Şimdi Ara

Otomobil lastik marka önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Aracımın (Opel Astra J) lastikleri artik ömrünü doldurmuş durumda o yüzden yeni lastik almayi dusunuyorum. Fabrika çıkışlı lastik duruyor hala altinda. 215/50 R17 Bridgestone Turanza marka lastik. Bu ebatlarda önerebileceginiz lastikler var mıdır? Yaz lastiği düşünüyorum Adana'da yasiyorum surekli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• konuya bende dahil olayım..benim aracımda opel astra H 2007 model.üzerindeki 2014 tarihli kumho marka lastiklerim artık değişiklik istiyor ebat 205/55/16 yaşadığım yer muğla datça.genelde sıcağı bol olan bir yer.aracımı çok sert ve hızlı kullanmam.yazlık 4 adet lastik alacağım ama çok yüksek fiyatlarda vermek istemiyorum doğrusu?
    petlas , falken , lassa gibi uygun fiyatlı modeller beni mutlu edermi acaba? yaşadığım yer genelde sıcak olduğu için yumuşak lastik almam doğru olurmu?yoksa biraz daha sert lastikmi almalıyım....
  • turanza benim araçtada var gerçekten sert ve konforsuz önerim falken kumho sava gibi f/p ürünü lastikler para sorun değilse nokian ve michelin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer aradığınız lastik Sessiz, ıslak ve kuru hava da yol tutuşu iyi bir lastik olsun, parası önemli diyorsanız kesinlikle Goodyear efficentgrip, aynı özelliklerde fakat daha uygun fiyatlı olsun diyorsanız Falken benim tavsiyem. Benim için Lastik Kütük gibi olsun, ses yapsın önemli değil uzun ömürlü olsun diyorsanız, Bridgestone, Lassa.
  • Bu goodyear efficientgrip professinal marka lastiğin 2 türlüsü varmış,birinde 4 su kanalı diğerinde 3 su kanalı var.aralarında çok fark varmı acaba?
  • ubtatto U kullanıcısına yanıt
    aracıma internetten yeni piyasaya çıkan 195 65 15 91v ebadında 4 adet good year efficient grip performance 2 lastik aldım. sitedeki fotoğraf 4 kanallı idi fakat gelen lastik 3 kanallı çıktı, polonya malı. aracıma taktırdım, çok sessiz ve güvenli. önceki seri olan efficient grip performance lastiği de kullandım, o lastik de gayet başarılıydı.
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Renault Clio marka için lastik araştırıyorum.

Finale iki lastik kaldı.

KUMHO 185/65 R15 ES 31
    A / A / 69 DB

LASSA GREENWAYS
    C / B / 70

Gönlümden geçen / kafama yatan KUMHO

fakat forumlarda ve diğer modelleri özelliklerini inceledikçe gördüm kü KUMHO etiket özellikleri hep üstün.

Acaba gerçekten böyle mi?
    Etiketler belli bir kurum tarafınan onaylanıyor mu?
    Gerçekçi mi yani..

Ayrıca siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lastik Tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    LASTİK ÖNERİSİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lassa petlas almıyorsanız en azından Falken ze310 alın f/p lastiktir. Yerli uretim. Memleketin işçisinin cebine para girer en azından. Ben öyle yaptım. Zor zamanlardayiz. Fakat şunuda bu sene farkettim, lastik performans kaybetmesin istiyorsan yaz kış ayrı takım kullanacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersingenc

Renault Clio marka için lastik araştırıyorum.

Finale iki lastik kaldı.

KUMHO 185/65 R15 ES 31
    A / A / 69 DB

LASSA GREENWAYS
    C / B / 70

Gönlümden geçen / kafama yatan KUMHO

fakat forumlarda ve diğer modelleri özelliklerini inceledikçe gördüm kü KUMHO etiket özellikleri hep üstün.

Acaba gerçekten böyle mi?
    Etiketler belli bir kurum tarafınan onaylanıyor mu?
    Gerçekçi mi yani..

Ayrıca siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
    Ben hiç Kumho kullanmadım.Ama verdiğiniz etiket değerlerine bakarsanız, hiç düşünmeden Kumho alın. Lassa lastikleri bırakın otomobile, at arabam olsa ona bile takmam. Etiket değerleri tabii ki de güvenilirdir Hocam,

"AB lastik etiketi, Kasım 2012’den itibaren tüm yeni lastiklerde bir çıkartma olarak yer alan tüketici bilgilendirme öğesidir. AB lastik etiketi, her lastik hakkında güvenlik ve çevre ile ilgili önemli bilgiler vermektedir. Lastikleri ıslak zeminde sürüş hakimiyeti, yakıt verimliliği ve dış yuvarlanma gürültüsü açısından karşılaştırmanıza yardımcı olur"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tefennili -- 4 Haziran 2020; 8:13:21 >

• Continental pro 👍

• Michelin kullanmış biri olarak gerçekten muhteşem bir lastik. Sessizlik olsun, yol tutuşu olsun, frenlemesi olsun. Hatta dişleri bitmiş şekilde bile frenlemesinin ilk günkü gibi olduğuna şahit oldum. Lakin bizim yol şartlarımızda ömrü az oluyor yumuşak hamurlu olduğundan çivi, vida, taş kesmesi daha fazla oluyor. Bizim yol şartları için en ideali sağlamlık açısından yerli lastikler daha uygun gibi duruyor.

• Her markanın 4-5 kalite farklı ürünü kalite, kalite lastiği var markadan çok, üst seviye lastikleri araştırın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.