Şimdi Ara

Otomatik bora mı dizel astra mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-2007-opel-astra-1-3-cdti-essentia-hatasiz-temiz-arac-98177785/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-otomatik-1-6-16v-pasifik-74-000-2005-lpg-li-98106562/detay

Evet arkadaşlar, bu iki araç arasında kaldım. İki aracı da gördüm temizler. Sadece test aşaması kaldı. Öğrenciyim. Sizce hangi arabayı tercih etmeliyim ?

Boranın artısı otomatik olması ama iç donoanımı zayıf geldi kaset çalar falan var.
    Astra nın artsıs daha yeni ,şık ama otomatik değil ve dzele göre kilometresi fazla.

• Öğrenci'ye kesinlikle dizel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel ve yeni oldugu icin astra derim ki astre boraya nazaran daha ögrenciye uygun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Öğrenci'ye kesinlikle dizel

quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Dizel ve yeni oldugu icin astra derim ki astre boraya nazaran daha ögrenciye uygun

Peki dizel içim km'si fazla mı? (104 km) ve 2. el dizel araç almak mantıklı mı?

Bu astra'nın modeli essentia. acaba donanım olarak gerçekten zayıf mı ?
  • Bora harika bir araba.Kullandigimiz surecte hic sorun cikarmadi.Ama astra 2007 model sanirim.Yeni olani tercih ederim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bora'yı geç,hele otomatikse ayaklarını vurdura vurdura kaç.Astra 1.3 Mjet iyidir,öğrenciye biçilmiş kaftandır.Yalnız Essentia Astra tavsiye etmem,ilandaki arabayı gözüm tutmadı.26'ya temiz Njoy CDTI bulursun,çok iyi araçtır.Rakibi nesil bazında Bora değildir,Golf V-Jetta'dır.

Diğer sorularını cevaplayayım,dizel ikinci el alınır.Km 200.000 üstü bile olsa alınır.Yeter ki bakımlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OceanMaster -- 4 Eylül 2012; 0:31:06 >
  • kesinlikle astra hem daha yeni hem dizel daha ne olsun

Düzeltme= arkadaşım bu ilandaki astrayı gözüm hiç tutmadı çok boş duruyor jantlarda sanırım kapak hiç hoş durmuo araç sanki astra diilde başka bişey astra enjoy 1.3 dizel bulabilirseniz istediğiniz fiyata çok daha memnun kalırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bawwgs33 -- 4 Eylül 2012; 0:36:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Araftaİnfaz

Bora'yı geç,hele otomatikse ayaklarını vurdura vurdura kaç.Astra 1.3 Mjet iyidir,öğrenciye biçilmiş kaftandır.Yalnız Essentia Astra tavsiye etmem,ilandaki arabayı gözüm tutmadı.26'ya temiz Njoy CDTI bulursun,çok iyi araçtır.Rakibi nesil bazında Bora değildir,Golf V-Jetta'dır.

Diğer sorularını cevaplayayım,dizel ikinci el alınır.Km 200.000 üstü bile olsa alınır.Yeter ki bakımlı olsun.

ilandaki arabayı gözünüz niye tutmadı ? Klasik essentia modellerine göre daha donanımlı geldi. Açıkçası ben de enjoy isterim ama biraz bütçeyi aşıyor , essentia yı niye tavsiye etmezsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baweraltunkanat

kesinlikle astra hem daha yeni hem dizel daha ne olsun

Düzeltme= arkadaşım bu ilandaki astrayı gözüm hiç tutmadı çok boş duruyor jantlarda sanırım kapak hiç hoş durmuo araç sanki astra diilde başka bişey astra enjoy 1.3 dizel bulabilirseniz istediğiniz fiyata çok daha memnun kalırsınız

Bana kalsa cosmo alırım ankara da piyasa biraz fazla maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: ybkb

quote:

Orijinalden alıntı: baweraltunkanat

kesinlikle astra hem daha yeni hem dizel daha ne olsun

Bana kalsa cosmo alırım ankara da piyasa biraz fazla maalesef

Aslnda aracın iç donanımlar fena diil. Gerçekten de ilanda yazıldığı gibi temizse, bu aracı alıp ilerde njoy jantları taktırıp paşa paşa binersin bence bu jantlar aracı resmen öldürmüş mahfetmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ybkb

quote:

Orijinalden alıntı: Araftaİnfaz

Bora'yı geç,hele otomatikse ayaklarını vurdura vurdura kaç.Astra 1.3 Mjet iyidir,öğrenciye biçilmiş kaftandır.Yalnız Essentia Astra tavsiye etmem,ilandaki arabayı gözüm tutmadı.26'ya temiz Njoy CDTI bulursun,çok iyi araçtır.Rakibi nesil bazında Bora değildir,Golf V-Jetta'dır.

ilandaki arabayı gözünüz niye tutmadı ? Klasik essentia modellerine göre daha donanımlı geldi. Açıkçası ben de enjoy isterim ama biraz bütçeyi aşıyor , essentia yı niye tavsiye etmezsiniz ?

Hayatımda ilk defa bu renk bir Astra H görüyorum,daha doğrusu bunun rengi atmış.Arabada lacivert kadar sıkıntılı,itici bir renk yoktur.Kir belli eder,solar,güneşi çeker,sık sık temizlik ve pasta cila ister vs. vs. Araba muhtemelen boyalı,boyayanın da arabanın renginden işini iyi yapmadığına eminim.Galeriden araba alırken bir değil beş kere düşünmelisin.Bu rakam bu araba için çok.Klasik Essentia''dan bir farkı yok sayılır.2007 öncesi 5 ileri vitesle satılıyordu.26'ya temiz Njoy bulunur,25.000 veren 26 da verir.Satarken arabanı öldürdükçe öldürürler Essentia alırsan,zaten renk ofsayt.Gençsin,az alımlı olsun araba.Enjoy'ların %95'i spor paket beraberinde aracın göze gelirliğini artıran dış aksamlara sahip en basitinden alaşım jant gibi.Donanım olarak da kayda değer farklar var Essentia ile.Essentia'ların %90'ı şirket çıkmasıdır bu arada.

• Astra alınır.
  • 1lt mazot 4tl olunca öğrenciyiz b segmenti temiz 2el bir otomobil almakta faydavar.
    benzinli bir b yada c segmenti otomobilin tüketimi neredeyse b segmenti bir dizelin 2katıkadar.
    b segmenti bir otomobil ile c segmenti otomobil için lastik değişimi için kış yada yaz lastileri bir takım fiyatı 300tl gibi bir fark. cilio. yaris. polo. getz. i20. corsa. fiesta. ibiza. fabia. punto. gibi modeller size tavsiyemdir
  • Bora fena yakar en iyi seçim astra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.