Şimdi Ara

Otomobil kol dayama aparatı: Önemlidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde engelli babamı gezdirmek için fiat linea axtive plus aldım. Babamın engeli biraz ağır gezdirirken şunu farkettim. babam sol kolunu tam kullanamıyor kısıtlı kullanıyor ve bünyesi kuvvetli değil tutunmak için yer arıyor sağ kol için sorun yokta sol kolunu tutacağı bi yer yok araçta elini el frene atıp oradan destek almaya çalışıyor ama tamda yapamıyor. biraz araştırdım lineanın ve diğer araçların kol dayama aparatları var ama boyları çok kısa sanırım. boyunun biraz uzun olması lazımki sol kolunu tam dayayım eliyle kavraması lazım. önereceğiniz bir kol dayama aparatı varmı?
    not: küçük şehirde yaşıyoruz özel imalat bişey yaptıramayız hazırları ilk tercihimiz

Otomobil kol dayama aparatı: Önemlidir

• servis takıyor l

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sorumu tam okudunuzmu neyi takıyor bize mevcut piyasada takılan ve mıntajı basit olan kol dayama aparatı yetmiyor. biraz daha uzunu lazım
  • Hocam arkaya oturan olmuyorsa koltuğu geriye çekin eğer kolçak bulamazsanız

• Koltuğu geriye çekmeklede olmuyor hocam. sol elin tutunacağı yer olmalı.
  • Ne kadar yüksek istediğinizi bilmiyorum ancak linea orjinal kol dayaması yüksek konumludur. Fiyat 200 TL civarı. Internetten alıp kendiniz bile takabilirsiniz..

http://www.fiatparcacim.com/index.php?route=product/product&product_id=3108

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dec_chaos -- 25 Haziran 2015; 22:41:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde fabrika çıkışı kolçaklar geride kalıyor ve dirsek ancak dayanıyor benim clio aracım vardı ve armster marka kolçak sipariş etmiştim araca özel gelmişti ve gerçekten bire bir otumuştu ve kısada kalmıyordu ayrıca ileri geri ayarlanabiliyordu internetten bir inceleyin ben istanbulda aksoy tuningten sipariş etmiştim sorunsuz gelmişti

http://www.aksoytuning.com/armster-fiat-linea-07-orjinal-kol-dayama-kolcak-urun1781.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashuva -- 25 Haziran 2015; 22:44:31 >
  • Kolçakların üst kısmı raylı olanlardan tercih edilebilir hocam. Ayrıca seyyar olan minder şeklinde olan türleri mevcut. Normal kolçakın önüne koyarsınız destekler en azından. Dirseğini koyduğu yer sağlam sabit olur, elini de ileri doğru seyyar minder şeklinde olan kolçağa uzatabilir.

• Bazı araçlarda üst kısım kızaklı oluyor uzayıp kısalabiliyor,internetten satıcılara ulaşıp bu özelligin olup olmadıgını sorabilirsiniz,kızaklı bi kol dayama işinizi rahatça görür.

• Orjinal olmayan kolçaklar vida ile takılıyor Aracın orjinalliğinin bozuluyor,
    Ben olsam orjinal parça kullanırdım..
    Bir önceki arabam linea idi.
    2013 yılında alır almaz kol dayama taktırdım. Yüksek konumludur. Şu an Jetta kullanıyorum bunun kol dayaması düşük ve geride.. Linea ile alakası yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dec_chaos -- 25 Haziran 2015; 22:49:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.