Şimdi Ara

OTO LASTİK 2015/16 FIRSATLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
25
Favori
12.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Can Baran

karlı zemın uzerinde gitmiyorsanız kış lastigi almayın arkadaslar. ISlak zeminde yol tutusu ve fren mesafesi daha uzun oluyor ve zararı daha cok oluyor. Yazlık lastik kısında yeterli. Kanada da yaşayanlar alsın sadece

Şaka mısın birader. Senin gibi bilinçsiz insanların sırf bu düşüncesi yüzünden her kış onlarca kaza yaşanıyor. Bu kadar insan enayi mi o kadar parayı yaz/kış lastiğe yatırıyor? Keşke trafikte hiç olmasanız.

Bir kaç günlük araştırmam sonucunda Nokian wr d4 almaya karar verdim. 215/50/17 bulunmuyor. Bunun yerine 205/55/17 baktım o ebatta da üretilmemiş. 225/50/17 olarak alacağım. Kış için tabanı genişletmek pek istenen bir durum değil ama böyle gerekti. Lastiğin etiket değerleri baya iyi. Nokian pişman etmez diye düşünüyorum. En uygun kliksa da 350-TL adedi.

OTO LASTİK 2015/16 FIRSATLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro -- 10 Ekim 2015; 17:29:50 >

• quote:

karlı zemın uzerinde gitmiyorsanız kış lastigi almayın arkadaslar. ISlak zeminde yol tutusu ve fren mesafesi daha uzun oluyor ve zararı daha cok oluyor. Yazlık lastik kısında yeterli. Kanada da yaşayanlar alsın sadece

• Merhaba;
    İş arkadaşım Michelin yaz lastikleri aldı 6 ay önce yanaklarda 1 lastikde çatlama oldu. Fabrikaya gönderdiler kullanıcı hatası vs dediler çıktılar ki değil eminiz koskoca Michelin sin öyle bile olsa kullanıcı hatası ama bizden olsun de değiştir bir lastik, hem de 15" . Bu sefer arkadaşları pas geçeceğim.
    Continental ile ilgili çok daha feci deneyimlerim oldu. Lastik bozuk zannettik arkadaşlara ulaşmak deveye hendek atlatmaktan zor ama sorun jantta çıktı. Ancak bu arkadaşlarla da muhatap olmak istemem.
    Mevcut aracımda fabrika çıkış Pirelli P7 cinturato var çok memnunum.
    Şu an ya Pirelli sottozero ya da Nokian alma aşamasındayım. Bu sefer de Nokiana bir şans vermeye yakınım. Kullanıcı yorumlarına baktınız mı yerli ve yabancı olarak? Pirelli gibi biraz sert bi lastik mi, Michelin gibi yumuşak mı acaba? Bir de run flat olanı var onu da düşünsek mi? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • dekonline kullanıcısına yanıt
    Ben bu yaz başında kliksa dan uygun fiyatla ecowing kh27 aldım yakıt tasarrufu ve sessizlik mükemmel yumuşak lastik ben önümüzdeki yıl 2 tane daha alıp takım yapacağim tavsiye ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

4 adet Nokian 205/55 R16 91T WR D4 Kış Lastiğini forumdan 30 tl ye 500/100 hepsiburada çeki alarak toplamda 800 tl ye 5 taksit sipariş verdim. bu derttende kurtulduk. hayırlı olur inşaAllah. Darısı sizlere.

Ön siparismi verdiniz, 16 ekimde stoklarda diyordu çünkü

• Yazliklarda nokian H XL
    Kısımlarda WRD3 kullanıyordum
    195/65/15

Yeni grand Scenic aldım 205/55/16 ölçü olunca kısımlarıyeniliycez haliyle

Muhtemelen WRD4 alicam

Wrd3 leri isteyen olursa gorusebiliriz

2013 35. Hafta üretimi

8mm ölçüsü lastik üzerinden yeni siliniyor

İsteyene foto yollayabilirim

Edit. Uretim tarihi eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcihuan -- 10 Ekim 2015; 19:16:23 >
  • avcihuan A kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ön sipariş.

