Bildirim
Otomobil Kasa Adlandırma Jargonu (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
iyiymiş -
Bu motora neden p*ç deniyor merak ettim -
quote:
Orijinalden alıntı: mesutefe
quote:
Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company
Piç motor 94 şahin
bende de var niye piç motor diyolarsa
Bildiğim kadarıyla ;
Fabrikalar model değiştirirken, elde kalan parçalarla, yeni araçların parçalarını birleştirip, ara bir model üretiyorlar. Murat 131 den Doğana geçerken, Şahin adındaki model gibi. Ya da Renault 9 dan Broadway e geçerken Fairway çıkardıkları gibi. BU ara modellere genelde piç denir. Sanayi ustalarının uydurduğu bir lakap aslında. Ne Renault 9 ne de broadway.... Piç yani... :) (Benim şirket arabası olarak kullandığım Fairwayi tamire götürdüğümüzde, ustanın patronumun yüzüne pat diye söylediği gibi)
Ama Şahin tutunca, üretime de devam ettiler.
-
Sadece motora piç denir. ve bu 94 model için geçerlidir.
Eski tip alttan egzantirikli motora, yeni tip slx karbratörü ve elektronik ateşleme eklenmiştir.
bu yüzden piç diyorlar. -
zengin unosu :)
fakir pasatı :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: kirpinti
Susurluk kasa (abdullah çatlı kasa) mercedes s klass'ı unutmayın
Iste o kasa orji manda kasa,o kazadaki de S600 V12 idi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperSantorelli -- 24 Eylül 2013; 23:25:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fakir ferrarisi hyundai coupe :) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: SuperSantorelli
quote:
Orijinalden alıntı: kirpinti
Susurluk kasa (abdullah çatlı kasa) mercedes s klass'ı unutmayın
Iste o kasa orji manda kasa,o kazadaki de S600 V12 idi..
iki yan apartmandaki doktorda var s600 v12. hastaneye yetişiyorum ayağına fena basıyordur valla :) araba çok diri. kendisinden 5 yaş daha genç bmw 5 ve 7 serilerinin deri koltukları leş olmuşken bununki yepyeni duruyor. motoru da gürül gürül maşallah. bulabildiğin tek kusur konsol ortasındaki klima kanallarının alta inen teyp, klima kontrollerini içeren sütunla simetrik olmaması, göz zevkini biraz bozması. cidden efsane bir araç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirpinti -- 24 Eylül 2013; 23:40:17 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: OnurD7
Manda kasa bu oluyor yalnız.
-
-
-
w124'e manda diyen kendi mandadır.. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company
Sadece motora piç denir. ve bu 94 model için geçerlidir.
Eski tip alttan egzantirikli motora, yeni tip slx karbratörü ve elektronik ateşleme eklenmiştir.
bu yüzden piç diyorlar.
GALİBA 95 LERDE DE VAR BENİM 95 MODEL ŞAHİNİM VAR AMA S TEMPRA MOTOR DEĞİL BENİMKİNEDE PİÇ MOTOR DİYOLAR -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X