Şimdi Ara

OTO LASTİK 2015/16 FIRSATLARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
25
Favori
12.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kış lastiği diyip duruyosunuz burda ama trdeki kazaların %90 ı işte sizler gibi Nasolsa kış lastiğim var diyerek Son Sürat gidenlerden oluyor aynı mercedes im var bana bişey olmaz diyenler gibi yani şaka gibisiniz hepiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 tane michelin alpin a5 195 65 15 lastik var elimde sadece 2000 km 1 kis kullandım. Tayinim adana ya çıktı. Burda kis lastigi takan yok arkadaşlar. Bu lastikler hava sıcak da olsa kullanılır mi? Veya 2. El olarak satılır mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussi47 -- 20 Ekim 2015; 10:23:47 >
  • 225/45 R17 yaz lastiği için yaklaşık 10 gündür araştırıyordum. 52bin km er300 kullanmıştım bridgestone, kliksa'dan goodyear eagle f1 asy.2 aldım, dün taktırdım. Fiyatı bayi fiyatlarının 50-60 TL altında adet başına (232,50 TL kliksa'da adeti). er300'den sonra pamuk gibi oldu araba huzura erdim. bana gelen lastikler 2015 22. hafta idi.

http://www.kliksa.com/urun/goodyear-22545-r17-91y-eagle-f1-asymetric-2-oto-lastik/902042386

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revolte33 -- 20 Ekim 2015; 10:31:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussi47

4 tane michelin alpin a5 195 65 15 lastik var elimde sadece 2000 km 1 kis kullandım. Tayinim adana ya çıktı. Burda kis lastigi takan yok arkadaşlar. Bu lastikler hava sıcak da olsa kullanılır mi? Veya 2. El olarak satılır mi?

Erir gider kullanılmaz hocam. Sat derim ben yazık olmasın.

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    2016 yılında
  • quote:

Orijinalden alıntı: asy06

İzmir için dört mevsim lastik ne önerirsiniz arkadaşlar? Malum burada kar yok ama yine de soğuk havalarda hafif de olsa buzlanma ve senenin yarısında yağmur var. Yazın da çok sıcak hava. Bütün seneyi geçirecek lastik almak istiyorum.

Bence İzmir için ideali yaz lastiği kullanmak . Burayı okuyun derim :http://www.kislastigi.com/sss.asp
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuki.67

quote:

4 tane michelin alpin a5 195 65 15 lastik var elimde sadece 2000 km 1 kis kullandım. Tayinim adana ya çıktı. Burda kis lastigi takan yok arkadaşlar. Bu lastikler hava sıcak da olsa kullanılır mi? Veya 2. El olarak satılır mi?

Satsam para etmez acaba sadece 3 ay kışın kullanabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: berilker

225/45 R17 yaz lastiği için yaklaşık 10 gündür araştırıyordum. 52bin km er300 kullanmıştım bridgestone, kliksa'dan goodyear eagle f1 asy.2 aldım, dün taktırdım. Fiyatı bayi fiyatlarının 50-60 TL altında adet başına (232,50 TL kliksa'da adeti). er300'den sonra pamuk gibi oldu araba huzura erdim. bana gelen lastikler 2015 22. hafta idi.

http://www.kliksa.com/urun/goodyear-22545-r17-91y-eagle-f1-asymetric-2-oto-lastik/902042386

Mükemmel bir seçim yapmışsın daha önce arkadaşımın aracında kullandığım için konforunu biliyordum hayırlı olsun iyi günlerde kullan

• Nokian şu an en uygun kliksada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hankook kış lastiği alan var mi arkadaşlar yada bilgisi olan . Ben aldım ama nedir çok bilmem

• Merhaba 2013 kış başlangıcında aldığım Petlas Kış lastiklerini daha arabadan hiç çıkarmadım. Bu şekilde daha nereye kadar kullanabilirim? Sizce lastikler ölmüş müdür yada daha ne kadar gider? Ankara'dayım Toplam 30-35 bin km yol yapmışımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n_medya

