Şimdi Ara

Otokoç ta Volvo satış ve servis hizmeti başlamış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: www.otokoc.com.tr

Volvo güvenliği, Otokoç güvencesiyle müşterilerle buluşuyor!

Otokoç, Volvo marka araçların da satış ve servis hizmetlerini sunmaya başladı.

Şirket, Temmuz ayından itibaren Otokoç Taşdelen ve Otokoç Antalya tesislerinde Ford markasının yanında, Volvo marka araçların da satış ve servis hizmetlerini sunmaya başladı.

...

En sonunda beklenen olmuş, volvolara ford servislerinde de (henüz yaygınlaşmamış) bakılmaya başlanmış, bakalım bu bizlere ne getirecek.

• Florya'daki VW yetkili satıcısı ve servisi Mez de Volvo yetkili satıcısı ve yetkili servisi olmuş.

MezCAR Florya
    Şenlik Mah. Çevre Sok. No:6 K:1 Florya, Bakırköy, İstanbul
    Tel: 0212 468 80 86 - 468 81 40 Faks: 0212 573 82 23

Otokoç
    Çamlık Mah. Şile Otobanı No:3 D Blok Taşdelen 34788 Ümraniye, İstanbul
    Tel: 0216 430 12 00 Faks: 0216 430 12 07 volvo.otokoc.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

Florya'daki VW yetkili satıcısı ve servisi Mez de Volvo yetkili satıcısı ve yetkili servisi olmuş.

Bu iyi haber hocam. Bana yakınlığından dolayı. Üstelik ilk Golf'ümü henüz Mez Florya'da değil Bakırköy sahil yolunda ufak bir yerken almıştım. İyi kötü bir geçmişimiz var yani...

İnşallah fiyatları da makul olur.
  • Volvo S40 1.6 D birinci yıl periyodik bakım ücreti 420 tl.
  • Ben bir kaç yere fiyat sordum en uygun 480 dediler siz nerde yaptırdınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE
    quote:

Orijinalden alıntı: hesheit
    Florya'daki VW yetkili satıcısı ve servisi Mez de Volvo yetkili satıcısı ve yetkili servisi olmuş.

Bu iyi haber hocam. Bana yakınlığından dolayı. Üstelik ilk Golf'ümü henüz Mez Florya'da değil Bakırköy sahil yolunda ufak bir yerken almıştım. İyi kötü bir geçmişimiz var yani...
    İnşallah fiyatları da makul olur.

Forumda Volvo binenlerin çoğunun önceki aracı VW ve de Golf Benim de önceki aracım Golf IV idi. Mez'e ben de gitmiştim. Hırsız ön camı kırıp radyo ve kaset çaları almıştı. Cam Mez'de değişti, içini temizledik dediler, akşam vakti aracı aldığım için tam dikkat etmemiştim. Yarın gündüz gözüyle bir baktım, camın kırılmış olduğu sağ taraftaki koltuğun üstü ince cam kırıkları dolu. Çok zor oldu temizlemesi, Comfortline döşeme kaptığını bırakmıyordu. Ancak bir yetkli servis ciddi risk oluşturan durumda aracı teslim etmemeliydi. Başkaca bir iki maceram da oldu Mez ile. Tipik bir VW yetkili servisi profili çizmişlerdi bana.

• Evet, koltukları kadifemsi birşeydi. Temizken bile tozlu gözükürdü...

Golf III'ü ordan almıştık. Sıfır olarak. 2 sene Bahçelievlerde bir bodrumda servisleri vardı. Oraya götürdüğümü hatırlıyorum ama normal bakım harici birşey yaptırmadığımdaan ve baya da eski bir zaman sayılacağından olumlu veya olumsuz çok birşey kalmamış aklımda.

Buna rağmen ufak tefek işler için yakınımızda bir alternatifin olması iyi oldu. Örneğin ben son Gençler servis'e gittiğimde hava filtresini değişmeyi unuttuk. Tekrar Maslak'a gitmeye üşeniyordum. 3-5 fazla olsa da belki Mez'e gidebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.