Şimdi Ara

OTO LASTİK 2015/16 FIRSATLARI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
25
Favori
12.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende 205/55r/16 için epey araştırma sonucu Nokian WR D4 aldım Kliksa'dan.
    Benim yararlandığım fırsat dün bitti ama internet satıcıları arasında bu ebatta kampanyalar sayesinde en uygun fiyatlar Kliksa'da idi. (Dün hem 500TL üzerine ileri tarihli çek, hem İşbankası kodu, hem de Bonus kampanyalarının son günüydü.)
    Adac testlerinde 1. olan Conti TS850'e HB'de 300TL n11'de 265TL iken Kliksa'da 235TL.
    Yine benim aldığım WRD4 ve Yokohama V905'te de kliksa'nın fiyatları uygun. (Dün HB yokohama'ya 27TL birden zam yaptı!)
    Bir de bayide ucuz diyen arkadaşlar o iş pek öyle olmuyor, en azından Kütahya'da.
    Petlas'a bile en ucuz 180TL fiyat verdiler. Ben Nokian'ları 175TL civarında mal ettim. Sökme takma 50TL onuda aradaki kalite farkı diye düşünüyorum. Kütahya'da Conti TS 850'ye 260TL fiyat çıkardılar.
  • Eriond kullanıcısına yanıt
    Biz geçen sene aldık fiyatına göre performansı süper şehiriçi ulaşım için düşünmeden alın uzun yok tecrübem olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

Petlas Snowmaster almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar fiyat performans olarak düşüncelerini yazarsa çok memnun olurum.

Kışlığı iyi yazlıgı berbat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirve001 -- 16 Ekim 2015; 13:14:10 >
  • Bakalım bu sene bizde test edeceğiz. İlk defa 205 ebatında bir lastik aldım.
    Genelde yapılan yorumlar gerçekten cezbedici. Allah kaza bela vermesin gerisi pek mühim değil :)
  • keremyan kullanıcısına yanıt
    Nokian lastikler kış lastiğinin vakkosudur bende arabama ondan alıcam
  • Hepsiburada'dan 225/50/17 98H WR D4 aldım. Hediye çeki ve world puan ile birlikte tanesi 319 TL ye geldi (normalde 357 TL) Lastikler 2015 üretimi. Bu ebatta alacak arkadaşlar için öneririm fiyatı bence iyi.
  • Bende 205 55 16 nokian wr D4 siparişi verdim hepsiburadadan
    Forumdan çek almıştım
    190 TL/adet e geldi
    WrD3 lerinden memnundum zaten
    Yeni araç yeni ebat olunca nokianin yeni versiyonunu tercih ettim

• Arkadaslar bende 195 55 16 lastik bakiyorum niyetim petlas idi fiyati ortalama 180 tl civarinda fakat wrd4 iyi bir alternatif gibi duruyor onceden kullananlarin yorumu nedir bu konuda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: old_hand

Arkadaslar bende 195 55 16 lastik bakiyorum niyetim petlas idi fiyati ortalama 180 tl civarinda fakat wrd4 iyi bir alternatif gibi duruyor onceden kullananlarin yorumu nedir bu konuda ?

bende petlas 195 55 16 aldım hocam onlere sadece taksici arkadas sordum buralarda petlas abi dyolar hem fiyat uygun hemde performan iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: irs69

quote:

Orijinalden alıntı: old_hand

Arkadaslar bende 195 55 16 lastik bakiyorum niyetim petlas idi fiyati ortalama 180 tl civarinda fakat wrd4 iyi bir alternatif gibi duruyor onceden kullananlarin yorumu nedir bu konuda ?

bende petlas 195 55 16 aldım hocam onlere sadece taksici arkadas sordum buralarda petlas abi dyolar hem fiyat uygun hemde performan iyi

Cevap için teşekkürler hocam. Fiyatinin uygun olması cezbediyor. Bayiler ortalama 190 TL fiyat veriyor montaj dahil

• ben hepsibuda 176 tl ıkı adet aldım bizim burda bayi cıft 450 cektı fiyat kazık bende netten aldım
  • Ne zor karar veriliyor 4 tekere, okuya okuya kararsız kaldım.

• Bu yeni üretim 2016 tarihli lastikler ne zaman geliyor? Eski tarihli lastik almak istemiyorum zaten 225 50 17 R rft ler oldukça pahalı.

• Goodyear 225/45 R17 Eagle F1 Asymmetric 2 arıyorum uygun fiyata denk getirebilirsem alacam Yazlık bakan arkadaşlarada tavsiye edilir performansı çok iyi
    geçen yıl kışlık lastik olarak da Continental ContiWinterContact TS 830P tavsiye ederim mükemmel lastik biraz tuzlu ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Merhaba;
    İş arkadaşım Michelin yaz lastikleri aldı 6 ay önce yanaklarda 1 lastikde çatlama oldu. Fabrikaya gönderdiler kullanıcı hatası vs dediler çıktılar ki değil eminiz koskoca Michelin sin öyle bile olsa kullanıcı hatası ama bizden olsun de değiştir bir lastik, hem de 15" . Bu sefer arkadaşları pas geçeceğim.
    Continental ile ilgili çok daha feci deneyimlerim oldu. Lastik bozuk zannettik arkadaşlara ulaşmak deveye hendek atlatmaktan zor ama sorun jantta çıktı. Ancak bu arkadaşlarla da muhatap olmak istemem.
    Mevcut aracımda fabrika çıkış Pirelli P7 cinturato var çok memnunum.
    Şu an ya Pirelli sottozero ya da Nokian alma aşamasındayım. Bu sefer de Nokiana bir şans vermeye yakınım. Kullanıcı yorumlarına baktınız mı yerli ve yabancı olarak? Pirelli gibi biraz sert bi lastik mi, Michelin gibi yumuşak mı acaba? Bir de run flat olanı var onu da düşünsek mi? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

benım de arac üzerinde gelen mıchelin lastık yanaktan kaçırıyordu lastikçi üretim hatası dedi gönderdik. tabı kı fabr kullanıcı hatası dedi şimdi diğer lastik de kaçırmaya başladı onu da göndereceğim bakalım ne cıkacak

• hocam goodyear ug 9 kullanıyorum kesinlikle çok iyi lastik, daha önce petlas vardı lastik sanki sertleşti zamanla ve yol tutusu kayboldu resmen, ug9 ise rampada bile karlı zeminde patinajsız rahat kalkıyor
  • Ford focus 2005 sedan 195 65 15 energysaver var sanirim uzerinde yax kis onu kullaniyorum yine aynisinimi alsam acaba

• Patlasın starmaxx markasını kış lastiği olarak kullandım ilk yıl iyi ikinci yıl normaldi ancak üçüncü yıl Lastik sertleşti

• İzmir için dört mevsim lastik ne önerirsiniz arkadaşlar? Malum burada kar yok ama yine de soğuk havalarda hafif de olsa buzlanma ve senenin yarısında yağmur var. Yazın da çok sıcak hava. Bütün seneyi geçirecek lastik almak istiyorum.
  • Falken 205/55 R16 91V ZE914EC

http://www.kliksa.com/urun/falken-20555-r16-91v-ze914ec-oto-lastik/902096974

Islak Zemin :A

Yakıt :C

Ses :68 DB

aldım kullanıyorum memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.