Şimdi Ara

Otomobil seçimi yardım (honda civic executive eco, 2016 honda civic)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ww golf düşünüyorduk dsgde oluşan hatalardan dolayı vazgeçtik.2016 honda mı, 2015honda executive mi? Yeni honda türkiyeye ne zaman girer fikri olan var mı? (hondanın sebebi 6 yıl garanti) sizinde başka araç öneriniz var mı?

Şimdiden teşekkürler

Edit: performans ve yakıt tüketimi nasıl olur (günlük 60 km şehir içi yol)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FluxyGG -- 19 Eylül 2015; 13:27:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsam yeni kasayi beklerim. Ama benzinli arabaya babalarinin parasini isterlerse yas o is. Dizel otomatik anca kurtarir. Bekle bence usta

• Şimdiki kasanın yeni kasa çıkınca 2. el performansının düşmeyeceğini bilsem güncel kasayı alır, yeni kasa çıkıp makyajlandıktan sonra imkanım varsa yeni kasaya geçerdim.
  • Yeni kasa amerikada 2016 da çıkcak Avrupa modeli 1 sene sonra geliyor rahat 2017 bulur

• Çok teşekkürler bu arada günde 50 km yol yapacak

• Simdi 2016 alin yeni kasa geldigindede bunu verip onu alirsiniz

• Güncel...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 Honda Civic Otomatik
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2014 2015 lpg garantisi devam eden arabalara bakin.yeni kasa gelince 2.el deger kaybi sorunu yasamamis olursunuz.ozellikle bu kasadan bi onceki kasa civicler efsane araclardir

• _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    hocam 0 düşünüyoruz 2.el düşünmüyoruz yeni kasayı beklesek mi diye tereddütteyiz ve alteratif başka araç olabilir mi diye bakınıyorum
  • Yeni kasayı bekle ,Amerika bu yıl sonu çıkacak ,avrupada 2016 bahar ayında çıkacak.
  • Bekleme imkanınız varsa KESİNLİKLE bekleyin. Bende yeni kasası var ve siz dgs düşünerek bu yola çıktıysanız. Tork konvertörlü bir otomatik civic size hantal gelecektir. Yeni seride 9 ileri olan, şuan yeni crvde kullanılan şanzıman civic içinde düşünülüyorMuş. Bende satıp i30 almayı planlıyorum. DCT vites sebebiyle. Hatta testinden yeni geldim. Çok eğlenceli bir araçtı. Hyundai sevmem ama i30 bir başka :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 19 Eylül 2015; 15:20:49 >
  • 9 ileri zf 160 hp dizel gelecekse gelsin. Yoksa benzinli cvt hiç gelmesin.

• Yeni kasayı beklemeye gerek yok.zaten 2017'de gelecek.alın bence erken çıksa bile zararsiz satar yenisini alırsınız.

• yeni kasanin gelmesine daha var oyleyse 0a yonelin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.