Şimdi Ara

OTOBÜSÇÜLER MEKANI MARKALAR VE MODELLER (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
654
Cevap
1
Favori
167.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: meli-417

haklısın abim ben o konuyu ölen vatandaslarımızı unutmamak için yapmıstım sen nerelerdesin gözükmüyorsun forumda özlettin kendini

denizliye gittik abi işte bizde iki gün önce geldim öyle buralardayım
  • bende ya persembe yada cuma denizlideyim seferim var birazda çalışalım demi hep evde yatmakla olmaz bu işler
  • çalış tabii dostum, o yoldaki kesik çizgiler bir biri ardına kayarken,radyo çok kısık bir sesle açıkken kafanı dinlersin ancak
  • büyük ihtimal yarın giderim denizliye giden varsa beklerşm alışmışız otobüsün direksiyonuna taksiyi klas otobüs direksiyon hareketleriyle ceviriorum trafik polisi bügün cevirdi beyefendi içkilimisin dedi hayır dedim nasıl tutuyon sen direksiyonu dedi dedim kusura bakmayın memur bey otobüsle karıstırdım trafik polisi beni deli sandı ama olsun ne farkederki her ilden bir deli getirin demişler manisadan tuttuğunu getirin...
  • quote:

büyük ihtimal yarın giderim denizliye giden varsa beklerşm alışmışız otobüsün direksiyonuna taksiyi klas otobüs direksiyon hareketleriyle ceviriorum trafik polisi bügün cevirdi beyefendi içkilimisin dedi hayır dedim nasıl tutuyon sen direksiyonu dedi dedim kusura bakmayın memur bey otobüsle karıstırdım trafik polisi beni deli sandı ama olsun ne farkederki her ilden bir deli getirin demişler manisadan tuttuğunu getirin...

yok canım estafurullaf

• Abi sen koskoca otobüsü sürüyorsun.Daha ne olsun.Arabayı ne kadar güzel sürersin tahmin edemiyorum.İğne deliğine falan sokarsın artık arabaları
  • şimdi kendimi övmek gibi olucak ama otobüs sürmekte üstüme yoktur suana kadar allah hiçbir kaza göstermedi bela gösterdi çok kavga ettim şimdiden sonrada göstermesin dikkatli olmam gerekir çünkü kaç kişinin hayatı bana bağlı ufacık bir hatamda kaç ailenin canı yanacak onun için herseyden önce dikkat
  • öyle valla abi.bende okuldan dönerken arkadaşları alıyorum arabaya.7 kişi sığışıyoz.manisa izmir gidiyoz.stres oluyorum o kadar kişi benim sorumluluğumda.allah yardımcın olsun
  • allah hepimizin yardımcısı olsun fazla sürat aman yapma tam kanının kaynadığı zamandır allah göstermesin kaza bela vermesin
  • yok abi yapmam :) her şeyin yeri ve zamanı var
    saol abi
  • hepinize iyi geceler yarın denizli seferini ben yapıcam erken yatayım biraz yarın aksam görüşmek üzere kendinize iyi bakın
  • quote:

hepinize iyi geceler yarın denizli seferini ben yapıcam erken yatayım biraz yarın aksam görüşmek üzere kendinize iyi bakın

sanada iyi geceler abi hayırlı yolculuklar.

bu arada post sayısı olarak kaptırdın gidiyon 15 mesaj sonra beni geçmiş olcan
  • quote:

hepinize iyi geceler yarın denizli seferini ben yapıcam erken yatayım biraz yarın aksam görüşmek üzere kendinize iyi bakın

hayırlı yolculuklar dostum güle güle git güle güle gel
  • ehliyeti kaptırdım 6 ay yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir18rebrov -- 29 Haziran 2007; 16:19:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emir18rebrov

ehliyeti kaptırdım 6 ay yok

niye alkollümüydün?
  • naber arkadaşlar nasıl gidiyor anlaşılan meli abi daha foruma uğramamış.
  • eet ya.5 ay 29 gün kaldı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: emir18rebrov

eet ya.5 ay 29 gün kaldı :D

kusura bakma ama iyi olmuş alsınlar ehliyetini hiç vermesinler
  • ders oldu.bıraktım ztn
  • AAA çok ayıpppp ama sana ders olmustur birdaha yapmazsın hatta içkiyi bile bırakırsın
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.