Şimdi Ara

otomatik araçlarda hangi firma daha iyidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• honda'yı tek geçerim...
  • en çok satan otomatik araba honda ama en çok satan 2. araba toyota bilgilerine 1 ise general motors.
  • Paran hangisine yetiyorsa en iyi o dur
  • ben olsam otomatik değil, semi automotic şanzıman alırdım :

tiptronic,sequentronic,easytronic,selespeed vs...
  • valla en iyi otomatiği almanlar yapar fakat opel değil...
  • en iyi otomatiği japonlar yapar. tartışmasız. japonya otomatik araç oranının en yüksek olduğu ülke. türkiyede ise otomatik isteyen bilinç alıcının tercihi önce honda sonra toyotadır. rakamlar ortada. hyundaiden ise koşarak kaç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Araç Daha İyi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Honda otomatik arabaların önde giden markasıdır... Tek geçerim
  • BMW ve Mercedesin otomatik (tiptronik) şanzumanlarıda çok iidir.. Ve en cok otomatik versiyonu satılan araçlar hondalar deildir. Mercedes ve BMW dir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: porter

BMW ve Mercedesin otomatik (tiptronik) şanzumanlarıda çok iidir.. Ve en cok otomatik versiyonu satılan araçlar hondalar deildir. Mercedes ve BMW dir.

+1
  • quote:

BMW ve Mercedesin otomatik (tiptronik) şanzumanlarıda çok iidir.. Ve en cok otomatik versiyonu satılan araçlar hondalar deildir. Mercedes ve BMW dir.

AYNEN
  • SINIFINDA
  • quote:

biz de biliyoruz da küçük, kompakt, orta sınıf arabalardan bahsediyoruz. her mahallede bi zenginin aldığı arabalardan değil bay çokbilmiş.
  • galiba yeni bir polemik başlıyooooor yapmayıııınnnnn

arkadaşlar bazı markaların kalitesini tartışmaya bile gerek yok aslında
    işini iyi yapan her markanın otomatiği iyidir.
    honda toyota mercedes audi ford farketmez
  • tamam aşırı tepki verdiysem afedersiniz. demek istediğim hakın bindiği arabalardı. elbetteki lüks araçların hemen tamamı otomatik vitestir. onun için de soruyu soranın onu kastetmediği kesin.
  • valla ben bilmem burada fikrini söyle biraz savun sonra bırak kim ne yapıyosa yapsın değmez kimseyi kırmaya bağırmaya çağırmaya daha önce bende sonuna kadar kendi fikrimi savunayım dedim ama asla karşımdakini rencide etmeden millet ne salaklığımızı bıraktı ne aptallığımızı ne saçmalamamızı mod.lar topiklerimizi kapattı :) hatta ismi lazım değil bitanesi özelden buluşup kozlarımızı paylaşalım bile dedi :) ben daha ne diyim ... o arkadaşada kızgın değilim o kendini biliyor
    onun için boşverin herkezin bildiği kendine fikrini bir kere söyle bilgini bir kere paylaş alan alsın almak istemeyene ısrar etme .
    nacizane fikrim sadece. katılmaya bilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyaypay -- 21 Ekim 2005, 16:55:13 >
  • benimde bildiğim çoğu markanın ki ZF marka ..
    vw öyle amerikanlarda öle...
  • alman arabalarını tavsiye ederim
  • Dünyanın en iyi otomatiği En iyi otomobilde yani tartışılmaz Mercedes tedir..
  • Diğer otomobilleri bilmiyorum fakat Fiat otomobillerde kullanılan japon teknolojisi otomatik vitesler çok iyi ve sorunsuz km gelince yağını değiştiriyosun başka bir derdi yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.