Şimdi Ara

OTOBÜSÇÜLER MEKANI MARKALAR VE MODELLER (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
654
Cevap
1
Favori
167.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mavim1974

@gizemliman,

muhteşem ötesi bişey olmuş ellerine sağlık,müzelerde bile rastlanmayacak resimler var,

not:o kent turizmin 404 ü ile askere gitmiştim ben

önemli değil umarım dh yetkilileri bunları görür ve hatasını anlar anlayana
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizemli_man

quote:

@gizemliman,

muhteşem ötesi bişey olmuş ellerine sağlık,müzelerde bile rastlanmayacak resimler var,

not:o kent turizmin 404 ü ile askere gitmiştim ben

önemli değil umarım dh yetkilileri bunları görür ve hatasını anlar anlayana

anladılar anlayana

BU FORUMU SEVİYORUM PAYLAŞMAYI SEVİYORUM

bu da rapide attım resimleri isteyen direk buradan indirebilir

http://rapid share.com/files/37126211/efsane_otobuesler.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 14 Haziran 2007; 12:23:05 >

•  OTOBÜSÇÜLER MEKANI MARKALAR VE MODELLER
  • sayın isikalp:
    neden mercedes ara otobüs yapma ihtiyacı duymuş hemen açıklayayım bundan öncede 0560lar ara üretimdi dikkat edersen peronlarda fazla göremezsin o aracı çünkü turist tasımak için kullanılır zaten mercedesin yeni çıkarıcağı otobüs genelde turist tasıma amaçlı olucak yani turizm firmalarınmda aylıkçı olarak çalışacaklar travegoda avrupa versiyonu doğrudan gelmedi bu aracta aynen öyle görünüşlü gelmicek biraz aracın detayında oynucaklar ve yerli üretimmiş dicekler avrupaya satılanlardan değilmiş dicekler travego en iyi örneğidir...benim aracım setra 417 hdh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meli-417 -- 14 Haziran 2007; 12:38:19 >
  • ve yeni çıkıcak aracın Dikkat edin aracın farları eski travegoya ait.Ayrıca aracın görünüşü çok sade yani havalı bir görüntüsü yok gibi kliması bile avrupa travegosu gibi ve ayrıoca bu arac< setra 415in karoseri kullanılmış ve maliyet düşük olsun diye avrupa travego farları kullanılmış aynı uygulamayı man da yapmıştı
    Man Fortuna oldu Neoplan Tourliner ayni sase ayni motor ayni karoser

mercedes ilk defa bunu yapmıyor setra 315lerin yine karoserlerini kullanarak 560 meydana getirmişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

bu otobüsün modeli nedir tahmin edin öyle bir şaşacaksınızki ....

http://img168.imageshack.us/my.php?image=mehmetsumer1212st8.jpg
    http://img168.imageshack.us/img168/3320/mehmetsumer1212st8.th.jpg

abi kasa 304

• evet mavim 1974 bildin kasa 304 ve adamlar toplama kasa 403 yapmışlar toplama kkasaya örnek vereyim dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

evet mavim 1974 bildin kasa 304 ve adamlar toplama kasa 403 yapmışlar toplama kkasaya örnek vereyim dedim

intouroda aynı şase değilmi?
  • meli abi bu senin arac değil mi ya???

OTOBÜSÇÜLER MEKANI MARKALAR VE MODELLER

yeni Tourismo resimleri aslında pek de yeni sayılmaz

• beyler bu otobüsün yeni tanıtılcak olduğuna emin misiniz? türkiye yollarında fln fotoları çekilmiş bunun hemde 34 plakalı yanlış görmüyorsam bide 2006 aralık ayının fotosu yani

• meli abi bir daha buldum senin arabayı galiba

• 34 pk 866 benim arac
  • dostlar bu gün çocukları yollamaya gittiğimde gördüğüm manzara karşısında dehşete düştüm,

travego idi otobüs çift dingilli en arka tekerde ön teker gibi sağa sola dönüyordu
    ben bunu bilmiyordum...
  • quote:

dostlar bu gün çocukları yollamaya gittiğimde gördüğüm manzara karşısında dehşete düştüm,

travego idi otobüs çift dingilli en arka tekerde ön teker gibi sağa sola dönüyordu
    ben bunu bilmiyordum...

• quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

quote:

dostlar bu gün çocukları yollamaya gittiğimde gördüğüm manzara karşısında dehşete düştüm,

ben bunu bilmiyordum...

bilmeyişime mi kızdın yoksa sendemi bilmiyordun?

ama dikkat ettimde manevra yaparken çok büyük rahatlık,zaten mantıklı düşünüldüğü zaman iki tekerde sabit olsa manevra yaparken şanzuman iner değilmi,dönüş yönü ön tekerin tersine,dönme oranıda belki ön tekerin 10da 1i ama çok şaşırdım çünkü hiç beklemiyordum öyle bişey,perondan çıkabilmek için yarım saat cebelleşti kaptanda ordan dikkat ettim,dağdan inmişin biri transporterini tam otobüsün arkayı vermesi gereken yere parketmiş

• sayın mavim 1974 çift dingilli araclarda 30km/h kadar arka teker döner eğer arka teker dönmese tekerler parcalanır çift dingilli otobüslerin hepsinde bu özellik mevcuttur
  • bende bilmiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 17 Haziran 2007; 14:40:30 >
  • bilmemeniz çok doğal genelde çift dingilli aracları seyir halinde gördüğümüz için perondan çıkarkende böyle birşey olması aklınıza gelemez ama bu özellik tüm çift dingilli aracta var biraz öncede yazdım simdide yazıyorum eğer dönmezse lastikler yıpranır ve parcalanır
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.