|
Otomatik vitesli Fiat Egea Hibrit geliyor! İşte özellikleri
-
-
Geç oldu ama iyi geliyor gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
off hayallerimin otomobili keşke 550 bin TL ye 55 yil vadeli alabilsek hazır akaryakita indirim de geliyorken...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 15 Şubat 2022; 22:36:51 >
Bahsedilen özellikler harika.
Ama fiyat 500'e doğru yelken açar gibi.
Ne derece tercih edilir tartışılır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cross wagonu bekliyorum…bi delilik yapıp mevcut jazzı bununla değiştirebilirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vites islak kavrama getrag.
Keske logo uyumunda ve ekranda latin amerika versiyonlarini baz alsalar. Bunun disinda arac cok iyi. Bu firefly motoru ilk duydum, 1.3luk olani bekliyordum. Beygir neden dusuk ola ki?
Elektronik park freni ve ufak vites koluyla gelmesi dilegiyle.
Edit: motor haberini buldum;newsauto.itNuovo motore 1.5 Firefly T5 turbo (ibrido) per Fiat, Alfa Romeo, Lancia e Jeephttps://www-newsauto-it.translate.goog/notizie/nuovo-motore-fiat-firefly-1-5-ibrido-caratteristiche-tecniche-2021-325140/amp/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=tr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 15 Şubat 2022; 23:17:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
toyotanın 3 silindirli 140nm atmosferik hybrid in den iyi bu.
-
Gelse tadından yenmez dediğimiz araç geliyor ama bilin bakalım ne eksik.
Fiyatı 500 üstü olur kesin. Alabilecek için iyi seçenek ama. Keşke 1.3 firefly ile otomatik şanzıman da gelseydi dizel alınmaz artık bu saatten sonra.
-
1.5 turbosunu satmadı ki daha üstüne hibrit olmasada olur
1.4 atmosferik satıyor hala Fiat yıl 2022
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomatik park freni de gelirse olur bu iş 🤝
1.5, 130 HP, DCT 7 İleri Otomatik, Hybrid
Oyuncu Corolla Hybrid elendi (Squid Game efekti)
Egea zaten ağır bir araçtı, Hybrid motorla daha da ağırlaşmıştır derken Hybrid modelin 9 saniyede 0-100 yaptığını gördüm. Çok başarılı bir değer...
-
Kibritlerde hızlanma esnasında iki motor birden çalışıyor o yüzden kısalması gerekmez mi zaten ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Donanım çok iyi ama fiyatı da yüksek olur. Bizim millet fiat arabaya o kadar para vermez. Ucuz olduğu için çok satan bir marka.
-
1.0 cross wagon alıyorum bende fabrikaya gitti sipariş. Benim aldığım güvenlik paketle 442’ye geldi. Bunların üst donanımlısı 500'den aşağı olmaz gibi. o kadar farkı vermeye gerek yok. Zaten otoyollarda hız koridoru, radardı bilmem neler var basamadıktan sonra napayım beygirleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 16 Şubat 2022; 13:11:36 >
-
Sedanı 1200 kg, hb donanıma göre 1250-1270 hocam. Cüssesine göre ağır sayılmaz bence.
Kredi formlarini doldurduk bekliyoruz
-
Fiyat = 1 milyon TL
-
Sabah sabah güldürdün hocam
2018 1.6 e-torq hb var bende, teknik dökümanda "aracın yürür kütlesi 1440 kg" yazıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
off hayallerimin otomobili keşke 550 bin TL ye 55 yil vadeli alabilsek hazır akaryakita indirim de geliyorken...
|
Egea'yı Tofaş kendi geliştirdi. BAktılar İtalyanlarda Puntoyu yenileyecek hal bile yok, Türk Mühendisleri Egea'yı yaptı. 3-4 yıl sonra yeni versiyonunu da yaparlar. Egea c segmenti bir aracın ithal b segmenti fiyatına satılabileceğinin kanıtı. Bu nedenle çok değerli gözümde.
|
1.5, 130 HP, DCT 7 İleri Otomatik, Hybrid Oyuncu Corolla Hybrid elendi (Squid Game efekti) Egea zaten ağır bir araçtı, Hybrid motorla daha da ağırlaşmıştır derken Hybrid modelin 9 saniyede 0-100 yaptığını gördüm. Çok başarılı bir değer... |
Stellantis Tofaş la anlaşmayı keserse kendi ayağına sıkar. ARGE, mühendis, kalifiye eleman, üretim ve f/p konusunda çok başarılı bir firma. Egea diye millet aşağılamaya çalışıyor ama yaptığı iş çok başarılı. Senelerdir Tr nin en çok satan modeli. Türkiye gibi fakir bir ulkede, hele hele otomobil fakiri bir ülkede egea büyük bir nimet. Tofaş ın stellantis e hiçbir eksisi yokken bir dünya artısı var. Kafası çalışan firma Tofaş ile bağlarını koparmaz. |
Toyota artık taş yiyebilir. Hem vergi avantajı var hem tüketimi hem turbo motor hem otomatik valla hepsi bir arada . Ben beğendim sayın dh ahalisi.
|
Egeadaki elektrik motoru 15kw, corolladaki 53kw. Egeadaki batarya 48v mild hybrid yani, corolla 200v |
Günaydın. Yüzünüze bir su çalın kendinize gelip asagiyi tekrar okuyun.
Ülkedeki sorun bu kimse okumuyor ama herkesin fikri var. Egea'daki hibrit teknolojisi; aracın sessiz, akıcı, yakıt harcamadan, yüzde 100 elektrikli modda kalkış yapabilmesine (e-launch) ve düşük devirde tamamen elektrikli modda ilerlemesine (e-creep) imkan sağlıyor. Egea'daki hibrit teknolojisi, yine Fiat modellerinde bir ilk olarak, sürüş sırasında benzinli motoru tamamen kapatarak WLTP (Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure) çevriminin yüzde 47'sinin benzinli motor çalıştırılmadan tamamlanabilemesini sağlıyor |
Hybridle, 10 beygirlik sarj dinamosunu karistirmamak lazim |
Çok güzel olmuş hybrid urban cross adam gibi fiyata getirsinler sardıralım bi tane |
Benzer içerikler
- 1 telefonda 2 whatsapp
- instagramda taslaklar nerede
- instagramdan nasıl para kazanılır
- instagram şifremi unuttum
- youtube video indirme programı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X