Şimdi Ara

OTOBÜSÇÜLER MEKANI MARKALAR VE MODELLER (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
654
Cevap
1
Favori
167.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

melih abi öncelikle hayırlı uğurlu olsun sen artık biraz burayı bırak hazırlıklarla ilgilen, ayın 15 inden sonraki günlerde bol bol beraber oluruz burada. hazırlıklar buradan daha önemli sen orayla ilgilen.

muavinlik konusunda ben ilk başta istiyorum. öss den bir şey çıkmazsa hemen gelip çalışırım. walla bu konuda çok istekliyim 2 arada kaldım biri hayatımı belirleyecek bir olay diğeri rüyasını kurduğum ve beni mutlu eden otobüsler. bu şekilde 2 arada kaldım zor durumdayım ama büyük ihtimalle sonucta otobüs rüyalarıma muavin olarak kavusacağım gibi gözüküyor

Allah gönlüne göre ve hayırlısı neyse onu versin...

meli-417 dostum herhangi bir konuda herhangi bir şekilde yardımımız olursa söylemen yeter
    ilk ipucu:nişan alışverişine çıkmadıysanız ailelerle kalabalık şekilde gitmeyin,tıpkı otoban kenarlarında üstgeçit altlarındaki ''kaz''lar gibi görür satıcılar sizi,mümkünse yenge sen ve bir aile büyüğü yengenin ablası yada hala-teyze kısmından biri yeter,çok sıkı pazarlık yap,1000 dediyse 500 ver,altın ve kuyumcu işlerini mümkünse tanıdıktan halletmeye çalışın

• quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

quote:

Orjinalden alıntı: Faivelley

quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

al faivelley aldıktan sonra su melih abinide muavin al beraber yapalım işi

Yok Abi Ben Alsam Alsam Dediğim Gibi Man Sl 200 veya S2000 Başka Araç Almam.Oda Sefere Sürmek İçin Değil Öylesine Arabam Olacağına Otobüsüm Olsun Havasıda İyi Olur

hakikaten ha ne havan olur,caddeye çıkarsın,havalı kornaya bir asılırsın,kızların hepsi iş olur sana,hem bunda birde avantajın var,arabayla olsa 3 arkadaş gezip üç kız tavlayamazsınız,ama bunu alırsan 46 kızı aynı anda atarsın

• quote:

Orjinalden alıntı: TUANA_

quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

quote:

Orjinalden alıntı: Faivelley

quote:

al faivelley aldıktan sonra su melih abinide muavin al beraber yapalım işi

Yok Abi Ben Alsam Alsam Dediğim Gibi Man Sl 200 veya S2000 Başka Araç Almam.Oda Sefere Sürmek İçin Değil Öylesine Arabam Olacağına Otobüsüm Olsun Havasıda İyi Olur

hakikaten ha ne havan olur,caddeye çıkarsın,havalı kornaya bir asılırsın,kızların hepsi iş olur sana,hem bunda birde avantajın var,arabayla olsa 3 arkadaş gezip üç kız tavlayamazsınız,ama bunu alırsan 46 kızı aynı anda atarsın

anaaa tuana gelmiş

• çok sağol dostum bunu söylemen yeter....
    sorma ya bügün sabahtan cıktık birazını aldık baya bi kazık yedim anlıcağın pazar günü tekrardan çıkılcak yani anlıcağın gitti benim otobüsün hasılat
  • quote:

hepinize çok teşşekürlermi sunarım geldiniz kadar oldunuz msne giremiyorum kusura bakmayın forumda takılamıyorum fazla irtibata giremiyorum özür dilerim sorulara gec cvb verebiliyorum çok özür dilerim malum nişan hazırlıkları ondan...

ha bu arada muavin olmak isteyen arkadaslar kimlerdi yazsınlarda 13kişi oluşturabilecekmiyim

1-eggy13
    2-?
  • quote:

