Şimdi Ara

Oto ses sistemi -- yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Asagidaki sekilde kendimce biraz arastirmalar ve tesisatcilara danisarak proje olusturdum.

Ön kapilara. DIAMOND DA-WOW6 16 CM 180 WATT 2li MİDRANGE HOPARLÖR. 400 tl

Arkalar..REİS AUDIO RS-GM5S 13 CM MIDRANGE.. 319tl

Amfi..Soundmax 5500 sx-pw5500.5 5 kanal profosyonel anfi 543tl

Bass...JBL CS1214 ORJİNAL KABİNLİ JBL 1000 WATT BAS+KABİN.... 349tl

Cevirici...CADENCE C-500 3 AMFİ ÇIKIŞLI DECK ÇEVİRİCİ.. 150 tl

Kablo..Cadence Kablo Seti 8AWG fuul Amfi tesisat Kablo Seti 90 tl
    ++++ 200tl iscilik

On kapida tereddutum yok. Ancak arkalar konusunda emin degilim. Bass ta iyi bence for x var esdegeri. Ama jbl bir tik önde bence. Kablo ve dönüştürücü yeteli kalitede diye dusunuyorum. Amfi 5 kanalli.. cikislari itibariyle 4 ohm midrangeleri besliyo. 5. Kanal 300 wat. Amfi 250 wat. Onuda besliyor.

Yorumlariniz nedir. Tatmin edici mi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paranı harcamadan önce biraz bilgini arttır konu hakkında kurmaya çalıştığın sistem pek iş yapacak bi sistem değil bir aktif sub 4 midle olmaz bu iş

• aracım megan4 sedan bendede 4 kapıda mid var 5 kanal anfi ve 25 cm sub var çok güzel ve temiz ses çıkarıyor.midlerim 16 cm morel
    daha önceki aracımda sendeki anfinin aynısı vardı çok memnundum araçla beraber satmıştım
  • overdosen O kullanıcısına yanıt
    Hocam orta duzey bundan bir gomlek ustun sistemi yazarmisin. Merak ettim nerede yalnis yapmisim. 4 kapiya 4 midrange. Oyle pandizot falan prof istemiyorum. Nedir bilgimi arttirmam gereken konu. Marka mi kotu amfi mi yalnis. 5 kanalli amfi . Hepsini doyuruyor rakamsal olarak. Haaa rakamlar abartidir onu bilmem. İyi markanin amfisi 1500lira.

• molekul88 M kullanıcısına yanıt
    Hicam amfi yi DIAMOND ile degistirecegim. Bir tik ustu .yine 5 kanalli. Ama 4*80 rms ve 200 rms. Ancak sub 250 rms.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.