Şimdi Ara

otogaz teknik ve satış mühendisliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adaotogaz -- 3 Aralık 2010; 17:55:09 >

• hangi marka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

hangi marka?

Mrb. yusuftaner
    Aracınızın durumu hakkında bilgi verirmisiniz. Son olarak ece hn. ile görüştüğümüzde Elbirlik'e montaj yaptıracağınızı öğrenmiştim, Bugüne kadar sorun duymadığıma göre mutlusunuz diye düşünebilirmiyim :)
    Herzaman yanınızda olduğumu unutmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

hangi marka?

Mrb. yusuftaner
    Aracınızın durumu hakkında bilgi verirmisiniz. Son olarak ece hn. ile görüştüğümüzde Elbirlik'e montaj yaptıracağınızı öğrenmiştim, Bugüne kadar sorun duymadığıma göre mutlusunuz diye düşünebilirmiyim :)

Çok teşekkür ederim Faruk bey , Aslında aracımın montajını size yaptırmayı çok istiyordum ve hatta sizlede eşim vasıtasıyla görüşerek randevu almak üzereydim ama malum sıfır araç , plakasız yolda trafik açısından sıkıntı olabileceği hatta aracın bağlanabileceği bayii tarafından söylenince , Elbirliğe Tartarini taktırdım , yaklaşık 600km oldu ( genelde aracı hanım kullandığı için km si konusunda yaklaşık diyorum :)) hiç bir sorunum şu ana kadar olmadı gerçi çok yeni daha ama dediğim gibi şimdilik memnunum. Sadece enjektörler sanki bana biraz sesli çalışıyor gibi geldi, rölantide çalışma sesini azda olsa içeriden duyabiliyorum ama pekde kafaya takmıyorum yeterki başka bir problem yaşamayayım.

Peugeot macerasından sonra kulağım ve dikkatim hep araçta "acaba sorun olacakmı? acaba bir sıkıntı varmı? tekliyecekmi? vs..." Her nekadar montajı size yaptıramamış olsamda güvenilir bir bir dost kazandığım için çok mutluyum, İlginize ve hatırlayıp sorduğunuz için tüm samimiyetim ile tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuftaner -- 20 Ocak 2010; 8:35:10 >

• quote:

quote:

quote:

hangi marka?

Mrb. yusuftaner

Çok teşekkür ederim Faruk bey , Aslında aracımın montajını size yaptırmayı çok istiyordum ve hatta sizlede eşim vasıtasıyla görüşerek randevu almak üzereydim ama malum sıfır araç , plakasız yolda trafik açısından sıkıntı olabileceği hatta aracın bağlanabileceği bayii tarafından söylenince , Elbirliğe Tartarini taktırdım , yaklaşık 600km oldu ( genelde aracı hanım kullandığı için km si konusunda yaklaşık diyorum :)) hiç bir sorunum şu ana kadar olmadı gerçi çok yeni daha ama dediğim gibi şimdilik memnunum. Sadece enjektörler sanki bana biraz sesli çalışıyor gibi geldi, rölantide çalışma sesini azda olsa içeriden duyabiliyorum ama pekde kafaya takmıyorum yeterki başka bir problem yaşamayayım.

Peugeot macerasından sonra kulağım ve dikkatim hep araçta "acaba sorun olacakmı? acaba bir sıkıntı varmı? tekliyecekmi? vs..." Her nekadar montajı size yaptıramamış olsamda güvenilir bir bir dost kazandığım için çok mutluyum, İlginize ve hatırlayıp sorduğunuz için tüm samimiyetim ile tekrar teşekkür ederim.

Elbirlik adapazarında konusunun lideridir.
    İyi bir karar vererek iyi ve konusunda ciddi bir firmayla tanışmanın huzuru ile aracınızı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
    İyi olan ve iyiyi seçen kazansın

Sevgilerimle

• quote:

quote:

quote:

quote:

hangi marka?

Mrb. yusuftaner

Elbirlik adapazarında konusunun lideridir.
    İyi bir karar vererek iyi ve konusunda ciddi bir firmayla tanışmanın huzuru ile aracınızı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
    İyi olan ve iyiyi seçen kazansın

Sevgilerimle

İyiyi seçerek kazandım zaten çünkü "sizinli tanışmak iyiyi seçmek oldu" benim için yüz yüze tanışmak için Allah nasip ederse bir gün yanınıza uğruyacağım, tekrar saygılarımla...

• walla sayfayı ben actım ama benım elbırlıkle fılan alakam yok işimde olmaz kımseyle ....
    kımse yanlış anlamasın
    bızde konmuzda yeterı kadar bılgılı ve tecrubelıyız
    +
    +
    +
    +
    +
    biz kalıteyı pahalı deıl ucuz satıyoruz
    bır nevı halk dostuyuz......
    kaliteyı uzaklarda aramayanlar için buradayız
    unutmayınkı kazanc bastan saglanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: adaotogaz

walla sayfayı ben actım ama benım elbırlıkle fılan alakam yok işimde olmaz kımseyle ....
    kımse yanlış anlamasın
    bızde konmuzda yeterı kadar bılgılı ve tecrubelıyız
    +
    +
    +
    +
    +
    biz kalıteyı pahalı deıl ucuz satıyoruz
    bır nevı halk dostuyuz......
    kaliteyı uzaklarda aramayanlar için buradayız
    unutmayınkı kazanc bastan saglanır

iyide neden bilmece gibi yazıyorsunuz? , kimsiniz ne iş yaparsınız? yeriniz yurdunuz neresidir?, hangi kitler üzerinde tecrübeniz ve bilginiz var ? hangi markayı olduğundan daha ucuza satıyorsunuz? açık açık yazınızda eşimize dostumuza söyleriz faydanız olur belki

• biraz araştırdımda:
    ADAOTOGAZ
    VİKARS DOĞU MARMARA VE BATI KARADENİZ BÖLGE BAYİİ
    www.adaotogaz.com
    internet sitesi çalışmıyor gerçi ama....başarılar.
  • isimlerini ilk defa duyuyorum
    sakaryada böyle bir yer mi vardı ?

ne marka sattıkları belli değil
    kaliteyi ucuza satıyorlar mış
    prins i 1250 tl ye filan mı takıyorsunuz mesela :p

adresleri belli değil
    sahibi kimdir kaç yıldır bu işi yapıyorlar belli değil

merdiven altı bi yer olmasın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalkahvesi82 -- 21 Ocak 2010; 19:28:47 >
  • @adaotogaz

Siz bir başlık açmışsınız doğru ,
    bakınız kimse birşeyler yazmamış
    @yusuftaner bir soru sormuş, ve siz yanıt vermemişsiniz.

Ve ben adapazarından tanıdığım @yusuftaner'e bir soru sormuşum.
    Oda bana yanıt vermiş ve bu arada (Bana müşteri olması an meselesi olan bir müşterinin bazı nedenlerle ELBİRLİK' e montaj yaptırmış olmasını üstelikte başka bir marka ürünü taktırmış olmasını olgunlukla karşılayarak kendisi ile sohbet ediyorum.)

Forumlarda çok tanınan bu isimler sizin topiğinizi onurlandırmıştır bana göre
    @faruksevgili
    @tufancan
    @yusuftaner
    Bu forumların müdavimleridir.

Yinede verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı arkadaşlarım adına ve kendi adıma sizden özür diliyorum.
    Arkadaşlar sohbete benim topiğimden devam etmek istiyorum,
    Görüşmek üzere
    Buyurun forum sizin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.