Şimdi Ara

Otomobil almalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne bilelim biz diyerek başlığı okuduğunuzu biliyorum ancak öneriye ihtiyacım var. Çevremde piyasadan anlayan fazla adam yok.

Hemen durumumu özetleyeyim ailemle yaşıyorum, memurum, evde peugeot 207 var.
    Fiyatlar sürekli yükseliyo 2012'de incelediğim sıfır peugeot 301'in fiyatı 15.000 tl artmış durumda. 3-5 seneye evlenirim o zamana kadar yatırım yapmak istiyordum ama o zamana kadar araba fiyatları yanına yaklaşılmayacak bir hal alacak gibi artıyor. haftada 3 gün git gel 90 km yol yapıyorum. araba alsam kapı önünde yatmayacak

bu piyasanın gidişine göre 35-42 bin arası bir araç alıp 3 seneye borcunu bitirir. evlendikten sonra ev kredisine girerim diye düşünüyorum. ailem kesinlikle gereksiz diyor. siz ne dersiniz? samimi tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYSST -- 15 Şubat 2016; 15:03:48 >

• Hocam evde araç varsa gerksiz, başka yatırımlar yapın parayı değerlendirin. Araba demek masraf demek; ayda 400-500 TL gider durduk yere.
  • Bizim eve ikinci araba aldık öbürü o günden beri yatıyor. Yazık oldu. Kullanılan araba değer falan korumaz. İlk sene biraz enflasyondan kurtarıyor gibi olur o da hiç kaza yapmaz, çizilmez etmezse. Paranın değerini korumak bence daha kolay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.