• Doritoch kullanıcısına yanıt
    Hocam işin aslı ilk etapta good year veya continental düşünüyordum. Geçen kış good year ug8 kullandım ve oldukça memnun kaldım. Araç değiştirmemden dolayı ebatlar değişti haliyle yeni lastik arayışına girmek zorunda kaldım. Aradığım ölçülerde ug9 veya continental bulamayınca diğer markalara yöneldim. Bu markalardan sonra benimde en güçlü adayım pirelli sottozero 3 ve nokian wr d4 oldu. Pirelli ile ilgili tek endişem sert olduklarını okudum bir kaç yerde acaba ıslak zeminde yol tutuş ve fren performansı açısından sıkıntı yaşar mıyım diye düşündüm. Gerçi pirelli de çok eski firma lastik konusunda yabana atılacak bir marka değil.
    Nokian ile ilgili hiç deneyimim olmadı ama kullananların neredeyse hepsi memnun gördüğüm kadarıyla(çeşitli yerli forum sitelerinden baktığım yorumlar) WR D3 diye bir lastiği var bir çok testte ilk sıralarda yer almış. Kış koşullarında bir hayli başarılı lastik ve wr d4 onun yenilenmiş versiyonu. Marka olarak nokian'a kötü diyen hiç görmedim duymadım herkes kaliteli marka olduğundan bahsetmiş. Tüm bunları göz önünde bulundurunca en yakın nokian geldi bana.
    Nokian lastikleri zannedersem biraz yumuşak oluyor. Michelin'in epey yumuşak bir lastik olduğunu biliyorum daha önce kullandım (yaz lastiği) hiç memnun kalmamıştım. Ancak nokian kullanmadığım için ikisini kıyaslayamam. Ayrıca nokian'ın pirelliye göre fiyat avantajı da nokian'a bir adım daha yakınlaştırdı beni.

Ekleme:
    2013 üretimi (haftasını hatırlayamadım) Good Year Ultra Grip 8 4 adet lastik boşa çıktı. 205/55/16 ölçülerinde. Lastikler az kullanıldı yıpranmamış. Patlak, delik, yırtık vb. kesinlikle yoktur.
    Kullanılmayan zamanlarda ücret karşılığı lastik otelinde saklanmıştır.
    İlgilenen olursa görüşebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro -- 10 Ekim 2015; 20:09:29 >

• Fiyatlar genelde pahalı lastiklerde gidip yüz yüze pazarlıkda baya iniyorlar

• Kampanya var mı arkadaşlar

• hepsiburada'dan 500/100 indirim çekiyle nokian wrd3 195/50/15 aldım. üretim tarihi 3 hafta öncesi. tanesi 152 liraya geldi. forumda çek mevcut. hatta world puanda var.

• Bana da 4 tane 175/60/15 ölçülerinde kış lastiği lazım.
    Goodyear Ultragrip 8 mi yoksa Ultragrip 9 mu daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahliyka

hepsiburada'dan 500/100 indirim çekiyle nokian wrd3 195/50/15 aldım. üretim tarihi 3 hafta öncesi. tanesi 152 liraya geldi. forumda çek mevcut. hatta world puanda var.

Ceki kaç liraya aldiniz

• Ug8 kullanıyorum 4 kıştır çok memnunum. İş yeri tepe başında olduğu için bu desini seçmiştim iyide seçmişim. İşyerine ilk çıkabilen araç benimkisi. Benimki çıkarsa diğerleri izimden çıkabiliyor. Su tahliye kanallı lastikler su birikintilerinde daha iyi ama karda buzda v desen en iyisi. O yüzden 2. arabayada ug9 aldım. Çek ve nuvoyla tanesi 110 liraya geldi. 195/65/r15 lastik için. Üretim yılı 2014 ama çokta önemli değil. 1 sene beklemiş sadece. Fiyat o lastik için çok uygun olduğu için aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirkara67 -- 11 Ekim 2015; 13:52:23 >
  • Arkadaşlar lastik ölçüleri 175/65/15 yani çok popüler bir boy değil(Grande Punto) . Uygun lastik araştırırken petlas snowmaster buldum. Çin malı lastikler hariç daha uygunu yok. Tavsiye eder misiniz?

http://www.hepsiburada.com/petlas-snow-master-w601-175-65-r15-84t-kis-lastigi-uretim-tarihi-2015-p-OTOZSU21570

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ralp88

geçen ay kliksadan 200 üzerine 40 tl indirim varken 175/65/14 good year ug9 almıştım 4 adet. tanesi 100 liraya gelmişti. belki sizler için fikir olur.

Good Year UG9

Yalnız indirim var diye fiyatlar artmış dikkat edin.

indirimi buradan haber verseydiniz ben de iki lastik alırdım.
  • merha
    http://www.kliksa.com/urun/continental-20555-r16-91t-ts-850-kis-lastigi/902278662
    linkteki ürünün fiyatı uygun mu?
    birde bir lastiktir. van'da kullanılacaktır teşekkürler.
  • emrahakt E kullanıcısına yanıt
    daha önce honda civic'te kullanmıştım, genel olarak sıkıntı yaşamadım ama çok kişiyle muhabbet sırasında hankook'ların iyi olmadığı yönünde duyumlar almıştım. o sene değiştirdim, bir daha kullanmadım
  • quote:

bence de yanlış bilgilendirme olmuş. yaz lastikleri ıslak zeminde daha çok kayıyor, kış lastiklerinde herhangi bir sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkien

daha önce honda civic'te kullanmıştım, genel olarak sıkıntı yaşamadım ama çok kişiyle muhabbet sırasında hankook'ların iyi olmadığı yönünde duyumlar almıştım. o sene değiştirdim, bir daha kullanmadım

Youtube da kullananların videolarini izledim sorun yok gibi ama direk kullanan kimseden duymadım bir yorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.