Şimdi Ara

Otomobil Cam Fimleri Hakkında Mahkeme Kararı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi Günler arkadaşlar umarım bu konu sizinde işinize yarayabilir . yaz aylarında babamla çevirmeye girdik ve polis memuru arabanızda film var içerisini göremiyoruz diye ceza kesti . babamda bu cezaya itiraz etti ve hakim bizim haklı olduğumuza kanaat getirdi , lafı uzatmadan belge :

geçenlerde gene babamla çevirmeye girdik polis camlarda film var dedi ceza yazacaktı babamda mahkeme kararımızı gösterdi . polis memuruda ilk defa sizde gördüm dedi ve ceza yazmadı .
    bugünde 3 arkadaş yolda giderken polis memurları durdurdu ehliyet ruhsat istedi verdim . 2 dakika gelmedi emniyet kemerimi çözdüm polisin yanına gittim . ehliyetin hayırlı olsun ilk cezanmı bu senın dedi . bende hayırdır abi ne cezası dedim . emniyet kemerinizi takmamışsınız dedi . abi nasıl olur geldiniz baktınızya dedim . daha gerideki polis takmamış demiş buda ceza yazdı imzalamam abi dedim yapmadığım bişeyi imzalamam dedim . geride duran polis geldi yanımıza diğer polis memuru emniyet kemeri takılımıydı dedi oda ben görmedim dedi bu memurda ben dikkat etmedim dedi yani anlıyacağınız ceza kesmek için durdurdular . sonra 30 tl bişey değil imzala git felan dediler bende imzalamadm . sonra arabanın yanına gittiler camlarda film var dediler bende evet abi camlarda film var ama mahkeme kararımız var dedim çıakrttım gösterdim az kendi aralarında tartıştılar felan sonra ceza yazıcaz dediler . babam aradı polis memuru ile görüştü babam polis memuruna geçende bi polis memuru çevirdi onada gösterdim o kararı yazmadı demiş polis memuruda o insifiyatini kullanmış dedi . babamda kanunda insifiyat olmaz demiş kanunlara karsı çıkıyosan yaz dedi . sonra polisler gitti arabayı inceledi biri arka camımda film var dememe rağmen filmimin azıcık ucunu söktü ve kavladı . öteki polis bu polis memuruna elleme abi var diyo çocuk dedi yapıştırmaya felan çalıştı . babama söledim bunları oda avukatı aradı . gene mahkemeye vericez ayrıyetten cam filmimize zarar verdiği için suç duyurusunda bulunucağız. sonuçlanınca bu konuda paylaşırım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x6x6x6 -- 23 Şubat 2013; 20:48:21 >

• bu kararı gösteren herkes arabasına film çektirip ceza yemeden dolaşabilir mi?
  •  Otomobil Cam Fimleri Hakkında Mahkeme Kararı

emniyet üst mahkemeye itiraz etmedi mi? üst mahkeme bu kararı iptal edebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

bu kararı gösteren herkes arabasına film çektirip ceza yemeden dolaşabilir mi?

onu bilmiyorum bu örnek olabilir . geçen çevirmedeki polis ceza yazmadı bunu gösterince . bugünki polisler ceza yazı . bugünki polislere dava açıcaz elimizde mahkeme kararı ola ola ceza yazdıkları için. aracım bnm özel mülküm ve polis memuru aracıma zarar verdi . arka kapıdaki camdaki filmi kavlattı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x6x6x6 -- 24 Şubat 2013; 0:36:43 >
  • Hakkınızı aramanız güzel. Sonradan araca zarar veren memur biraz kıllık yapmak istemiş sanırım ve yapmış. Umarım cezasını bulur.
  • cam filmi konusunda bir yorumda bulunamayacağım ama o cam filminin ucunu sırf kıllık olsun diye söktüren polis için sonuna kadar gidin. ne demek emniyet kemeri takılı olan adama kemerin takılı değil deyip üstüne de kıllık olsun diye arabasına zarar vermek? birde sizi tebrik edeceğim nokta orda celallenip polise dalmamışsınız. ben okadar sakin olamıyorum ve haklıyken haksız durumuna düşüyorum hep şuan destek alıyorum öfke kontrolü için hayırlısı bakalım bu arada davanızda başarılar kesinlikle vazgeçmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Hakkınızı aramanız güzel. Sonradan araca zarar veren memur biraz kıllık yapmak istemiş sanırım ve yapmış. Umarım cezasını bulur.

