Şimdi Ara

OTO LASTİK 2015/16 FIRSATLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
25
Favori
12.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: danton

quote:

Orijinalden alıntı: dekonline

Kışın pek kullanmiyorum aracı. O yüzden yaz lastiği lazım 4 adet. Kumho düşünüyorum Scenic 2 aracım için ne dersiniz ?

Ben ford focus aracımda 2 yıldır kullanıyorum. Yaz performansından çok memnunum. Ancak su birikintilerinde kızaklama yapıyor. Fiyat performans olarak kesinlikle tavsiye ederim.

Eyvallah hocam. Kullananlardan bilgi almak en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • michelin cros climate için takipteyim.
  • Nokia'n lastikler Nasıl çok methediliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: keremyan

Nokia'n lastikler Nasıl çok methediliyor

Baharda aldım gayet memnunum, tavsiye ederim. Kumhoyla felan kıyaslanmaz bi üst seviyenin lastiği, good year vs ayarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

Petlas Snowmaster almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar fiyat performans olarak düşüncelerini yazarsa çok memnun olurum.

geçen sene kullanmıştım, ilk sene iyiydi, ikinci sene bir miktar sertleşme oluştu. normal dediler petlaslar hep böyleymiş, diğerlerine göre daha hızlı sertleşme oluyormuş.
  • Falken nasıldır arkadaşlar, deneyen kullanan var mı? 185x55x16 lastikler fazla bulunmadığı için çok pahalı, en uygunu falken görünüyor fakat çok kötüyse de pek almak istemem.

http://www.kliksa.com/urun/falken-18555-r16-83t-eurowinter-hs449-kis-lastigi/902595310
  • keremyan kullanıcısına yanıt
    piyasanın en iyi lastiklerindendir.gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • artemisbd kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için

• quote:

Orijinalden alıntı: makovad

Bana da lazim UG9 .. 16 jant 195x55 ya d 205x55 hangisi uygun denk gelirse takipteyim bende ..

+1
  • Elimde 4 Adet Hankook 215/55 R16 XL 97H Winter I cept Evo W310 Kış Lastiği var kliksadan alınma toplam 1300 KM yol yapmış.. Sıfırdan ayrıamazsınız 32/2014 üretimi sahibinden'e ilan açıcam bu hafta ama önce isteyen olursa forumdan biri faydlansın isterim.. hepsi pazarlıksız 650 TL Yer: Küçükçekmece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bipper -- 10 Ekim 2015; 0:38:50 >
  • dekonline kullanıcısına yanıt
    Renault uzmanlık alanim hepsini biliyorum tam turist aracı laguna fluance sembol u 3 e katlar yabancılar genelde ya scenic ya Picasso biner tecrübe gulw güle kullan

• 175/65/15 ve 175/65/14 lazım, takipteyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayiden Goodyear 215/65 R16 98V EfficientGrip SUV 4x4 Lastiği tanesi 285 tl den aldım.
  • 215 55 17
    Nokian wr d4 için takipteyim, henüz bayilere gelmemiş
    Kış lastikleri arasında ıslak zemin performansı en iyi bu. Yakıt için de öyle görünüyor. Bir önceki desen d3 için yorumlar olumlu.

• Falkeni abim Ford C-max için kullanıyor ancak memnun değil

• mesajım bulunsun
  • 2015 üretim hankook 185/65/15 kış lastiği aldım kliksa dan 500/50 indirimle beraber 453 liraya geldi 4 adeti kullanan var mi nasıldır hankook kış lastiğinde

• sadece hafta sonları kullanıyorum aracı. Aracım polo 2011 comfortline. Sizce ne tür lastik almalı?
  • 4 adet Nokian 205/55 R16 91T WR D4 Kış Lastiğini forumdan 30 tl ye 500/100 hepsiburada çeki alarak toplamda 800 tl ye 5 taksit sipariş verdim. bu derttende kurtulduk. hayırlı olur inşaAllah. Darısı sizlere.
  • Kış lastiği almayın,
    MICHELIN CrossClimate var artık,
    Söktak ile lastiğin jantın anası ağlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.