Şimdi Ara

Otomatik Kapanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu son çıkan update özelliklerinde download bitiminde cihazın kendiliğinden kapanması gerektiği söyleniyor. Benim cihaz download dan sonra kapanmıyor. Acaba bir ayarı mı var. Mesela şimdi alone in the dark ı indiriyorum. Download bitince cihazın kendiliğinden kapanmasını istiyorum ama olmuyor.

• o özelliği aktif hale getirdinmi?
  • Hayır nerden ediliyor bulamadım.
  • arkadaşım,indirme işlemi sürerken, sen users kısmına gelip turn off system dediğin zaman çıkan ekranın altında bir kutu var bu özellikle ilgili . onu işaretleyip tamam dediğinde indirme işlemi bitince otomatik olarak kapatır(biraz karışık olmuş olabilir kusura bakma aceleyle yazdım)
  • Bu özelliğin diğer bir güzelliği ise download bitince, oyunu kendi kuruyor ve ondan sonra kapatıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghostie

Bu özelliğin diğer bir güzelliği ise download bitince, oyunu kendi kuruyor ve ondan sonra kapatıyor.

oo çok güzelmiş vallaÇok mantıklı bi yapay zekaya sahip ps3ün işletim sistemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: naruron

arkadaşım,indirme işlemi sürerken, sen users kısmına gelip turn off system dediğin zaman çıkan ekranın altında bir kutu var bu özellikle ilgili . onu işaretleyip tamam dediğinde indirme işlemi bitince otomatik olarak kapatır(biraz karışık olmuş olabilir kusura bakma aceleyle yazdım)

Yardımın için teşekkür ederim hallettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik vites problemi
    3 ay önce açıldı
    Otomatik vitesin kilitlenmesi
    13 yıl önce açıldı
    Sorunsuz otomatik vites yokmu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel özellik ama daha deneme fırsatım olmadı. Helal Sony helal rakibin gibi oluyorsun yavaş yavaş.
  • işe yarayan güzel bir özellik...
  • Bende yok diye hayıflanıyordum ama gerçekten çok enteresan yere koymuşlar. Bilgi veren arkadaşa teşekkürler.
  • bende arıyordum çok çok sağolun teşekkürler...
  • Güzel bir özellik, işime bi' ara yarar.
  • Yenimi öğreniyosunuz
  • Oha ben bilmiyodum lan
  • Tarihe bakın arkadaşlar tarihe. Şlakkkk diye mesaj atmayın
  • Hortlamış benim topic.
  • Hort :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.