Şimdi Ara

Otomobil alıp satarak yüksek miktar para kazanan yok mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
11.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu hayat da mesleği olmayan beceriksiz kabiliyetsiz insanların yaptığını düşünüyorum al sat olayını...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Emrecigime katiliyorum bizim bir arkadas askerden geldi calismiyor o yapmisti,sonra piyasa kotulesince birakti dukkan acti oyuncak ticareti yapiyor.

Boya makinesi var 200 tl ye aldi italyan mali mi ne onla bakip bakip motoru falan gostermeden aliyor.Diesel arabayi bilmemde benzinli arabada bujiden anliyorsun.Zahmetli is ama umdugun gibi cikmiyormus araba git gel falan.1 gununu 2 arabaya anca ayiriyordu.

• Şahinle başlayıp focus3 dizele yükselen arkadaşım var 2 senede bu hale geldi

• O işler eskide kaldı, parayı kıran kırdı artık çok sağlam karlar zor, her konuda böyle

• muhalif13 kullanıcısına yanıt

Biraz hort olacak ama, ekspertiz yeterli değil mi hocam?

• makarov28 M kullanıcısına yanıt
    Değil. Çok dolap dönüyor. Anlamayanı çok fena çarparlar.

Galeriye bile satmışlar. Araba alırken başka bir arkadaşı ile konuşuyordu.

Tamirat tadilat programı gibi önemli olan ucuz hafif sorunlu araba alıp bakım tamir vs ile yüksek kâr ile satmak.

Araba para kazanmak zor. Onun yerine dolar altın ucuz arsa vs den daha çok kazanmak mümkün.

Fakat bunu işin gibi göreceksin. 7/24 takip şart.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt

Valla hocam o dolap kısmını biraz açabilirsen iyi olur, en azından araba alırken kazık yemeyelim. İyi bir ekspertize gitmenin dışında nelere de dikkat etmek lazım ki?

• En kötüsü de ortadan eklenen arabalar, kâbus gibi, Allah kimsenin başına vermesin, işinde iyi olmayan eksper bile anlamıyor, bazıları da araç satarken öğreniyor, müşteriye rezil olduğuna mı yansın, parasının gittiğine mi yansın, kötü bir rüya gibi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır arabadan bile kar ediyor bazı galeriler. Geçenlerde velar bakmıştım, liste fiyatı 3,5 - 4 sıfır bayide. Malum sitede en uygun fiyatlısı 4.2 yazmış.

4.2 yazılan S serisi aracın en boş hali (ki bu adamın araç 2022 model iken benim baktığım araçlar 2023 model olacak) ve liste fiyatı 3.658.647 TL (düz hesap yukarıya yuvarlayalım 3.7 olsun. İkinci elde satacak adam bu araçtan kafadan 500 bin TL kar sağlayacak güncel liste fiyatından satın almış olsa bile. (bu adamın aracı aldığı zaman fiyat çok daha aşağıdaydı öyle düşünün bir de)

Merak edip bu satıcının listesine bakınca daha ucuz veya pahalı pek çok araç olduğunu görüyorsun.

Siz hesaplayın bu işten para kazanıyorlar mıdır kazanmıyorlar mıdır?

• selamivural kullanıcısına yanıt

O zaman araç alırken çok iyi bir ekspere hatta iki ekspere gitmekte fayda var diyebiliriz. Tabi satıcıya da dikkat etmek lazım.

• urugakhina U kullanıcısına yanıt
    4 milyonda 200 bin büyük miktar değil 4 milyonu vadeye koysan 2 ayda 200 getirir ama aracı ne zaman satacağın belli değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • peripellatea P kullanıcısına yanıt

4 milyonluk aracı 4.2 ye satmıyor. 3.7 lik aracı 4.2ye satıyor. 500 bin aradaki fark. O da bir tercih tabiki. Ben de araç alıp satmıyorum ama bu rakamlardan bile araç satışındaki kar marjını görebiliriz diye yazdım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.