Merhaba 2013 kış başlangıcında aldığım Petlas Kış lastiklerini daha arabadan hiç çıkarmadım. Bu şekilde daha nereye kadar kullanabilirim? Sizce lastikler ölmüş müdür yada daha ne kadar gider? Ankara'dayım Toplam 30-35 bin km yol yapmışımdır.

diş derinliğie bakarak ne kadar aşındığı anlaşılabilir. arabanın kullanım kılavuzunda ne kadara kadar (mesela 10mm'ye kadar) sorun olmayacağı yazıyordur. Mesela Honda Jazz kılavuzuna göre:

OTO LASTİK 2015/16 FIRSATLARI

• Lastik üzerinde nokian larda değiştirme zamanının geldiğine dair bir gösterge mevcut petlasta var mıdır bilmiyorum. Lastik dişlerine ve diş derinliğine bakarak anlayabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kuki.67

quote:

Satsam para etmez acaba sadece 3 ay kışın kullanabilir miyim?

eğer hava sıcaklıkları ortalama 7 derecenin altına düşüyorsa kullanabilirsiniz ancak üzerindeki sıcaklıklarda kışlık lastiklerin fren mesafesini hatrı sayılır bir miktarda arttırdığını unutmayın.

http://www.milliyet.com.tr/yazin-kis-lastigi-kullanmanin-zararlari-istanbul-yerelhaber-268460/

• Arkadaşlar Elimde Sıfır Etiketleri üzerinde Continental ContiWinter Contact 195/60/15 88t ve Lassa 205/55/16 Kış lastiği var İStanbul içi yardımcı olabilirim.
     OTO LASTİK 2015/16 FIRSATLARI
  • sadece ön tekere 2 tane kış laztiği alıp taksam, arkalar 4 mevsim olsa arac için sıkıntı olurmu,bizim burda sadece 15 gün karyagar oda güneş çıkınca bir günde erir bu 15 günlük kullanım için bakkala çakkala gitmek için olurmu arkadaşlar
  • http://www.kliksa.com/urun/continental-20555-r16-91t-ts-850-kis-lastigi/902278662

Beyler merhaba bu lastik şu Ankara'da bayilerde 245 ile 285 arası fiyatları var.. Sizce buradan alınır mı? Montaj ücret vermeden hal edebiliyoruz sıkıntı yok..

Performans araştırması yaptım Testlerde hep 1 ci olan bir lastik imiş.. Emin olamadım sizler ne dersiniz beyler.. 205*55*r16 ölçüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: trinidinas

sadece ön tekere 2 tane kış laztiği alıp taksam, arkalar 4 mevsim olsa arac için sıkıntı olurmu,bizim burda sadece 15 gün karyagar oda güneş çıkınca bir günde erir bu 15 günlük kullanım için bakkala çakkala gitmek için olurmu arkadaşlar

Ben oyle kullandim bir sure. Donuslerde yer buzluyken arka atiyor. Dikkatli kullanmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 23 Ekim 2015; 13:31:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makovad

http://www.kliksa.com/urun/continental-20555-r16-91t-ts-850-kis-lastigi/902278662

Beyler merhaba bu lastik şu Ankara'da bayilerde 245 ile 285 arası fiyatları var.. Sizce buradan alınır mı? Montaj ücret vermeden hal edebiliyoruz sıkıntı yok..

Performans araştırması yaptım Testlerde hep 1 ci olan bir lastik imiş.. Emin olamadım sizler ne dersiniz beyler.. 205*55*r16 ölçüm..

Cekle falan daha da iniyorsa fiyat alin bence. Avantajix de var sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: makovad

http://www.kliksa.com/urun/continental-20555-r16-91t-ts-850-kis-lastigi/902278662

Cekle falan daha da iniyorsa fiyat alin bence. Avantajix de var sanirim

Daha sonra kullanmak uzere 1000e 200 cek veriyor bebek alisverislerimiz olacak.. Piyasadan cok uyguna geliyor bu lastik .. Piyasa fiyati en dusuk 245 Tl montaj dahil ama montaji sorun etmiyorum cunku montaj bedavaya yaptirtiyorum sikinti yok o konuda..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.