Şimdi Ara

Otomatik Fiesta (75.000 Bandı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Herkese. Anneme Ford Fiesta bakıyoruz bir kaç araç baktık nasip olmadı.
    Artık kafam çorba olduğu için sizlere sorayım dedim yardımcı olursanız sevinirim

• 2015 model otomatik 65 binde, değişen/boya yok 1 ay önce aldım. bu modellerde kronik kavrama sorunu var. vites geçişlerinde titreme oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 6 Ocak 2020; 14:59:43 >
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Öyle bizde bir araçtan vaz geçtik servis bakımlıydı hersey tamamdı 3 ten 2 ye düştüğünde baya tıtretiyordu servis
    max fiyat olarak 17.bin dedi bu 2013 ve üstundeki powershiftlerdemi var sadece acaba varmı bilginiz ?
  • crows111 C kullanıcısına yanıt
    Yetkili servis bakımlıysa eğer, servisi sıkıştırırsanız değiştirirler/değiştirmek zorundalar kullanıcı hatası felan değil ürettikleri araç sıkıntılı ve bu sıkıntısı gidermek zorundalar. Benim aracım yetkili servis bakımlı değil olsa servisi didiklerdim. bende bu aracı almadan önce çok araştırdım servise sadece işçilik parasına değiştirenler var.

Aslında vazgeçecektim ama piyasasının 12-13 bin lira gibi aşağısında aldım.
    Özel bir kaç servise sordum 3-4 bin liraya yapılır dediler fakat yapsalar bile aynı sorun yine tekrarlıyormuş.

bu araç şehiriçinde yük bindirip sürekli dur/kalka gelmez narin bir araç.

powershiftlerde var evet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.