Şimdi Ara

Motor kaputu vida boyasının kalkması hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Araba konusunda pek bir bilgim yok. Sizlere mevcut aracımız hakkında danışmak istiyorum. 2016 model arabanın yandan kazasından dolayı kendi servisinde orijinal parça ile 2 adet değişimi olmuştu. Fakat motor kaputunda herhangi bir değişim vb olmamasına rağmen geçen günlerde sadece 1 tane kaput vidasında boyanın tamamen kalktığını gördüm. Boyayı elimde çekmemle vidanın kendi gri rengi olduğunu gördüm. Bu durum nasıl olabilir? Araçta kaputta bir oynamamı olmuştur olsa neden diğer vidalarda sorun yok? Sadece bir vida böyle çünkü. Yıllar geçtikçe boyada böyle bir durum olabiliyor mu? Yada durum çok daha mı farklı? Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BörekingBad -- 3 Kasım 2024; 10:40:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• BörekingBad kullanıcısına yanıt
    Araç ne Renault-Dacia grubu mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • efyavas kullanıcısına yanıt

volkswagen hocam

• Servis ayar yapmış olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramedik 112 kullanıcısına yanıt

Servis neden böyle bir işlem yapabilir anlamış değilim. Sadece 1 vidadan dolayı ileride satarken farklı bir durumla karşılaşmam inşallah.

• Ekspertizde kaputta ayar işlemi mevcut diye yazar artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blueSKYLINE kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Rica ederim hocam, diğer vidalara dikkat edin derim, çünkü diğer bütün vidalarda da benzer bir şekilde oynama görürlerse artık kaputta ayar işlemi değil kaput sök tak diye geçer ve kaput değişmiş olarak muamele görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blueSKYLINE kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Dediğinize dikkat edeceğim diğer vidalarda da aynı durum meydana gelirse bu sefer satarken değişti söküldü takıldı vb denilecek. Sonrasında herhalde değer kaybı vb durumlarıyla karşılaşılabilir.

• Vida? Kaput? Değer kaybı?

Sen dürüst biri isen arabanı satacağın zaman anlatırsın böyleyken böyle hesabı. Alan kişi kendine göre değerlendirmesini yapar.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konular hakkında yeterli bir bilgiye sahip olmadığım için internetteki yorumları okudum. Bu tarz yazılar olduğundan dolayı içime bir kurt düştü. Bu sebeple belki sizler için mantıksız olabilecek bu soruları yöneltmek durumunda kalıyorum. Satış durumuna gelirsekte ileride zaten satış yapacakken ilgili değişen parçaların faturasını sunacağım. Ek olarak ekstpertize zaten sokulacak 😊 Sadece olmayan bir durumu olmuş gibi değerlendirmeleri canımı sıkmasından tedirgin oldum.

Hocam canını sıkma. Araba mevzuları bazılarının abarttığı gibi değil. Ben bunu sıklıkla vurguluyorum mesajlarımda. Arabayla ilgili çok şeye bakma internetten zira canını sıkacak çok şey bulursun. Faydalı da şey bulursun ama canını sıkacak şeyleri bulman daha olası.

Böyle vidaydı şuydu buydu çok takılacak mevzular değil. Sen eğer dürüst satıcı isen merak etme anlatırsın böyleyken böyle dersin. Baktın adam sana itibar etmiyor yol verirsin satmıyorum sana dersin. Bu kadar basit aslında. Kendinden ve dürüstlüğünden şüphen yoksa gerisini dert etme

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hocam içime su serptin vallahi çok teşekkür ederim. Meşhur sarı site olsun başka yerlerdeki yorumlar videolar derken her şeyden çekiniyor insan ☺️ Tekrardan bilgilendiren tüm herkese teşekkür ederim. İyi günler dilerim.

Rica ederim hocam.  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.