Şimdi Ara

OTO LASTİK 2015/16 FIRSATLARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
25
Favori
12.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KORMORAN 225X45X17 KISLIK LASTIK aldım SASMAZ OTO SANAYII, TUNC-EL lastik ten, HASAN TUNC diye bir arkadas var cok ama cok yardımcı oldu, suan 180tl/adet satıyor sanırım hala... ALACAKLARA DUYRULUR.
  • Arkadaşlar,

Bende POLO BM var, üzerinde Dunlop mevcut fakat ömrünü tamamladı.

İstanbul'dayım, karlı havalarda hiç kullanmıyorum aracı

AGRESİF ve HIZLI ARAÇ KULLANIYORUM

185-60-15

Hangi lastiği alacağıma kadar veremedim bu konuda acemiyim, YAZLIK hangi marka/model lastiği almam konusunda tavsiye verebilir misiniz ?

Goodyear veya pirelli arasında kaldım sanki
  • karatas21 K kullanıcısına yanıt
    Pirelliyi bir kullanan olarak tavsiye etmem. Sert lastik hocam.
  • bulutcuk kullanıcısına yanıt
    eyvallah o zaman goodyear da karar kılmak üzereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

http://www.hepsiburada.com/kumho-205-55-r16-91v-ku31-ecsta-spt-lastik-uretim-tarihi-2015-p-OTLT1657

Ben kendıme alıcagım zaman baktıgımda bu fıyata yoktu ama suan lastık ıhtıyacım yok bu fıyata bu olcude her zaman bulunmuyor bence kumho ıyı gıbı

http://www.hepsiburada.com/kumho-205-55-r16-91v-ku31-ecsta-spt-lastik-uretim-tarihi-2015-p-OTLT1657

Kumho 205/55 R16 91V KU31 ECSTA SPT Lastik (Üretim Tarihi: 2015)

124,90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertMeteAlp -- 8 Kasım 2015; 4:08:03 >

• 4 gün önce hb den triangle lastik söyledim 4 adet 205 55 16
    Tanesi 123 lira ücretsiz kargo 2014 un 33. Haftası daha takmadim
    Kullanınca yorumlarını aktaririm :)
  • Konuyu canlandırmak gerek (:
  • Merhaba.
    Hiç olmamasındansa kötü de olsa bulunması iyidir diyerek bundan 4 adet sipariş geçtim:

http://www.binbircesit.com/Store/ProductDetails.aspx?productid=467643
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba.
    Hiç olmamasındansa kötü de olsa bulunması iyidir diyerek bundan 4 adet sipariş geçtim:

205 55 16 ebadi icin cok iyi fiyat (105 tl diyor.) Ama marka bilinmiyoor. Guvenilir mi iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba.

hocam ne idüğü belirsiz bir markayı takacaksınız aracınıza. hiç yorum tecrübe yok lastikle ilgili
  • goodyear effİcİentgrİp performance alacağım aracım focus hb 2011 yorumlarınız nelerdir?
  • n11'den nokian 195/65/15 kış lastiği aldım 4 adet. Fiyat olarak 490'a geldi bana...
  • erisman kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iyi lastik ben eski arabamda kullandım şimdi aracı satıyorum ama lastiklere kıyamadım sessiz ve yol tutuşu harika. Piyasadaki en iyi lastiklerden biri. Ama kış lastiği değil ki hocam bence kış lastiği de alın yoksa.
  • 185.65.15 michelin crossclimate almayi dusunuyorum.200den asagi yok gibi uygun fiyat alan arkadaslar haberdar ederse sevinirim (istanbul)
    tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada n11'den %20 veya %25 indirimle lastik almak çok mantıklı. Kupon bulabilirseniz kullanın derim ama alırken dikkat edin dolandırıcılara denk gelmeyin
  • Eagle sport 195/65/15 godyear lastigi yardim
    Yandan sicak yama yaptilar.pek guven vermedi uygun fiyata goren duyan haber versin.hayra girmis olur.bide bu lastikle devammi etsem yoksa daha kaliteli onerebileceginiz lastik var mi.tabi butce yi cok asmadan.2 on 2 arka yavas yavas degistiririm diorum.gerci ben memnundum lastiklerden taki yarilinca yanaktan biraz sogudum.benimde heyvanligim yok degil tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sebati06

Hocam çok iyi lastik ben eski arabamda kullandım şimdi aracı satıyorum ama lastiklere kıyamadım sessiz ve yol tutuşu harika. Piyasadaki en iyi lastiklerden biri. Ama kış lastiği değil ki hocam bence kış lastiği de alın yoksa.

Cevap için teşekkürler. Malum Antalya'dayım

• SCORPION07 kullanıcısına yanıt
    Bu kamuran akkor lastikleri ne mali?
    Bilindik bir firmanın yan urunumu??
    İyimi??
    Ben debica aldım goodyear in yan urunu kliksadan kombi yaptik 205 55 16 kışlık 200/40 bkm döneminde hem de kış yoqqken 2 ay evvelden lastik massallah iyi çıktı sevdim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Crossclimatt

Bu kamuran akkor lastikleri ne mali?
    Bilindik bir firmanın yan urunumu??
    İyimi??
    Ben debica aldım goodyear in yan urunu kliksadan kombi yaptik 205 55 16 kışlık 200/40 bkm döneminde hem de kış yoqqken 2 ay evvelden lastik massallah iyi çıktı sevdim..

Hocam ben de Debica düşünüyorum, tam alıyordum forumda olumsuz yorumları görünce kafam karıştı. Siz tavsiye edermisiniz?

• lastik yumuşak dış yapısı görseli güzel kliksayi takip edersen en son eldekilerini 117 ye kargo dahil sattı bedava ya gitti şimdi en kötü lastik 160 olmuş..
    Benim sana tavsiyem yerli de petlas
    Buda Polonya üretimi Goodyear yan urunu sava gibi ..islak zaminde orta halli kötü demiyorum otomatik Honda civic 2011 de ilk yagista mi bilmem bi kaç pati çekti araba sonra tam ıslak zeminde yapmadı hiç .... ama bekletiniz karşılıyor ses te yapmıyor fiyatına gore 10 üzerinden 8 veririm ben.tavsiye ederim fiyatı makul oluyor üretimini Goodyear yapıyor zaten pazarlama strajisi diyelim ww seat misali memnun kalirsin
    Almadan önce yakıt ve ıslak zemin değerine baktım en bilindik markalar e yakıtı gosterirken debica yakıtta c sınıfı almış özellikle fiyat ve yakıt sınıfı kıyaslama da debica yı tercih ettim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crossclimatt -- 4 Aralık 2015; 11:28:37 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.