evet arkadaslar hatta bundan daha büyük bir süpriz daha olucak onunda zamanı var yani birazdan
Yardımcı Şöför Alınıcak Deme Sakın Abi Kalpten Gideriz
senimi kırıcam faivelley benim yanımda çalışıcak olan muavin ehliyetini aldıktan sonra benim otobüste işi kaptıktan yeni otobüs alıcaz 2ay sonra onu o otobüsün basına koyucam ama tek şart işi iyi öğrenmesi ve güvenilir olması gerek
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
senimi kırıcam faivelley benim yanımda çalışıcak olan muavin ehliyetini aldıktan sonra benim otobüste işi kaptıktan yeni otobüs alıcaz 2ay sonra onu o otobüsün basına koyucam ama tek şart işi iyi öğrenmesi ve güvenilir olması gerek
dostum yarın dükkanı kapatıyorum yanına geliyorum
buyur gel mavim1974 beklerim zaten izmire geldiğinde haberim olsun bakarsın otobüs sürdürürüm o tadıda tadarsın
valla dostum fırsatım olsa emin ol şu dakka atlar gelirim ama malum iş güç,dükkanı kapatıp çıkamam ki izmire en son 2000 yılında gelmiştim,ama şunun garantisini vereyim eğerki fırsat doğarsa ilk senin haberin olacak ,aynı şekilde sen istanbula gelecek olursan en kötü ihtimalle otogarda bir çay içeriz
inşallah mavim1974 herzaman beklerim bende ist. geldiğimde ilk senin haberin olucaktır
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
inşallah mavim1974 herzaman beklerim bende ist. geldiğimde ilk senin haberin olucaktır
bu arada adım mustafa
meli-417 izmirlimisin otobüsünün hangi şehirler arası çalışıyor bende izmirliyim garajın ordan hergün geçiyorum belki birgün karşılaşırız otobusünün plakası nedir
teşekkür ederim garajda park yerinde senin otobüse bakarak olurum artık kazasız belasız yolculuklar dilerim
tabiki isikalp antalya ya filan gidersen buyur gel misafiirim ol herzaman kapım açıktır
teşekkür ederim ihşallah bir gün denk geliriz
MAN Fortuna 2 Türkiye'nin yeni otobüsü
A.A. MAN Türkiye'nin yeni otobüsü MAN Türkiye A.Ş. Seyahat Otobüsleri Satış Sorumlusu Gökhan Çerioğlu, son teknolojiyle Türkiye'de üretilen Fortuna 2'lerde yolcu güvenliğinin ön planda tutulduğunu söyledi.
MAN Türkiye'nin yeni seyahat otobüsü Fortuna 2'nin tanıtım toplantısında konuşan MAN Türkiye Seyahat Otobüsleri Satış Sorumlusu Gökhan Çerioğlu, 2003 yılında piyasaya çıkarılan Fortuna'ya bu yılın Nisan, Mayıs aylarında yeni yüz yaptıklarını ve bunun da Fortuna 2 adını aldığını söyledi.
Çerioğlu, bu çerçevede otobüsün ön ve arka tarafında değişiklikler yapıldığını ve aracın şanzımanının değiştirildiğini kaydetti. Motorda bir değişiklik olmadığını, fakat 8 ileri şanzıman yerine, müşterilerin istekleri doğrultusunda 6 ileri şanzıman koyulduğunu anlatan Çerioğlu, şöyle konuştu: “Şehirler arası yolcu otobüsü olarak kullanılacak olan Fortuna 2, 46 kişilik. İlk olarak Kamil Koç firmasına VIP otobüs olarak 2 1 Fortuna 2 verdik. Araçlarımızda cep telefonları açık tutulabiliyor, multimedya var, internet bağlantısı var, 8 kanallı radyo var.
Araçlarımız koltukları çok rahat. Yolcu güvenliği ön planda tutulmuştur. Belden emniyet kemerli koltuklar kullanıldı. Saatlerce seyahat eden yolcular ve sürücüler için her türlü konfor ve rahatlık düşünüldü. Koltuklar direk şaseye bağlı, o nedenle koltukları ses olmaz. Direk şaseye bağlı olduğu için Allah korusun bir kaza anında ise koltuk kopması yaşanmaz.” Tanıtım konuşmasının ardından, basın mensupları ile birlikte otobüsün test sürüşü yapıldı.
Kaynak:hurriyet.com
Güzel olmuş bence
Man ların Ön Tarafları Senelerdir .Aynı Izgaralar Küçük Farlar da Küçük Tipi Hep Aynı..S2000 de Buna Benziyodu Ön Tarafı Hatta SL 200 Bile Buna Benziyor Atası
internet bağlantısı fln var demiş o nasıl oluyor? yani herhangi bir ek cihaz takılmamış resimlerde nasıl internet bağlantısı var onu anlayamadım
quote:
Orjinalden alıntı: _ anaconda _
internet bağlantısı fln var demiş o nasıl oluyor? yani herhangi bir ek cihaz takılmamış resimlerde nasıl internet bağlantısı var onu anlayamadım
uydu internet dostum aracın üstünde küreye benzer bir anten var,hem tv yayınları hemde internet bağlantısı var
bana göre man elinde kalan parcaları değerlendiriyor dikkat ederseniz hep ön kısım aynı faivelleyin dediği gibi veya mühendislerin yeni, bir aracı tasarladıktan sonra şirket yönetimi aracın satılmayacağından korkuyor...