dikkatinizi çekmiştir ama man özellikle s2000 den buyana bayağı bir atak yaptı ve neredeyse 2.sıraya oturdu,bu bile ''çalışınca olurmuş'' sözünün isbatı
;Alıcam Bir Man
al faivelley aldıktan sonra su melih abinide muavin al beraber yapalım işi
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
Yok Abi Ben Alsam Alsam Dediğim Gibi Man Sl 200 veya S2000 Başka Araç Almam.Oda Sefere Sürmek İçin Değil Öylesine Arabam Olacağına Otobüsüm Olsun Havasıda İyi Olur
inşallah abim gezdirirsin artık bizi bak unutmak ok gezdirmek için söz ver
quote:
Orjinalden alıntı: Faivelley
quote:
Yok Abi Ben Alsam Alsam Dediğim Gibi Man Sl 200 veya S2000 Başka Araç Almam.Oda Sefere Sürmek İçin Değil Öylesine Arabam Olacağına Otobüsüm Olsun Havasıda İyi Olur
hakikaten ha ne havan olur,caddeye çıkarsın,havalı kornaya bir asılırsın,kızların hepsi iş olur sana,hem bunda birde avantajın var,arabayla olsa 3 arkadaş gezip üç kız tavlayamazsınız,ama bunu alırsan 46 kızı aynı anda atarsın
46 kız demek ooooo faivelley melih abinle mavin1974 abini sakın unutma bak
Unutmam Abi Alayım Bir Tane
quote:
46 kız demek ooooo faivelley melih abinle mavin1974 abini sakın unutma bak
dostum peki senin nişanlın var,benim karım var,bunlar bizi dilim dilim kesmezmi,baksana seninki msn e bile ambargo koymuş,benimki hiç kullandırmıyor,
--bir toplulukta konuşmacı,dinleyicilere -karısından korkan ayağa kalksın- demiş,herkes ayağa kalkmış biri hariç,konuşmacı ayağa kalkmayana hitaben--helal olsun arkadaşım,bir erkek sen varmışsın,yerinden kalkmadın-- demiş,adam bunun üzerine cevap vermiş,--karı lafını duyunca dizlerimde dermanmı kaldı ki,nasıl kalkayım?-- demiş...
@faivelley dostum sen tavla kızları işine bak,sakın ha sakın arasından bir tane seçeyim deme
arkadaşlar nasıl gidiyor
çok haklısın dostum aslında korkmayızda şimdi ayıp olmasın demi
dostlarım temmuz 15de nişan törenim var hepiniz özel davetlimsiniz bekliyorum
büyük ihtimal eskişehirde veya mersinde olcam meli abi ALLAH mutlu etsin
gelmek isterdik ama malum istanbuldayız
quote:
çok haklısın dostum aslında korkmayızda şimdi ayıp olmasın demi
dostlarım temmuz 15de nişan törenim var hepiniz özel davetlimsiniz bekliyorum
dostum Allah tamamına erdirsin inşallah,hayırlı uğurlu olsun
rap çi kardeşim gibi bende istanbuldayım,ancak mutluluk dileyebilirim sana
hepinize çok teşşekürlermi sunarım geldiniz kadar oldunuz msne giremiyorum kusura bakmayın forumda takılamıyorum fazla irtibata giremiyorum özür dilerim sorulara gec cvb verebiliyorum çok özür dilerim malum nişan hazırlıkları ondan...
ha bu arada muavin olmak isteyen arkadaslar kimlerdi yazsınlarda 13kişi oluşturabilecekmiyim
melih abi öncelikle hayırlı uğurlu olsun sen artık biraz burayı bırak hazırlıklarla ilgilen, ayın 15 inden sonraki günlerde bol bol beraber oluruz burada. hazırlıklar buradan daha önemli sen orayla ilgilen.
muavinlik konusunda ben ilk başta istiyorum. öss den bir şey çıkmazsa hemen gelip çalışırım. walla bu konuda çok istekliyim 2 arada kaldım biri hayatımı belirleyecek bir olay diğeri rüyasını kurduğum ve beni mutlu eden otobüsler. bu şekilde 2 arada kaldım zor durumdayım ama büyük ihtimalle sonucta otobüs rüyalarıma muavin olarak kavusacağım gibi gözüküyor