Şimdi Ara

OTOBÜSÇÜLER MEKANI MARKALAR VE MODELLER (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
654
Cevap
1
Favori
167.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu resime bayılıcaksınız

OTOBÜSÇÜLER MEKANI MARKALAR VE MODELLER
  • teşekkrler abi.
  • bir zamanlar setralar türkiyede üretilmiş....

VARSAN OTOMOTİV TİC. VE SAN. A.Ş. TARİHÇESİ

Varsan Otomotiv Tic. ve San. AŞ. 1984 yılında kurulmuş olup, faaliyet konusu Almanya'da üretilen SETRA otobüslerinin Türkiye Genel Distrübütörlüğü� nü yapmaktır. 1990 - 1994 yılları arasında Türkiye'de Setra S 215 HD ve daha sonra S 315 HDH modelini üreten Varsan Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş. daha sonra 1994
    yılında Türkiye ile Avrupa Birliği arasında imzalanan Gümrük Birliği Anlaşması neticesinde üretimini durdurmuş, ithalat yolu ile satışlarına devam etmiştir.

1995 yılında Kässbohrer Setra firması'nın Daimler Chrysler grubuna geçmesi nedeniyle temsilciliğimiz, Setra EvoBus Türkiye mümessili olarak değişmiştir. Varsan, ilk olarak Varan Turizm için Setra otobüslerini getirmiş olup daha sonra bu otobüslerin Türkiye'de beğenilip talep görmesi üzerine diğer firmalara da satışlarına başlamıştır.

Varsan Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş. , İstanbul Yenibosna'daki tesislerinde yetkili servis, bakım, onarım ve yedek parça hizmetlerini sürdürmektedir.Türkiye'de satışı yapılan, şehirler arası otobüs pazarında yerli üreticilerin dışında ithal markalarda pazar payı olarak ilk sırayı almaktadır.

www.varsan.com.tr den alıntı... çok şaşırdım doğrusu...

• tarsus idman yurdu otobüsü

OTOBÜSÇÜLER MEKANI MARKALAR VE MODELLER
  • meli-417 senin yeni aldığın otobüs top class olanı mı? bide otobüsün antalyaya izmirden aynı saattemi kalkıyor yoksa saatler değişiyormu?
  • evet topclass otobüs alanyadan izmire kalkıyor gece kalkıyor 23:00da saatler değişiyor her hafta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meli-417 -- 25 Haziran 2007; 21:29:33 >
  • Abi hep şu soruyu merak ettim soracağım.Siz otogarların yerini nasıl biliyorsunuz Tabi gün geçtikçe iyice ezberlersiniz de yolları ilk başta zorlanmıyor musunuz?Size önceden birileri yolları mı öğretiyor
  • İstanbul Otogarının Altına Ne Demeli Köstebek Yuvası Ordan Çıkmak Girmek Ayrı Bir Derttir
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRMNKY

Abi hep şu soruyu merak ettim soracağım.Siz otogarların yerini nasıl biliyorsunuz Tabi gün geçtikçe iyice ezberlersiniz de yolları ilk başta zorlanmıyor musunuz?Size önceden birileri yolları mı öğretiyor

sanırım şehrin girişinden itibaren trafik levhalarını izliyorlardır. ztn bir kere geçince bir daha unutmazsın diye tahmin ediyorum ben.
  • sefere baslamaddan önce firma bize gidiceğimiz güzargahı çok iyi bilen bir şöför veriyor yanına otobüsü kim kullanıyoorsa o ve yedek şöför gözünü hiç kırpmadan oturuyor tek seferde öğreniceksin öğrenmezsen yandın demektir bakarsın artık bir otobüs denk gelsedi arkasına takılayım otogara kadar yolu bulayım
  • Arkadaşlar daha yeni Kamil Koç'la Ulusoyun Ankara-Antalya sefer detaylarına baktım da bu şirketler niye Ankara-Konya-Antalya arası kısa ve düzgün olan yolu seçmezken Ankara-Afyon-Burdur-Antalya arasında uzun ve kötü yolu tercih ediyorlar anlamadım.Strateji meselesidir ama yolcu en kısa zamanda gitmek isteyeceği yere varmak istemez midir?
  • maksat yolcu toplasın çünkü afyonda burdurda antalya yolcusunu alıcak
  • Melih Abi Sen Dikili Seferine Gidiyormusun
  • bana hiç sefer gelmedi ama dikiliden geciyoer gönen burhaniye edremit tarafına giden araclar geciyor
  • buradaki paylaşımlar süper yaww
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faivelley

İstanbul Otogarının Altına Ne Demeli Köstebek Yuvası Ordan Çıkmak Girmek Ayrı Bir Derttir

belki bin kere geçtim bizim otogarın altından hala aklım ermez oralara,tam bir ''müslümana gavur eziyeti durumuydu'' artık girmiyorlar,Allahtan kuzey kapısı açıldıda ordan çıkıyor otobüsler,hemde 15 yıl gibi kısa bir sürede açtılar kuzey kapısını

• quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

o hepinizin güzelliği sizler benim için önemlisiniz

teşekkürler meli abi diğer konuda gereksiz bir konu demiştim moral bozduğu için öyle dedim birde bizim toplumda kimse önemsemez abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 27 Haziran 2007; 15:48:08 >
  • haklısın abim ben o konuyu ölen vatandaslarımızı unutmamak için yapmıstım sen nerelerdesin gözükmüyorsun forumda özlettin kendini
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

quote:

Orjinalden alıntı: Faivelley

İstanbul Otogarının Altına Ne Demeli Köstebek Yuvası Ordan Çıkmak Girmek Ayrı Bir Derttir

belki bin kere geçtim bizim otogarın altından hala aklım ermez oralara,tam bir ''müslümana gavur eziyeti durumuydu'' artık girmiyorlar,Allahtan kuzey kapısı açıldıda ordan çıkıyor otobüsler,hemde 15 yıl gibi kısa bir sürede açtılar kuzey kapısını

Uzun Sürmemiş İyiki

• aaa dostum erken bitirmişler allahtan uzun sürmemiş uzun sürseydi 50yılı bulurdu allah korusun
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.