Şimdi Ara

OTOBÜSÇÜLER MEKANI MARKALAR VE MODELLER (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
654
Cevap
1
Favori
167.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: meli-417

bilmemeniz çok doğal genelde çift dingilli aracları seyir halinde gördüğümüz için perondan çıkarkende böyle birşey olması aklınıza gelemez ama bu özellik tüm çift dingilli aracta var biraz öncede yazdım simdide yazıyorum eğer dönmezse lastikler yıpranır ve parcalanır

meli abi host lazım olursa haberini bekliyorum hemen garajda biterim
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

quote:

bilmemeniz çok doğal genelde çift dingilli aracları seyir halinde gördüğümüz için perondan çıkarkende böyle birşey olması aklınıza gelemez ama bu özellik tüm çift dingilli aracta var biraz öncede yazdım simdide yazıyorum eğer dönmezse lastikler yıpranır ve parcalanır

meli abi host lazım olursa haberini bekliyorum hemen garajda biterim

üzgünüm ama önce ben varım

• eskiden birde ulusoyda süper starliner lara vardı hatırlarmısınız arkada çift dingil,önde çift dingil, tır gibi bir arabaydı,onunda öndeki tekerlerin ikisi birden dönerdi,binmek kısmet olmadı fazlada seferde kalmadı sanırsam bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

eskiden birde ulusoyda süper starliner lara vardı hatırlarmısınız arkada çift dingil,önde çift dingil, tır gibi bir arabaydı,onunda öndeki tekerlerin ikisi birden dönerdi,binmek kısmet olmadı fazlada seferde kalmadı sanırsam bunlar

Ben Hiç Görmemişim Ya Nasıl Görmem...Bir Ara Pek Dikat Etmiyordum Otobüslere
  • ulusoy sattı o aracları biliyorum mavim 1974 genelde yurt dısına kullandılar o otobüsleri ve yanlış hatırlamıyorsam çift katlıydı arac güzeldi ama....
  • EGGY13 VE ANACONDA sizlere çok büyük süprizim var ama 1veya 2ay sonra gercekleşecek duyunca cok seviniceksiniz...
  • bu arada bu büyük süpriz bütün izmirdeki arkadaslarıda ilgilendiriyor....
  • quote:

bu arada bu büyük süpriz bütün izmirdeki arkadaslarıda ilgilendiriyor....

neymiş dostum sürpriz izmirde buluşma düzenleyip otobüsmü sürdüreceksin dostlara
    dediğim gibiyse hemen geleyim
  • mavim 1974 dostum buuyur gelin herzaman misafire kapım açıktır tatile izmire gelicek oplursa buyursun gelsin beklerim otobüsde sürdürürüz ya ayıpsın senimi kırıcaz ama büyük süpriz o değil
  • quote:

mavim 1974 dostum buuyur gelin herzaman misafire kapım açıktır tatile izmire gelicek oplursa buyursun gelsin beklerim otobüsde sürdürürüz ya ayıpsın senimi kırıcaz ama büyük süpriz o değil

valla dostum bana otobüs sürdürürsen benim gözümde gerisi teferruat kalır, neyse adı üstünde sürpriz bekleyelim görelim
  • süprizi yarın açıklıcam çünkü yarın kesin sayı kararlaştırılacak onun i
    çin yaqrını bekleyin
  • quote:

süprizi yarın açıklıcam çünkü yarın kesin sayı kararlaştırılacak onun i
    çin yaqrını bekleyin

beleş biletmi dağıtılacak yoksa
  • bilmem belkide odur...
  • MAN SL 200 Bu Araçtan Bir Tane Alıcam .Benim İçin Bu Araç Çok Önemli Harika Birşey Rolantide ki Sesine Hastayım.
     OTOBÜSÇÜLER MEKANI MARKALAR VE MODELLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 17 Haziran 2007; 22:29:03 >
  • güzel arac ama man firmasının eski otobüsleri çok dayanıklı oluyor
  • quote:

güzel arac ama man firmasının eski otobüsleri çok dayanıklı oluyor

Haklısın Abi..Walla Hayatım Bu Araçta Geçti Diyebilirim..Git Gel Man Sl 200 Bir Süre Sonra Tutku Yaptı..Sonra Doğalgazlıları Falanda Var.Kışın O Arka 5 lide Sol Tarafta Egsoz un Yukarı Verilmesinden Dolayı Isınıyor Orası Kışında Yazında Ordayım.Bugün 2Saat lik Yol Çektim Man SL 200 le Man Manyağı Olup Çıktık
  • bu ses konusuda zevk işi yaa,
    bu manların gidişini süspansiyonunu çok beğenmeme rağmen sesini sevmem, rolantide 302, içerden 304,dışardan 303 dinlemeyi severim abicim,
    hele o 303ün vites küçültüp gaza yüklendiği andaki ses yok,bazen ciddi ciddi hassas bir alet bulup bu sesleri çekeyim diyoırum
  • o eksozlara bende hastayım izmirdede ıkarus da sanırım öyle içten olmaı lazım ısın ısın bitmiyor otobüstekilerin saskın saskın bakıslarına filan kalmıştım öğrenci yıllarımda
  • roterdar freni sesinede hayranımdır hatta bir keresinde okadar kendimi kaptırmısımki 3-4 numaralı koltuktaki öğrenci gencler beni farkedip kendi aralarında şöföre bak kayışı koparmıs kırmıs kafayı sarhoş herhalde dediklerine sahit olmuştum
  • quote:

roterdar freni sesinede hayranımdır hatta bir keresinde okadar kendimi kaptırmısımki 3-4 numaralı koltuktaki öğrenci gencler beni farkedip kendi aralarında şöföre bak kayışı koparmıs kırmıs kafayı sarhoş herhalde dediklerine sahit olmuştum

Sen Ne Dedin Abi Öğrencilere

İkarusların Motor Arkada Değil Dimi Ortada..Ve Hidrolik Olmaması Lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 17 Haziran 2007; 22:46:56 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.