arkadaşlar bütçemiz max 52-53 gibi. büyük oranda şehir içi kullanılacak,(max yıllık 5-6 bin) benzinli otm. bir araç arıyoruz. kullanacağımız bölge biraz yokuşlu. ben şunları buldum ama sizin önerileriz nedir.
arkadaşlar bütçemiz max 52-53 gibi. büyük oranda şehir içi kullanılacak,(max yıllık 5-6 bin) benzinli otm. bir araç arıyoruz. kullanacağımız bölge biraz yokuşlu. ben şunları buldum ama sizin önerileriz nedir.
Hocam Peugeot'u son tercihinize bırakın diyorum.Bu sene Skoda'yı çok beğeniyorum herkese de tavsiye ediyorum büyük bir değişim gerçekleştirdiler.Ve orta sınıf pazarında Volkswagen'la rekabet edip yer edinmeyi amaçlıyorlar.Kalitesi ve konforu arttı. Fabia,Octavia ve Superb modelleri bu konuda en belirgin 3 model.Ford'u tam olarak bilmiyorum iç donanımına bakmak gerek.Siz bir Skoda'yı araştırın.
hocam teşekkürler, fabia ile fiesta aklımda ilk sırada olanlar. peugeot acaba 47-48 gibi alabilirmiyim acaba diye listemde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme