dersiniz ?
Mesajımız bulunsun. Bana da 16 adet lastik lazım 4 araba için. -
quote:
Orijinalden alıntı: dekonline
Kışın pek kullanmiyorum aracı. O yüzden yaz lastiği lazım 4 adet. Kumho düşünüyorum Scenic 2 aracım için ne dersiniz ?
Ben ford focus aracımda 2 yıldır kullanıyorum. Yaz performansından çok memnunum. Ancak su birikintilerinde kızaklama yapıyor. Fiyat performans olarak kesinlikle tavsiye ederim. -
Takip edelim. 215 50 17 ebatlarında lastik bakıyorum bende. -
Petlas Snowmaster almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar fiyat performans olarak düşüncelerini yazarsa çok memnun olurum. -
Pirelliden sasma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen ay kliksadan 200 üzerine 40 tl indirim varken 175/65/14 good year ug9 almıştım 4 adet. tanesi 100 liraya gelmişti. belki sizler için fikir olur.
Good Year UG9
Yalnız indirim var diye fiyatlar artmış dikkat edin. -
quote:
Orijinalden alıntı: ralp88
geçen ay kliksadan 200 üzerine 40 tl indirim varken 175/65/14 good year ug9 almıştım 4 adet. tanesi 100 liraya gelmişti. belki sizler için fikir olur.
Good Year UG9
Yalnız indirim var diye fiyatlar artmış dikkat edin.
üretim tarihlerine dikkat edin arkadaşlar
Üretim Tarihi : 2014 -
quote:
Orijinalden alıntı: MertMeteAlp
quote:
Orijinalden alıntı: ralp88
Good Year UG9
Yalnız indirim var diye fiyatlar artmış dikkat edin.
üretim tarihlerine dikkat edin arkadaşlar
Üretim Tarihi : 2014
evet alırken biliyordum 2014 kasım ayı 2. haftası üretimi geldi benimki sorun etmedim tanesi 100 liraya gelince
-
İşcep kodu ile %5 indirimi aynı anda kullandırmıyor Kliksa >:(
BAN!! -
Bana da lazim UG9 .. 16 jant 195x55 ya d 205x55 hangisi uygun denk gelirse takipteyim bende ..
Uygun fiyatlı kaliteli lastik arayan arkadaşlar Falken alabilir.
Şu an piyasadaki en iyi F/P ürünü olduğunu söyleyebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
quote:
Orijinalden alıntı: imax1
hocam ug9 niye düşünmediniz. ben 4 tane ug8 eskittim şimdi ug9 düşünüyorum açıkçası
1.si fiyat farki hocam. Giulietta var bende 91h aldim ug8 i. 2.si de telefon fln degilki yeni surum ciksin hocam, conti ts 850 kac yillik ama hala satio ve de en basarililardan biri. Ug8 i20 de vardi kisin iidi gayet. Bide ug9 un daha sert oldugunu belirtiolar 8 e gore, zaten sert susp bir arac bendeki, konfor olarak ug8 mantikli geldi daha o yuzden. Ama en onemlisi lastik basina olan 100 liradan fazla fark. 94v olunca bile 100 lira koyuyo hocam ug8 de. 91h yeterli olcagini dusundum uygunken aldm ve de 2015 uretimken. Ayni fiayta anca petlas var hocam su an cunku. 280 e geldi tanesi ki ii fiyat bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 8 Ekim 2015; 23:42:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Hayalim 2004+ mi model aşığım hocam Twingo satarsam alıp tadına bakacam 1.6 LPG li fln şöyle
Mesajimiz bulunsun banada 4 tane yazlık lazim
quote:
Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER
quote:
Hayalim 2004+ mi model aşığım hocam Twingo satarsam alıp tadına bakacam 1.6 LPG li fln şöyle
İnşallah hocam. Şahane bir araç bana göre. Pek tutulmaz ama bu iyi birşey çünkü bu sayede bu araçları uygun fiyatlara alabiliyoruz. Ozelliklerini saymaya kalksak burdan köye yol olur. Her koltuğun altına koydukları çekmeceler bile küçük ama hoş bir detay mesela.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- vialand doğum günü formu doldur
- shell helix hx8 5w-30 yorumlar
- a101 akvaryum bileti
- amazon 300 tl üzeri 120 tl indirim
- amazon indirimleri
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X