Şimdi Ara

OTOBÜSÇÜLER MEKANI MARKALAR VE MODELLER (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
654
Cevap
1
Favori
167.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o retarder ustasının elinde mucize bir buluş,ama birde kamyondan otobüse geçenler var,onların elinde ise tam bir işkence..
    bolu dağı ve elmadağ benim için yeterlidir şöför hakkında fikir sahibi olmam için,buralardan inişte öyle şöförler gördüm ki araba yağ gibi kayıp inerdi,bazende öyle kabzımallara denk geldim ki arabanın en küçük somunu civatası isyan ediyordu,yolcusu ve yüküyle birlikte 15-20 tonluk arabayı öyle yığıyordu ki,biz bile bi taraflara tutunuyorduk,oysa elinin altında retarder var adam gibi kullan ayak frenine ihtiyacın bile yok, ama nerdee o kabiliyet...
  • roterdar frenini bazı otobüs kullananları gereksiz bir alet gibi görürler ama cok yanlış roterdar freni bir otobüse hem yolcuya hem otobüse güven veriyor...
  • otobüste en sevdiğim seslerde biride kaymak otobanda giderken kaptan sigara içmek için camı bir parmak kadar aralar,o sıra içeri giren rüzgar sesi hasta eder beni
  • Bir Tane Daha Man Sl 200 Karlı Yollarda
     OTOBÜSÇÜLER MEKANI MARKALAR VE MODELLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

saat gecenin 4ü 3 numaradasınız yarı uykulu gözlerle yola bakıyorsunuz,sizden başka herkes uyuyor,radyonun sesi çoook derinlerden geliyor ancak duyabiliyorsunuz fakat çoğu zaman ne çaldığını anlayamıyorsunuz,kaptan sigarasından bir nefes çekiyor,kaptanın solundaki cam 1 cm kadar aralıklı(duman çıksın diye)o sıra muavin nescafe getiriyor kaptana,aralık olan camdan hhşşşşşş şeklinde hafif bir rüzgar sesi giriyor içeri ve birde o muhteşem körüklerin sesi,o sesi hep duymak için sürekli yaylanmasını istiyorsunuz otobüsün,gösterge sanki takılmış gibi hep 90 da,karşıdan tek tük gelen arabaların farları anlık olarak aydınlatıyor içeriyi sonra yine karanlık,kaptanın önündeki panel ışıl ışıl ,yansıması ön cama vuruyor,aklınızdaysa ya geride kalanlar,yada yolculuğun sonunda kavuşacaklarınız var...

bu yazıyı bu konuda 9 aralık günü yazmışım

• evet mavim1974 okumustum bu yazını hatta cok beyenmiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

evet mavim1974 okumustum bu yazını hatta cok beyenmiştim

anlıyorsun değilmi bendeki otobüs hastalığını

iyileşecekmiyim doktor bey
  • bu hastalığa bir tutulan hqayatta kurtulamıyor ne ilacı var ne tedavisi bulaşıcı bir hastalıktır ama hiç bir zararı yoktur
  • mesela ben
  • haberlerini bekliyoruz meli
  • quote:

roterdar frenini bazı otobüs kullananları gereksiz bir alet gibi görürler ama cok yanlış roterdar freni bir otobüse hem yolcuya hem otobüse güven veriyor...

kesinlikle manyak bişey o retarder sesini bile çok seviyorum onun cırtttttt diye aşağıya bir indiriyorsun cuıııvvvvv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 18 Haziran 2007; 0:11:32 >
  • büyük süpriz in açıklanma günü bugün büyük ihtimalle akşam açıklar meli abi. bekliyoruz meli abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

büyük süpriz in açıklanma günü bugün büyük ihtimalle akşam açıklar meli abi. bekliyoruz meli abi

büyük ihtimal beleş bilettir sen şimdiden git pamukkalenin yazıhanesine
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

büyük süpriz in açıklanma günü bugün büyük ihtimalle akşam açıklar meli abi. bekliyoruz meli abi

büyük ihtimal beleş bilettir sen şimdiden git pamukkalenin yazıhanesine

yok değildir ama olabilir bilet olma ihtimali %30 fkt başka birşey sanırım bu belkide yanlış tahmin ediyorumdur.

• evet büyük süprizi açıklıyorum sıkı durun pamukkale otobüs sahibleri 13tane kalıcı muavin alıcak ama 1bucuk ay sonra ve süprizin en önemlisi bu 13 kişi sizlerin arasından olucak ben bügün arkadaslara söyledim muavinleri ben ayarlarım diye bir muavinde benim aracta çalışacak haberiniz olsun
  • quote:

evet büyük süprizi açıklıyorum sıkı durun pamukkale otobüs sahibleri 13tane kalıcı muavin alıcak ama 1bucuk ay sonra ve süprizin en önemlisi bu 13 kişi sizlerin arasından olucak ben bügün arkadaslara söyledim muavinleri ben ayarlarım diye bir muavinde benim aracta çalışacak haberiniz olsun

tam tahmin ettiğim gibi oley beeee ben razıyım senin araca gelmeye

bu arada kalıcı derken ne demek istedin? yani en az 1 yıl çalışcak olan fln mı?

hem ozmn a öss sonuclarıda belli olur eğer istediğim yeri kazanamazsam mutlaka katılmak isterim bu işe.

sen çok yaşa meli-417 abi en büyük meli-417 başka büyük yok.

• aranızdan biri benim aracta kalıcı derken sezon bittikten sonra hadi kapı orda değil sigortanız tam maaşınızıda 550-600ytl civarı olucak tabi bu özel işlerde biraz değişicek aracın yedek şöförü nasıl kadrolu sizde öyle olucaksınız aracın bir parcası olucaksınız..
  • Yani Sezonluk Değil
  • hayır değil aracın personeli yani araca bağlı şirkete bağlı değil yani ben nasıl kendi otobüsüm pamukkaleye ait değilim işte yeni arkadaslarda otobüs şöförüne bağlı olucak
  • quote:

evet büyük süprizi açıklıyorum sıkı durun pamukkale otobüs sahibleri 13tane kalıcı muavin alıcak ama 1bucuk ay sonra ve süprizin en önemlisi bu 13 kişi sizlerin arasından olucak ben bügün arkadaslara söyledim muavinleri ben ayarlarım diye bir muavinde benim aracta çalışacak haberiniz olsun

HARİKASIN SEN ABİ YAAAAAA biliyorsun durumu

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.