çok sağol dostum bunu söylemen yeter....
    sorma ya bügün sabahtan cıktık birazını aldık baya bi kazık yedim anlıcağın pazar günü tekrardan çıkılcak yani anlıcağın gitti benim otobüsün hasılat

yuva kurana Allah yardım eder dostum,sıkma canını
  • egemen sen yokmussun herhalde eskişehir veya mersine gidicekmissin anaconda ve isikalp dostlarım sizleri beklerim siz izmirlisin sanırım diğer dostlarım ist. olduğundan inş. onlarlada birgün buluşuruzz...
  • bende gelmeyi düşünüyorum aslında fkt tamda benim öss sonucları açıklanma gününe fln geliyor ama yinede katılmaya çalışacağım meli abi
  • bu arada 2 kişi olduk muavinlik için eggy de istiyormuş

1- _ anaconda _
    2- eggy13
  • tamam anaconda zaten sizleri basta yazdım
  • meli abi seni forumdan tanıdım.senle hiç konuşmamıştık.hayırlısı olsun.mutluluklar dilerim.fakat işin zor.heralde arabayı şoföre bırakırsın artık
  • çok teşekkür ederim emir18rebrov allah sizlerede gösterir bu duyguyu eskisi gibi aracta ben kalmamda arada sırada giderim çünkü bir tane daha otobüsü yarın alıyoruz hatta calısmaya baslıcak onunlada ilgilenmek gerekli babam 25sene calıstı bu meslekte yani onada gel sen bak demek ayıp olur biraz şöförlüğü arada sırada yapıcam artık 2otobüsün gelirine giderlerini kontrol edicem...
  • @ meli-417

Allah tamamini erdirsin Kaptan,ömür boyu mutluluklar
    Yeni Otobüsünüs hayirli olsun simdiden
    Ayrica,13 muavin ariyormussun,issislere bir anlamda
    yardimci oluyorssun,büyük sevaba giriyorsun,hersey
    gönlünce olsun

saygilar
  • çok sağol ilyushin allah herkesin gönlünce olsun bu arada benim araca 2muavin alınıcak yeni otobüse gecici 1aylığına alıcam şimdi diğer ayın sonunda ayrılcak yani alınıcak muavin sayısı 14e çıktı

bu meslekler unutuldu eskiden çok havası vardı ama şimdilerde ise unutuldu gitti ben bu forumda otobüs sevdalısı kişileri görünce okadar sevindimki dısardan bu işi sevmeyen birisini alıcağıma buradaki genclerimizden bu işe sevdalı kişileri almak daha güzeldir
  • @meli-417

yeni araba şimdiden hayırlı olsun dostum Allah başta sen olmak üzere hiçbir meslek erbabına kaza bela vermesin...

desene senin ikinci arabayı almanla beraber benim otobüs sürme şansım iki katına çıktı
  • meli abi yeni araban ne olcak?? bu arada hayırlı olsun kazasız belasız hayırlı işler.babamda eskiden otobüçüymüş.eskiden para vardı bu işte diyo.siz tabi senelerdir bırakmamışsınız.her şeyin hayırlısı abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir18rebrov -- 23 Haziran 2007; 21:39:52 >
  • sağolasın kardesim yeni araba setra 417 yine 2.setra yani babamda bu işteydi yani beni anlıcağın küçük yasta yetiştirdiler bu işi eğer kurdu olmussan para vardır eger yeni baslıcaksan muhakkak ve muhakkak batarsın
  • sağoalsın dostum allah kimseye kaza bela vermesin ben sana herzaman diyorum izmire geldiğinde buyur gel söz sürdürcem
  • quote:

sağoalsın dostum allah kimseye kaza bela vermesin ben sana herzaman diyorum izmire geldiğinde buyur gel söz sürdürcem

nasıl etsekte izmire gelseeek, en iyisi izmirde bir iki sahtekara mal vereyim onlarda ödemesinler bende tahsilata diye geleyim
  • herzaman beklerim dostum bişiler yap buyur gel setrayı sürme tadını tad
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.