Şimdi Ara

OTO LASTİK 2015/16 FIRSATLARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
25
Favori
12.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wolkien

quote:

Orijinalden alıntı: Can Baran

karlı zemın uzerinde gitmiyorsanız kış lastigi almayın arkadaslar. ISlak zeminde yol tutusu ve fren mesafesi daha uzun oluyor ve zararı daha cok oluyor. Yazlık lastik kısında yeterli. Kanada da yaşayanlar alsın sadece

bence de yanlış bilgilendirme olmuş. yaz lastikleri ıslak zeminde daha çok kayıyor, kış lastiklerinde herhangi bir sorun yaşamadım.

Hangi yaz lastigini kullanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: serghat

Arkadaşlar lastik ölçüleri 175/65/15 yani çok popüler bir boy değil(Grande Punto) . Uygun lastik araştırırken petlas snowmaster buldum. Çin malı lastikler hariç daha uygunu yok. Tavsiye eder misiniz?

http://www.hepsiburada.com/petlas-snow-master-w601-175-65-r15-84t-kis-lastigi-uretim-tarihi-2015-p-OTOZSU21570

petlas candır hocam, gözün arkada kalmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: seven34

merha
    http://www.kliksa.com/urun/continental-20555-r16-91t-ts-850-kis-lastigi/902278662
    linkteki ürünün fiyatı uygun mu?
    birde bir lastiktir. van'da kullanılacaktır teşekkürler.

Hocam fiyatı ile ilgili bir şey söyleyemem diğer sitelere de bakmak lazım. Ancak şunu söyleyebilirim gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. O ebat için alınabilecek en iyi lastiklerden birisidir. Bir çok testte üst sıralarda yer almış.
     OTO LASTİK 2015/16 FIRSATLARI

• Nokian,Hankook,Dunlop vs cesaret edemiyorum almaya ama 17 inçte malum fiyatlar..17 inç için yazlık hangi lastiği önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

merha
    http://www.kliksa.com/urun/continental-20555-r16-91t-ts-850-kis-lastigi/902278662

Hocam ben wrd4 aldım van için

• petlas aldım memnunum,ayrıca bayilerdeki fiyatlar daha ucuz.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    215 / 50 / R17 kislik aldim netten alis kampanya vb 160a aldım adeti. Bayide ayni lastik sordum 235tl idi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: screamtoronto

215 / 50 / R17 kislik aldim netten alis kampanya vb 160a aldım adeti. Bayide ayni lastik sordum 235tl idi

nerden aldınız bana da 45 yanak lazım 1 adet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsiburadan aldim. Forumdan 200e 50 hesap aldim 20 ye. 235 idi aldığımda 235-50=185 .nuvo ile aldim. 1/4 iade 140tl ye geldi yaklasik. 20 de hepsiburadaya vermiştim 140+20 =160

• screamtoronto kullanıcısına yanıt
    teşekkürler kumho yokmuş. 1 tanesi patladı geçen sene, aynı lastikten lazım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Astra

quote:

merha

Hocam fiyatı ile ilgili bir şey söyleyemem diğer sitelere de bakmak lazım. Ancak şunu söyleyebilirim gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. O ebat için alınabilecek en iyi lastiklerden birisidir. Bir çok testte üst sıralarda yer almış.
     OTO LASTİK 2015/16 FIRSATLARI

Buna hangi siteden bakabiliyoruz yardımcı olurmusun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolkien

quote:

karlı zemın uzerinde gitmiyorsanız kış lastigi almayın arkadaslar. ISlak zeminde yol tutusu ve fren mesafesi daha uzun oluyor ve zararı daha cok oluyor. Yazlık lastik kısında yeterli. Kanada da yaşayanlar alsın sadece

bence de yanlış bilgilendirme olmuş. yaz lastikleri ıslak zeminde daha çok kayıyor, kış lastiklerinde herhangi bir sorun yaşamadım.

Hangi yaz lastigini kullanıyorsun

hankook, goodyear, dunlop kullandım fakat başkalarından da çoğu kez aynı şeyi duydum. sırf yağmurlu havalarda bile etkili olması için kış lastiği tercih edenler vardı. diğer arkadaşların da dediği gibi, bence yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz, sonra ciddi kazalar olabiliyor. kötü markalarda daha fazla sorun olabilir ama "kış lastiği almayın" demek çok yanlış

• quote:

Orijinalden alıntı: screamtoronto

Hocam hepsiburadan aldim. Forumdan 200e 50 hesap aldim 20 ye. 235 idi aldığımda 235-50=185 .nuvo ile aldim. 1/4 iade 140tl ye geldi yaklasik. 20 de hepsiburadaya vermiştim 140+20 =160

hocam 1 tane mi aldın sen
    4 nuvo lazım 4 lastik için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

quote:

Orijinalden alıntı: serghat

Arkadaşlar lastik ölçüleri 175/65/15 yani çok popüler bir boy değil(Grande Punto) . Uygun lastik araştırırken petlas snowmaster buldum. Çin malı lastikler hariç daha uygunu yok. Tavsiye eder misiniz?

http://www.hepsiburada.com/petlas-snow-master-w601-175-65-r15-84t-kis-lastigi-uretim-tarihi-2015-p-OTOZSU21570

petlas candır hocam, gözün arkada kalmasın

bende bundan almayı düşünüyorum bayiiden 140 tl fiyat aldım. değişim dahil.
    buradan alacağınız fiyatın üzerinde 50-60 TL değişim ücretini koyarak fiyat hesaplamanızı öneriyorum.

ayrıca bayiiden alınca 4 lastiğe 1yıl, 2 lastiğe 6 ay yol yardımı hediye ediyorlar (ne kadar işe yarar bilemiyorum- allah göstermesin :) )
    bayiiler dışında farklı biryerden alınca yol yardımı var mı bilemedim.

edt.
    http://www.hepsiburada.com/petlas-snow-master-w601-175-70-r14-84t-kis-lastigi-uretim-tarihi-2015-p-OTOZSU20760

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyta -- 13 Ekim 2015; 12:24:38 >

• varmı fırsat arkadaşlar ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

varmı fırsat arkadaşlar ??

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

Petlas Snowmaster almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar fiyat performans olarak düşüncelerini yazarsa çok memnun olurum.

bende aldım ama henüz taktırmadım. 4 lastik + yol yardım + mercedes çekilişi toplam 740 TL'ye halloldu.
    sıcaklıklar düşünce taktırmaya gideceğim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.