Şimdi Ara

Otomatik Tekrar & Çalışma Programı (YARARLI KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
35
Favori
3.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

(6.10.2015 - 01:30) Eksik yazdığım bir koddan ötürü DOĞRU, YANLIŞ kutucukları düzgün çalışmıyordu. Sorun halledildi. Aynı linkten tekrar indirebilirsiniz.
    (6.10.2015 - 14:28) Ayriyetten 5 aylık tekrar eklendi.

Forumda daha önce açılan "sistematik tekrarın önemi, düzenli tekrar yapılmalı" vs. gibi konuları görmüş okumuşsunuzdur. Görmeyen okumayan varsada mutlaka araştırsın bulsun okusun, yararlı konular.

Bu açılan konuların üzerine biraz bilgim olan excelde, bu yolda ilerleyen herkese küçükte olsa yardımcı olacağını düşündüğüm bir tablo hazırladım.
    Tabloda "Bugün tekrarım var mı?" ve "Bu hafta çalışacağım konular" başlığı altında iki kısım bulunuyor.
    İşlediğiniz konuyu ve tarihini elinizle girdikten sonra tablo otomatik olarak 1. tekrar, 2.tekrar ve 3. tekrar tarihlerini dolduruyor.
    Bulunduğunuz tarihte tekrar yapılması gerekiyorsa, kutucuğu YEŞİLE boyayarak bugün tekrar yapmanız gerektiğini hatırlatıyor.
    Tekrar yapılması gerekmeyen sütunlar KIRMIZI boyalı bir şekilde duruyor.

Diğer bir bölüm olan bu hafta çalışacağım konuların farklı bir esprisi yok, tamamen kendimi görme ve bi düzen içerisinde olma amaçlı birşey.
    Hafta başında bu hafta işleyeceğim konuları ilgili bölümlere yazıyorum ve tamamladığım konuyu yeşil kutucuk olarak değiştiriyorum.
    Kendim için yaptığım bu otomatik düzende işleyen tabloyu belki sizinde işinize yarar diye paylaşmak istedim.

Buda tablonun genel görünümü;

Tabloyu indirme linki :https://yadi.sk/i/NWaVPvrUjXNaA
    Tabloyu indirme linki (5 aylık tekrar) :https://yadi.sk/i/xaDE67C7jYiiV

Umarım birilerinin işine yarar. Gelebilecek gereksiz vs. yorumlarını lütfen kendinize saklayın, isteyen alır kullanır gereksiz görenin olumsuz görüş bildirmesine gerek yok.
    Eksik gördüğünüz noktalar olursa bu konu altından bildirirseniz gerekli düzeltmeyi yapar konuyu editlerim.
    İşine yarayacak, faydalı bulan arkadaşlar yorumlarını belirtirse sevinirim

*** EDİT ***

Siz çalıştığınız konu ve tarihlerini girdikçe tabloda bulunan sabit tarihler otomatik değişecek merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanuzun11 -- 6 Ekim 2015; 17:13:05 >

• Mesajım bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel konu olmus tebrik ederim ben de excelde soru cizelgesi hazirladim. Hergun her dersten cozdugum sorulari yaziyorum, bu ilerde de gecmiste neler yaptigimi gosteriyor ve soru cozmek icin beni motive ediyor.

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milkychance

Guzel konu olmus tebrik ederim ben de excelde soru cizelgesi hazirladim. Hergun her dersten cozdugum sorulari yaziyorum, bu ilerde de gecmiste neler yaptigimi gosteriyor ve soru cozmek icin beni motive ediyor.

Motivasyon için güzel bi düşünce, bende aynı şey için Google Play'deki Üniversiteye Hazırlanıyorum programını kullanıyorum. Bilmeyenlere tavsiye ederim. Gerek saat takibi gerekse çözülen soru sayısı/ders çalışılan saat grafikleri motive edici oluyor.
  • takip
  • kardeşim yandex disk'e kaydettim eğer bazıları gibi sonradan silersen kötü olur.öyle birşey olursa buraya linki atarım sıkıntı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok faydalı olmuş hocam yalnız tekrar kısmını biraz daha uzatsak olmazmı örneğin lys konuları için ayrı bir progmram olsa 5.6 tekrar olsa iyi olur
  • aynı tarzda daha önce elle yaptım hocam bu tekrarr olayı sizce hangi aralıkta olmalı 1.tekrar 1 hafta sonra 2.tekrar 1ay sonra 3.tekrar 2 ay sonra gibi tam olarak nasıl olmalı ?
  • beğendim hocam sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: dungeon0

aynı tarzda daha önce elle yaptım hocam bu tekrarr olayı sizce hangi aralıkta olmalı 1.tekrar 1 hafta sonra 2.tekrar 1ay sonra 3.tekrar 2 ay sonra gibi tam olarak nasıl olmalı ?

1gün 1hafta 1ay 3ay 6ay...

• quote:

Orijinalden alıntı: snoopdogg16

kardeşim yandex disk'e kaydettim eğer bazıları gibi sonradan silersen kötü olur.öyle birşey olursa buraya linki atarım sıkıntı yok

Yok ya sileceğimi sanmıyorum. Yine de dursun sende bi yedek ne olur ne olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4explorer4

Çok faydalı olmuş hocam yalnız tekrar kısmını biraz daha uzatsak olmazmı örneğin lys konuları için ayrı bir progmram olsa 5.6 tekrar olsa iyi olur

Arkadaşların paylaştığı verilere göre tekrarlar 1 gün, 1 hafta 1 ay, 3 ay şeklinde olmalıymış. 4. tekrardan sonrasına zaten zamanımız olmadığını düşündüm ama istek gelirse çoğaltıp gönderebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Banquet

beğendim hocam sağol

Ne demek. İşinize yaradıysa ne mutlu bana
  • Cok guzel olmus ellerine saglik.Tam ihtiyacim olan tarzda bir liste olmus.Tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okanius

Cok guzel olmus ellerine saglik.Tam ihtiyacim olan tarzda bir liste olmus.Tebrik ederim.

İşine yarayacak olmasına çok sevindim.
  • İndirme sayısı 143'e ulaştı. Yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim.
  • furkanuzun11 F kullanıcısına yanıt
    Faydalı olmuş teşekkürler :D
  • furkanuzun11 F kullanıcısına yanıt
    Tekrar sütunlarının sayısını arttırıp tarihleri kendime göre düzenleyebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofire -- 6 Ekim 2015; 7:54:27 >
  • şu kutucukları yeşile boyayamıyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.