Bildirim
OTOMATİK C4 DÜŞÜNÜYORUM TAVSİYE EDERMİSİNİZ
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
12 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güncelll -
çok güzel ve kullanışlı kolay kolay baş ağrıtmayacak bir araç fakat bayan kullanacak diyorsanız c3 bakın derim
nedeni görüş mesafeleri dar genelde çamurluk ve kapı bölgelerinden hasar alma durumu yüksek siz dikkat etseniz
bile aracı bıraktığınız otoparkta bir bakarsınızki çamurluklar çizilmiş tüm 2010 önceki c4 lerde böyledir hep kapılar veya çamurluklar %100 boyalıdır
ama yinede 5 yıldır son derece memnun olarak kullandığım bir araçtır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Decomplier -- 10 Mart 2015; 13:19:15 > -
Cevabınız için teşekkür ederim.
Bugun 2008 dizel için 141000 de telefonda pazarlık yaptık bakalım yarın şase numarasını gönderecek almayı düşünüyorum nasipse.. -
decomplier in dediklerine tamamen katılıyorum. c4 biraz geniş kalıyor kendi segmentindeki araçlara nazaran. ben de 4 çamurluğu da çizdirenlerdenim:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X