Şimdi Ara

OTOBÜSÇÜLER MEKANI MARKALAR VE MODELLER (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
654
Cevap
1
Favori
167.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meli- 417 mersedes ve setra aynı motorları kullanmıyorlar mı neden arada 250.000 km oynuyor motor yenilemede
  • setraya fabrikada biraz daha önem veriyorlar buda dikkat edersen fiyat konusunda fark vardır bundan dolayı setraya biraz daha iyi kalite parca ekliyorlar buda 250.000km farkını ortaya sunuyor
  • abi bzm garajda pınarbaşında belki geçerken fln denk geliriz inş. 34 pk 866 ydı sanırsam.
  • evet plaka o denk gelirsin çünkü pınarbasında sanayi sitesine arabayı götürüyorum arada sırada denk geliriz inş.
  • bundan sonra gördüğüm setra lara daha dikkatli bakıcam.abi ben setranın bölyle gzl olduğunu bilmiyodum.bzm okulda eskiden bi setra vardı.eski bişey.diyolardı bunu biz topladık fln.meğersem canavar gibi arabalarmış
  • evet setralar öyledir setrayı türkiyeye yaygınlaştıran varan olmuştur ilk olarak 315lerle son çağın otobüslerini geitrdiler yeniliğe imza atmışlardır şimdilerde ise tek rakip neoplan zaten neoplanla man -setra mercedes kendi aralarında ortaktır ve neoplan man ile setra mercedes rakiptir temsa ise yan hakemdir bu karsılastırmayı genelde bütün otobüs işletenlerin ağzından duyarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meli-417 -- 24 Haziran 2007; 20:07:00 >
  • dostum 2004 model araba 340bin 0 sayılır hangi firmadaymış daha önce ki bu araba?
  • dostum bu aracı alan adam büyük umutlarla almış yani firmalara koyarımda calıstırırım umuduyla aracı 0 almış tabi bunuda yapamamıs rahmetli olmus çoçuklarının paraya ihtiyacı yokmus 3sene boyunca aracı yazları turizm şirketleine vermişler sonunda bıkmıslar satalım demişler oda bana nasip oldu ama bu otobusü 3aydan beri satılmasını bekliyorduk
  • düşeş oldu yani neyse bir kurban kesmeyi ihmal etme dostum,şükür açısından
    tekrar yazayım Allah kaza bela vermesin,
    konuyla alakası yok ama aklıma gelmişken söyleyim sen sen ol dostum düşmüş adamın malını alma,hacizli malı alma,ağlayanın malı gülene hayır etmez derler
  • quote:

Orjinalden alıntı: emir18rebrov

bundan sonra gördüğüm setra lara daha dikkatli bakıcam.abi ben setranın bölyle gzl olduğunu bilmiyodum.bzm okulda eskiden bi setra vardı.eski bişey.diyolardı bunu biz topladık fln.meğersem canavar gibi arabalarmış

ewt aslında bende bilmiyordum ve pek hoşlanmıyordum mercedes daha güzel gözüküyordu(nedense?) bende melih abi sayesinde sevmeye başladım.

quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

dostum bu aracı alan adam büyük umutlarla almış yani firmalara koyarımda calıstırırım umuduyla aracı 0 almış tabi bunuda yapamamıs rahmetli olmus çoçuklarının paraya ihtiyacı yokmus 3sene boyunca aracı yazları turizm şirketleine vermişler sonunda bıkmıslar satalım demişler oda bana nasip oldu ama bu otobusü 3aydan beri satılmasını bekliyorduk

3 ay beklemenizin ve uğraşmanızın sonunda değmiş yani kapmışınız arabayı hadi hayırlı olsun

• çok sağolasın dostum tam dediğin gibi oldu yarın allahın izniyle kurbanını kesip seferine baslıcak hayırlısıysa allah kimseye kaza bela vermesin hacizli arac konusunda çok haklısın ağlayanın malı gülene hayır etmez

çok sağol anaconda sorma 3ay boyunca ha bügün satıcaklar ha yarın derken satıverdiler tabi ilk baslarda naz filan yaptılar ama sonunda kabul ettiler
  • Melih abi sayende Setraları sevmeye başladım.Önceden bu kadar çok sevmiyordum.Özkaymak'da iyi ki bu 417lerden almış artık onlara binerim.Plakaları bile Dünya Güzeli anlamına gelsin diye dg olarak yapmışlar.Bu arada nişanlanıomuşsun.Allah ömür boyu mutluluk verir umarım
  • çok sağolaın abim allah sizlerede tatdırsın bu duyguyu setra estetik ve konforun birleşimidir yani konforu sevenler için üretilmiş bir otobüstürr
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRMNKY

Melih abi sayende Setraları sevmeye başladım.Önceden bu kadar çok sevmiyordum.Özkaymak'da iyi ki bu 417lerden almış artık onlara binerim.Plakaları bile Dünya Güzeli anlamına gelsin diye dg olarak yapmışlar.Bu arada nişanlanıomuşsun.Allah ömür boyu mutluluk verir umarım

meli-417 sayesinde diğer motorlu araçlar bölümü hareketlendi dostum,önceleri günlerce yeni mesaj yazılmadığı olurdu buralara
  • valla dostum sizler okadar çok iyisinizki hepin,z altın kalplisiniz okadar iyisinizki bu forumun papatyalarısınız sizler olmasanız bu forumda asıl sorulara cvb bulunamaz
  • o senin güzelliğin abi.hem nişan hazırlıkları arasında bize cvp veriosun hemde işin çok yoğun.herşey için teşekkrler
  • quote:

Orjinalden alıntı: emir18rebrov

o senin güzelliğin abi.hem nişan hazırlıkları arasında bize cvp veriosun hemde işin çok yoğun.herşey için teşekkrler

ilk zamanlar bende ''bu adam nezaman gelsem burada,acaba arabasında internetmi var diyordum''
  • o hepinizin güzelliği sizler benim için önemlisiniz
  • dostum otobüse taktırdım a-teck ten ordanda giriyorumda ama genelde evden giriyorum seferdeken zaman buldukca giriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

o hepinizin güzelliği sizler benim için önemlisiniz

eyvallah dostum,bilmukabele
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.