teşekür ederim umarım herkez bu konularda bilinçlenir ve hakkını arar .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

cam filmi konusunda bir yorumda bulunamayacağım ama o cam filminin ucunu sırf kıllık olsun diye söktüren polis için sonuna kadar gidin. ne demek emniyet kemeri takılı olan adama kemerin takılı değil deyip üstüne de kıllık olsun diye arabasına zarar vermek? birde sizi tebrik edeceğim nokta orda celallenip polise dalmamışsınız. ben okadar sakin olamıyorum ve haklıyken haksız durumuna düşüyorum hep şuan destek alıyorum öfke kontrolü için hayırlısı bakalım bu arada davanızda başarılar kesinlikle vazgeçmeyin

abi çok sinirlendim bende ama haklıyken haksız duruma düşmemek için insan susuyor . camıma verdiği zarardan suç duyurusunda bulunucağım . işin ilginç tarafı ona ceza yazmazsam buna yazarım demesi . varmı böle bi mantık . böyle insanlar polis olsa nolur olmasa nolur . yazık ya

• Başıma böyle bir şey geldiğinde sizin gibi davranıp mahkemeye gideceğim. Ayrıyetten polisleri ve polis otosunun fotoğrafını çekip delil olarak kullanabilirdiniz. cam filmine verdiği zararı da. diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slidex19

Başıma böyle bir şey geldiğinde sizin gibi davranıp mahkemeye gideceğim. Ayrıyetten polisleri ve polis otosunun fotoğrafını çekip delil olarak kullanabilirdiniz. cam filmine verdiği zararı da. diye düşünüyorum.

Hic zaman kaybetmeden gidin . Yanimda arkadaslarim vardi onlar sahit, pazartesi ilk işim avukatin yanina gitmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıldır istanbulda filmli araç kullanıyorum trafik çevirmesine girsem bile hiç problem olmuyor
  • Hakkınızı sonuna kadar arayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolarMohr

3 yıldır istanbulda filmli araç kullanıyorum trafik çevirmesine girsem bile hiç problem olmuyor

Kanunlarn sehirden sehire degişebilen bi ülkede yasiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: husegundogdu

Hakkınızı sonuna kadar arayın.

Tesekkurler

• Böyle durumlarda araçta mutlaka ön ve arkayı aynı anda gösteren (Ex-Diesel'in kamera) tarzı birşeyler olması lazımki sağlam kanıt olsun.
  • 30tl telaffuz edilmiş!

Emniyet kemeri ceza tutarı 72TL değilmiydi? Hatta! 166TL ye çıkartıldı diye biliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

30tl telaffuz edilmiş!

Emniyet kemeri ceza tutarı 72TL değilmiydi? Hatta! 166TL ye çıkartıldı diye biliyorum...

geçen sene yedim 49,50 indirimli yatırmıştım belki zam gelmiş olabilir
  • iyi de emniyet kemerinin takılı olduğunu ve filmin polis tarafından söküldüğünü nasıl ispatlıycaksın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

iyi de emniyet kemerinin takılı olduğunu ve filmin polis tarafından söküldüğünü nasıl ispatlıycaksın ?

Kemerimin takili oldugunda arabada 2 tane arkadasim vardi onlarda sahit bu olaylara . Ayriyetten gerekirse mobese kameralarina bakarlar . gercekler herzaman günyüzüne cikar. Bu davadan vazgecmem .

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Böyle durumlarda araçta mutlaka ön ve arkayı aynı anda gösteren (Ex-Diesel'in kamera) tarzı birşeyler olması lazımki sağlam kanıt olsun.

Haklisin kardesim ama malesef benim aracimda yok .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.