Araba alacak veya arabasinin neyinin oldugunu gormek isteyen arkadaşlar. Aşagidaki siteden sorgulama yapabilirler... Site hakkindaki yorumlarinizi yazarsaniz arkadaslar. biz oto sahiplerine yardimci olup olmayacagi konusudna yardimci olmus oluruz birbirimize..
Aslinda bunu oto dunyasinda paylasmistim ama burada daha cok ise yarayacagini dusundum..
reklam reklam.. bunu herkes biliyor
Ben bu foruma yazi yazanlari anlamiyorum. ben otomotiv sektorunun bir dalinda is yapiyorum. Ve karsima otomotivle veya kendimle alakali bir cok paylasim yapiyorum forumalrda. Ama bu foruma yazinca birisi ccikiyor va Reklam diye yaziyor. Diyelimki reklam. Sorguladinmi sistemi ne ise yaradigini biliyormusun. ne yaptigina dair en ufak bi fikrin varmi. Kardesim Forum ne demek. bilgi paylasimi. Ben sorguluyorum. ve eminim sorguklayanda bircok insanda vardir. ama eminim sen bir kere sorgulamamissindir. Direk yaziyorsun. varsa hilesi hurdasi yaz bilelim. Ama bana boyle yazinca kiziyorum. cokta umrumda. ne ariyorsun forum dedigin yerde. bilmiyorum ama sen ne aradigini bile bilmezsin eminim
uzun zamandır araç arıyorum ve her zaman kullandığım bir sistem ücretleri biraz daha uygun olabilir aslında 2 kez mesaj atsak 7 liraya geliyor
Arkadaşlar bence bu siteye güvenip te sakın araça almaya çalışmayın yada kararınızı değiştirmeyin. Bildiğimiz konvansiyonel mantığa devam. (Ustaya göster, servise sok, computeste gir,.....)
Bigilerler hatalı ve sorunlu. Kasıtlı olarak PERT TOTAL kelimesi veya AĞIR HASAR kelimesi sistemden kaldırılımış. Basit bir fiyat biligi veriliyor(oda tutarsa yada sisteme doğru girilmişse.
Sadece kaza yada hadise terihleri doğru. Trafik sigortasından yapılan işlemler fiyat biligisi içermiyor. ................... tarihinde kazası vardır diyorlar. Alıcı-Satıcı dumur oluyor. Sadece kafa karıştırıyorlar.
Hatalı SMS ücretini geri ödeme gibi huylarıda yok. Önr, 12000TL lik araca 24000 lira kaza fiyatı çıkarıp hem alıcıları kaçırıp hemde özür bile dilemeden napalım sigorta sistemine böyle girilmiş die yapıcak bişi yok diebiliyorlar.
Yada çok küçük bir işlem(örn. tampon tamiri kaza die gözüküyor ama fiyat bilgiside vermeyince alıcı gene haklı olarak huylanıyor .......
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme