Şimdi Ara

Otomobil Severler Sohbet Konusu. (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.079
Cevap
50
Favori
131.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok, zaten ilgi alanımda değil. Dün konusu geçince bakma ihtiyacı duyduk, olur mu acaba? diye düşündük ama bu düşünme 10 dakika sürmedi, vazgeçtik hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi o bütçelerle ikinci el 320d kovalardım. E ikinci ele sıcak bakmıyorsan da mayfest devam ederken yapıştır 1.16d'yi. Hiç kafanı bulandırma.

• Arkadaşlar 38.000 TL butceye ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Abi o bütçelerle ikinci el 320d kovalardım. E ikinci ele sıcak bakmıyorsan da mayfest devam ederken yapıştır 1.16d'yi. Hiç kafanı bulandırma.

Bu Myfeast'e özel donanım paketi, orta da yok ki??

Bakım ve 1 yıl garanti uzatma yada 0.49 faiz var, tamamı nakit olsa o zaman 4.300TL garanti+bakım paketi hediyesi
    ve %6 lık indirim güzel.

Onun dışında Mayfest Tırtfest...

Yukarıda da yazmıştım; 1 serisinin koltukları, yıllardır aynı olan plastik dokusu, gri kaplamaları çok kötü. Araca ek koltuk,
    koyu kaplama, CC vs.gerek ama bu sefer de fiyat 5-6 artıyor. Artınca da A180AMG ye yaklaşan fiyatı ve yine de eksik kalan
    donanımı ile AMG yi geçip tercih edilemiyor. A180AMG ile karşılaştırıldığında sadece ama sedece; Motor şanzıman sürüş
    dinamikleri, hepsi o...

116d nin çok eksiği kalıyor.

Cam tavan, 18" AMG jant, alcantra+deri koltuk, spor direksiyon, otomatik park, spor siyah kadran, ışıklı kapı eşikleri, ışık paketi,
    gece paketi, elektronik park freni, büyük bilgi ekranı vesaire yok bide....

bir koltuk CC alsan zaten AMG ye yaklaşamayan donanım eksiklikleri ile yarı yolda kalıyor.

116d için ekstra bir iyilik yapmazlar ise o halyle almayı düşünmüyorum, 5-6 veripte ek yapıp beklemekte anlamsız.
    Yarın tekrar bakacağım, olumlu bir gelişme olmaz ise, bu işi sene sonuna bırakacağım, mutlaka kampanya olur, belki! daha iyi fırsatlar çıkar..

Uzadıkça ve dallanıp budaklandıkça sıktı bizi, zaten araba alacağız diye zorumuz da yok, o kadar bekledik biraz daha bekleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

Arkadaşlar 38.000 TL butceye ne tavsiye edersiniz?

hocam öyle tavsiye verilmezki, ihtiyaçlarınız ne, kaç km yaparsınız senede. tutup erzurumda 5.000 km yapacak geniş aileye vereceğin tavsiye ile istanbulda 30.000 km yapacak genç adama vereceğin tavsiye aynı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Abi o bütçelerle ikinci el 320d kovalardım. E ikinci ele sıcak bakmıyorsan da mayfest devam ederken yapıştır 1.16d'yi. Hiç kafanı bulandırma.

Bakım ve 1 yıl garanti uzatma yada 0.49 faiz var, tamamı nakit olsa o zaman 4.300TL garanti+bakım paketi hediyesi
    ve %6 lık indirim güzel.

Yukarıda da yazmıştım; 1 serisinin koltukları, yıllardır aynı olan plastik dokusu, gri kaplamaları çok kötü. Araca ek koltuk,
    koyu kaplama, CC vs.gerek ama bu sefer de fiyat 5-6 artıyor. Artınca da A180AMG ye yaklaşan fiyatı ve yine de eksik kalan
    donanımı ile AMG yi geçip tercih edilemiyor. A180AMG ile karşılaştırıldığında sadece ama sedece; Motor şanzıman sürüş
    dinamikleri, hepsi o...

Cam tavan, 18" AMG jant, alcantra+deri koltuk, spor direksiyon, otomatik park, spor siyah kadran, ışıklı kapı eşikleri, ışık paketi,

bir koltuk CC alsan zaten AMG ye yaklaşamayan donanım eksiklikleri ile yarı yolda kalıyor.

116d için ekstra bir iyilik yapmazlar ise o halyle almayı düşünmüyorum, 5-6 veripte ek yapıp beklemekte anlamsız.
    Yarın tekrar bakacağım, olumlu bir gelişme olmaz ise, bu işi sene sonuna bırakacağım, mutlaka kampanya olur, belki! daha iyi fırsatlar çıkar..

Uzadıkça ve dallanıp budaklandıkça sıktı bizi, zaten araba alacağız diye zorumuz da yok, o kadar bekledik biraz daha bekleriz.

Birşey soracağım: " Bu iki araçtan birini aldıktan sonra uzun yıllar satamayacak/satmayacak olmak mı dizele itiyor? "

Açıkçası 1 serisi için yıllık kullanım mesafen artmayacaksa benzinde ciddi sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Elbet Cactus'e göre bir miktra fazla yakabilir ama pişmanlık yaşatacağını hiç sanmıyorum.

F30 ilk çıktığında 3.16i kullanmıştım ve bildiğim kadarıyla onun motoru şuan ki 1 serisinden daha eski bir motor. Ağırlık etkeni olmasına rağmen arabayla 7 litreli seviyelerde dolanmıştım.

Premium sınıfta alım anında firma ciddi bir kolaylık yapmıyorsa, dizel alınmasını doğru bulmuyorum. Araçlar bu sınıfta zaten kullanıcıyı mutlu edecek gibi yeterli donanıma sahip olmuyor. Bu yüzden gözü dizelin şehvetine kapatıp donanım satın alarak mutlu mesut arabaya binilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Arada ki 2 litrelik dizel/benzinli farkına göğüs gerilirde bomboş arabaya binmek insanda tat kaçırır. " Bunu alarak iyi mi yaptım " sorusuna neden olabilir.

Amacım aklını karıştırmak elbette değil ama 1.18i + opsiyonun daha iyi olabileceğini düşünüyorum.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam sadece "araba" yazıp geçecektim vazgeçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

hocam öyle tavsiye verilmezki, ihtiyaçlarınız ne, kaç km yaparsınız senede. tutup erzurumda 5.000 km yapacak geniş aileye vereceğin tavsiye ile istanbulda 30.000 km yapacak genç adama vereceğin tavsiye aynı olmaz.

Genelde İstanbul içi kullanılacak 4 kişilik bir aile için 2-3 ayda bir şehir dışına çıkılır.Yakıtı mümkünse az olsun

Birde Dacia Sandero Stepway 2014 1.5 DCİ 90 BG 27.000 km'de kazasız boyasız araca 38.000 verilir mi ?

• quote:

quote:

quote:

Genelde İstanbul içi kullanılacak 4 kişilik bir aile için 2-3 ayda bir şehir dışına çıkılır.Yakıtı mümkünse az olsun

Birde Dacia Sandero Stepway 2014 1.5 DCİ 90 BG 27.000 km'de kazasız boyasız araca 38.000 verilir mi ?

citroen c4 92 hp dizel düz bulabilirsiniz o paraya.

yada eski kasa 308

hem aile için ideal olur hemde en azından euro ncap 5 yıldızla güvenli yolculuk yaparsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

quote:

quote:

ve %6 lık indirim güzel.

dinamikleri, hepsi o...

Birşey soracağım: " Bu iki araçtan birini aldıktan sonra uzun yıllar satamayacak/satmayacak olmak mı dizele itiyor? "

Açıkçası 1 serisi için yıllık kullanım mesafen artmayacaksa benzinde ciddi sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Elbet Cactus'e göre bir miktra fazla yakabilir ama pişmanlık yaşatacağını hiç sanmıyorum.

F30 ilk çıktığında 3.16i kullanmıştım ve bildiğim kadarıyla onun motoru şuan ki 1 serisinden daha eski bir motor. Ağırlık etkeni olmasına rağmen arabayla 7 litreli seviyelerde dolanmıştım.

Premium sınıfta alım anında firma ciddi bir kolaylık yapmıyorsa, dizel alınmasını doğru bulmuyorum. Araçlar bu sınıfta zaten kullanıcıyı mutlu edecek gibi yeterli donanıma sahip olmuyor. Bu yüzden gözü dizelin şehvetine kapatıp donanım satın alarak mutlu mesut arabaya binilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Arada ki 2 litrelik dizel/benzinli farkına göğüs gerilirde bomboş arabaya binmek insanda tat kaçırır. " Bunu alarak iyi mi yaptım " sorusuna neden olabilir.

Amacım aklını karıştırmak elbette değil ama 1.18i + opsiyonun daha iyi olabileceğini düşünüyorum.

Evet uzun süre değiştirmek istemediğim için dizel almak istiyorum, BMW cephesinde 10.000TL lik farkı var zaten.

Eğer sen 7lt yakıyorsan, biz 9lt yi görürüz diye düşünüyorum(senin ortalama hız ve şartlarını az çok bildiğim için tahmin ediyorum.

Bir kolaylık yaparlar ise duruma bakacağım, aciliyeti yok ileriki bir zamana bırakırım.

Evet o durumu da düşündüm. Daha dolu araçlara daha uygun fiyatlara sahip olmak mümkün, belki ileride pişmanlık yaratabilir, o da
    aklımdaki başka bir soru? Biraz araştırıp baktığımda başka markalarda daha dolu bir aracı 90-100.000TL li seviyelerde almak mümkün
    bu sayede 30.000TL kadar az ödenip kar sağlanabilir ama fakat bu sefer de yola çıktığımız BMW ve MERCEDES markasından uzaklaşmış
    amaçtan şaşmış oluyoruz. Biz ya bu markalardan bir seçenek yada eldeki ile bir süre daha devam... diye olaya bakıyoruz.

Yoksa! Daha iyi seçenekler elbette var...

Ama zaten şu an araç değiştirme için mecburi bir zorunluluk da bulunmuyor. Tamamen keyfi...
    O yüzde ileriki bir zamana erteleyip o zamanda da değerlendirilebilir.

• quote:

quote:

quote:

C4 veya 308 bakın. Hatta düşük kilometreli 110 beygirlik 308 bulabilirseniz güzel olur. 2 yıl önce 1 depo ile 1200 km götürmüştü beni ve 100 daha götürürdü. Ayrıca içi ferah geniş, bagajı geniş ve yol tutuşu üst seviyededir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

quote:

quote:

ve %6 lık indirim güzel.

dinamikleri, hepsi o...

Evet uzun süre değiştirmek istemediğim için dizel almak istiyorum, BMW cephesinde 10.000TL lik farkı var zaten.

Eğer sen 7lt yakıyorsan, biz 9lt yi görürüz diye düşünüyorum(senin ortalama hız ve şartlarını az çok bildiğim için tahmin ediyorum.

Bir kolaylık yaparlar ise duruma bakacağım, aciliyeti yok ileriki bir zamana bırakırım.

Evet o durumu da düşündüm. Daha dolu araçlara daha uygun fiyatlara sahip olmak mümkün, belki ileride pişmanlık yaratabilir, o da
    aklımdaki başka bir soru? Biraz araştırıp baktığımda başka markalarda daha dolu bir aracı 90-100.000TL li seviyelerde almak mümkün
    bu sayede 30.000TL kadar az ödenip kar sağlanabilir ama fakat bu sefer de yola çıktığımız BMW ve MERCEDES markasından uzaklaşmış
    amaçtan şaşmış oluyoruz. Biz ya bu markalardan bir seçenek yada eldeki ile bir süre daha devam... diye olaya bakıyoruz.

Yoksa! Daha iyi seçenekler elbette var...

Ama zaten şu an araç değiştirme için mecburi bir zorunluluk da bulunmuyor. Tamamen keyfi...
    O yüzde ileriki bir zamana erteleyip o zamanda da değerlendirilebilir.

O zaman " hayirlisi ne ise o olsun " diyeyim suan icin sen olaya netlik kazandirana kadar.

Oglen gittigim yerden donerken trafik akamadi, hale bak:

Ekleme: fotografi paylasamiyor uyarisi geldi.

Ort hiz:21km/h , Tuketim: 8litre 😳

Kullanim mesafesi 8km

Tam depoda bu ortalama suratle ilerledigimde sonuc ne olacak merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum01 -- 27 Haziran 2016; 17:40:57 >

• Önce BMW ye gittik, tekrar test sürüşü yaptık, benim araca fiyat istedik.

Çok uzun ve detay yazmayayım; BMW de 3.500tl Mercedes de 2.500tl takas desteği varmış.
    Ve bu arkadaşlar, bize bundan hiç bahsetmiyorlar ve benim araca ekleyip öyle söylüyorlarmış.

Takastan hedefledikleri 2-2.500tl lik kar aslında üçkağıt ile 6.000tl...

Normalde araca takas teklifi olur, sonra takas desteği eklenir, bu destek 2 el satışında gözükmesin diye de liste fiyatında
    indirime gidilir, açıklamasında da takas desteği yazılır, distribütör bunu bayi ye öder/hesabından düşer(yada her ne ise)

Amaç takas desteği ile alıcıyı kazanmaktır. Bayiye para kazandırmak değil...

Ama bizim üçkağıtçılar takas desteğini kendinden yana kullanarak, haksız kazanç peşindeler!!
    Milletin 4 işlemi yapabilme becerisi yok tabi, herkes hesap özürlü?

İkisine de;

Niye takas desteğinden bahsetmiyorsunuz? diyorum; ses yok...
    Niye arabamın üzerine hesap edip bana söylemiyorsunuz? ses yok...
    Peki takas desteği bana mı olmalı, bana yarar mı sağlamalı? Evet size takas desteği.
    Eee! nerede takas desteği? Benim kazancım nerede? gösterin; hık mık..
    Takas desteği uygulamasındaki miktar, sizin kasadan mı çıkıyor? Hayır bize giren çıkan yok..
    O zaman giren çıkan yok ise, kantarın topuzu niye sizin tarafta? hık mık...

Arkadaşım, biri gelsin sizin hesabı bana bir anlatsın..

Takas desteği bana değil size çalışmış, doğru mu?
    Ses bile yok.

Bu sayede o 3.500/2.500TL lik desteği distribütörden alacaksınız hemde benim araca yedirip 2.500 olması gereken kazancı
    6.000e çıkaracaksınız.

Doğru mu?
    Eeee! üüüü!

Ulan ne üçkağıtçılar var.

Sizden araba maraba alınmaz....
    ile başlayan ve bir dizi devam eden cümle ile bitirdim.

Ha bu arada bunlar bu 2. el fiyatlarını Citroen'i arayıp soruyor/danışıyorlar.
    Benimde arayıp ne fiyat verdiniz diye sorduğumu ve verilebilecek fiyatlardan haberdar olduğumu da bilmiyorlar.

Bana alakasız fiyatları sallayıp duruyorlar.

Neyse! çok uzun hesapta uzun ama bu artistlerden birşey alınmaz.

Oradan çıkıp başka yerlere de baktık, VW'e de girdik. Yeni AllStar versiyon Scirocco'yu çok beğendik.
    Benzinli ve DSG olmasa alıp çıkmıştık. 103.000TL liste fiyatı 98.000 Teklif, benim araca da istediğim fiyatı verdiler. Sorunsuz...

Bizde VW dekilere artist diyorlar, bir satış temsilcisine rastladım ilgi/alaka/sohbet vs. ne ararsan var. Ben mi şanslıyım acaba?

Hemen test edelim, aynı araç yok ama CC var aynı motor şanzıman. Çıktık turladık, atraksiyonlar yaptık vs...

Hanım da bende aracı sevdik, benzinli(6.3 şehiriçi verisi var, 7-7.3 lt kabul edilebilir gibi) ve dsg olması dışında eksiği hiç yok.
    İç mekan 116d ye de A180 AMG ye de 5 basar(hadi 3 bassın)

İleri de bu 116d ve A180'i alacaksak az kmli 2. eline(yetkili bayi elinde olan) bakmaya karar verdik. sıfır ile aralarında 10-15.000TL
    kadar fark var, 5-6000km araçlar için 15.000TL kazanç iyi para, cepte kalır. Hele hele 140.000'e bıraktıkları B180 AMG yi 112.000'e
    alabiliyorsunuz. 140 nere 112 nere...

Suberb 1,6 TDI CR DSG Green Tec 120 PS Prestige bile 125TL liste fiyatlı. Şu dsg olmasa ona bile göz koydum.

• 0a yanAşmamak en iyisi kardesim.servislerin dolandiriciligi sahibindendekileri de gecmis.bana corolla icin 40bin agir bakima 750tl fiyat cikardilar.575e indiler,500e bitirmeye calisacagim.

• Bazi bayiler yaptiklari sivri zekalikla uc/bes kurusun pesinde kosarak daha fazla para kazanacagina inaniyor. Oysa farkinda degiller ki ellerinden musteri kacirip, arkalarinda kirli bir defter birakiyorlar.

Hep hayirlisi diye yazip/soyledik demek ki olmasi gereken buymus. Nasilsa daha cok firsat cikacaktir yil sonuna dogru.

Egri oturup, dogru konusmak lazim Polo'yu aldigim donemde en cok ilgi ve alakadan memnun kaldim. Herkes havali oldugundan sikayetci ama bu Bursa subesine mi has bilemiyorum. Iceri girmistim, araci istedigim gibi kurcalayip, musait olan satis temsilcisinin masasina izin isteyip, oturup baslamistik derdimi anlatmaya.

Adamlar hemen aracimi inceletip, fiyat cikartip (ki, Opel bayisinin verdigi rakamin ustunde fiyat teklif etmislerdi!) yeni arac icin parasini konusmustuk. Adamlar o subeden ustume aldigim ilk arac olmasina ragmen %5 indirim yapip, ustune gelisen samimi diyalog neticesinde paranin yatma zamanina yakin arayip " iyi niyet gostergesi adina rakamin sonunda ki kusurati siliyoruz efendim. " demislerdi. (Kusurat 900 lira)

Bunu yapmak zorunda degillerdi sonucta tutara " ok " demisim..

Ozetle, VW'e cogu zaman kizdim/kiziyorum ancak adamlar satis nedir biliyorlar.

Gecen fitil icin gittigimde sordum DSG riski azaldi dediler.😁 Sakasi bir yana bakim icin gelen bir adamla sohbet ettim 90.000km'deymis daha baski degisimi yapilmamis.(1.2tsi Golf)

Garanti bitmeden alip/satilacaksa denenebilir ama uzun vade de mide bulandirir.

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Şimdi herkes beni linç edecek ama dsg o kadar korkulacak bir öcü değil.Artık her bayii olası problemde zaten ücretsiz değişim yapıyor.2.El olsa neyse diyeceğimde sıfır km birde araçlar..Millet ikinci elde bile çatır,çatır dsg jetta,golf,passat alıyor 70-80-100 küsür bin km'de..

Her çift kavrama gibi şanzıman'a yarım dabriyaj yaptırmaktan kaçınılırsa problem çıkarmaz.Ama Dik bir yokuşta Manuel'e çekip 2'ye alıp az gaz vererek kalkmaya çalışırsanız kavrama'yı yemeniz 5 dk bile sürmez.

Dikkatli kullanıldığında,gerektiğinde s'te gerektiğinde manuel'de kullanıldığında kavrma ihtiyacı bile 100.000 km civarı bir oluyor.Ki dabriyaj balatası yarı otm'dede düz vites'Tede değişmesi gereken bir parça..

Bu parçayıda zaten değişmesi gereken bir durum olursa sizden ücret talep etmeden değiştiriyorlar.

Ayrıca dsg'nin seri vites değiştirmesi,yakıtı arttırmaması,keyifli ve verimli olması görmezden gelinemez.Son olarak bu dsg muhabbeti çok ergen muhabbetine sarmaya başladı.Alacak kişilerin kimsenin lafına bakmadan iyice ölçüp biçip tartmasını tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 28 Haziran 2016; 0:57:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Şimdi herkes beni linç edecek ama dsg o kadar korkulacak bir öcü değil.Artık her bayii olası problemde zaten ücretsiz değişim yapıyor.2.El olsa neyse diyeceğimde sıfır km birde araçlar..Millet ikinci elde bile çatır,çatır dsg jetta,golf,passat alıyor 70-80-100 küsür bin km'de..

Her çift kavrama gibi şanzıman'a yarım dabriyaj yaptırmaktan kaçınılırsa problem çıkarmaz.Ama Dik bir yokuşta Manuel'e çekip 2'ye alıp az gaz vererek kalkmaya çalışırsanız kavrama'yı yemeniz 5 dk bile sürmez.

Dikkatli kullanıldığında,gerektiğinde s'te gerektiğinde manuel'de kullanıldığında kavrma ihtiyacı bile 100.000 km civarı bir oluyor.Ki dabriyaj balatası yarı otm'dede düz vites'Tede değişmesi gereken bir parça..

Bu parçayıda zaten değişmesi gereken bir durum olursa sizden ücret talep etmeden değiştiriyorlar.

Ayrıca dsg'nin seri vites değiştirmesi,yakıtı arttırmaması,keyifli ve verimli olması görmezden gelinemez.Son olarak bu dsg muhabbeti çok ergen muhabbetine sarmaya başladı.Alacak kişilerin kimsenin lafına bakmadan iyice ölçüp biçip tartmasını tavsiye ederim.

Aslinda sana bazi noktalarda hak veriyorum. Kullanim keyfi, yakit verimliligi, puruzsuzlugu vs.

Hatta bu sanzimanin ilk ciktiginda ki kusur veya hatalarinin suanda da ayni oranda uretildigini sanmiyorum. Muhakkak iyilestirme/duzeltme yapilmistir.

Abartayim, kullanima dikkat ederek baski degisim suresini uzatmak mumkun. Duz vitesten gecen icin arada S moduna almak, yokus yukari S modunda kalmak, bir kulakcik cekmek zor degilde, tam otomatikten gecene anlat bu derdi. Adam otomatik seciyor ki ugrasmasin bu tatavayla. " Ikide bir S'e cek D'e tak olacaksa ohoo yani " derler adama.

Ancak sorun su: Garanti varken sorunlar bir sekilde cozuluyor da garanti bittikten sonra kullanima devam ederken balata disinda ciddi bir sorun cikarsa ne olacak? Yada bu zikkim 100.000 kmlere dayanmayip ikide bir balata bitirirse o zaman ne olacak? Ikinci elde bunu alanlarin kac tanesi bu sorunu bilerek aliyor?(Mesela benim akrabalarimdan bir tanesi bile bu durumu bilmiyor.)

Yoksa balata dedigin gibi illa ki biten birsey buna lafimiz asla olmadi. Sorun olan baskinin cok cok erken bitmesi.

Dedigim gibi bakimda tanistigim adamin durumunu yazdim. Kullanima bagli olarak o adam bu kilometreyi gormus. Ben sirf soylenenleri tecrube etmek icin, sirf merakimdan bir sonra ki aracimda DSG riskini alabilirim. Ama oneri olarak " bunu al birsey olmaz " diye bir cumle kendi adima kuramam.

Ek olarak: Garanti varken balata degisimi gerekirse ucretsiz mi yapiliyor? Yoksa iscilik odeniyor mu?

• supremum01 kullanıcısına yanıt
    İşçilik dahi almıyorlar.Kuruş vermiyorsunuz.Garanti bittikten sonrada bir çok servis yine ücretsiz değişim yapıyor.Bende alın diyemem ama almayın'da diyemem.Bazıları var artık namus meselesi yapmış durumda bu dsg'yi.. Ben ileride imkanım olur aradaki farkı çıkarabilirsem aynı kombinasyon düz vites yerine dsg tercih ederim.Baskı'nın çok,çok erken bitmesi düz vites'tede ,yarı otm'dede kullanım şartlarına göre geçerli.Yani baskının erken bitmesi dsg'ye has birşey değilki.. Mekatronik vardı o problem zaten çok,çok yüksek oranda artık görülmüyor.Bence iş tercihe kalıyor.Biraz daha maliyetli ama keyifli bir araç isteyenler dsg tercih edebilir.Ben ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 28 Haziran 2016; 4:08:15 >
  • Dsg için iki kelam edeyim fikir verir belki
    Ofisteki Araçların çoğu vw
    Daha önce yazmıştım 2009 model Jetta tdi 70 küsür binde mekatronik değişti
    Geçen hafta 2013 Passat tdi dsg yi iade edeceğiz 3 yılı doldu
    Aracı kullanan arkadaş şirketteki en sakin arkadaş 3 yılda bir kere bile ışıklarda seri kalkmamıştır eminim
    Ne Hız limitini Aşar ne bişey yapar aracı park etti yeni aracı aldı
    Ertesi gün firma aracı almaya geldi araç vitese Geçmiyor çekici gelip Aldı
    Öğrendik ki balata ve mekatronik değişecekmiş
    Nasıl kullanırsan kullan hala şans işi galiba
    Kullanması evet çok rahat ve pürüzsüz
    Ama çok büyük risk
    Saygılarımla

• BMW yüzyüz yüzsüz arayıp; ne karar verdiniz? Diyor!

Valla! Ağzıma geleni söyledim. Mercedesi de bmw yide bu takas desteği üçkağıdı için şikayet edeceğimi söyledim, kadının etekleri tutuştu, bizi şikayet etmeyin mercedesi şikayet edin demeye başkadı.

Kendinizi doğru kabul ediyorsanız niye sıkıntı yaşadınız? demek ki yanlışsınız ve farkındasınız ki heyecan yapıyorsunuz, dedim. Sustu kaldı...

118.500 fiyat verdiniz, takas desteğini uygulayın 115.000 vereyim. 3.500 distibütörden alın 2.500 de benim arabadan kazanın, yıl sonu kotayı doldurun komisyonunuzu alın. Sizde satış temsilcisi olarak yüzdenizi alın. Mutlu mesut yaşansın.

Onun haricinde beni aramayın.

Dedim...

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.