Şimdi Ara

Otomobil Severler Sohbet Konusu. (454. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.113
Cevap
51
Favori
132.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İş yerinin orada bir yer var aslında araç park etmenin yasak olduğu bir yer ama trafiğe hiçbir engeli olmadığı için kısa süreli parklarda kullanıyorduk, 4 yıldır hiç kimseye ceza gelmemişti. Geçenlerde 2 farklı gün için peş peşe ceza geldi sonra biraz takip ettik, polis gün içinde bir kaç kez gelip kontrol ediyor ve cezayı basıp geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Her yıl sonu yaklaştıkça aynı durumlar…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt

Serik yolu, turizm yolu, Bülent ecevit'in üst tarafı, Rauf denktaş hepsinde gördüm son bir haftada.

Geçmiş olsun umarım her şey yolundadır hocam, egea 'da keşke halk binebilsin diye matrah güncelleseler. Yüzde 50 ötv ile 800k'ya insanlar alsın binsin işte,

Geçmiş olsun.

• Teşekkürler, arkadaşlar 🙏

• Tekrardan geçmiş olsun hocam.

Geçmiş olsun hocam.

Ben ilk cezalarımı bu yıl yedim. Yunanistan'a gideceğim zaman sınır geçişine geç kalmayayım diye Lapseki'deki radara gülümsemiştim. Hiç bilmiyordum. Eskişehir-Ankara yolu ve Malatya'da 5 dakika aracı terk etmem sonrası park cezası.

Yurtdışındaki araç sürüş deneyimlerime göre bizim ülke Allaha emanet. Dışarıda kaçla gideceğin tabelada belli eğer değişecekse hemen farklı tabela ile seni uyarıyor. Ama bizim ülkede 90 mı 120 mi 70 mi ne olduğu belli değil.

• Geçmiş olsun hocam, mesajı yeni görüyorum

• Teşekkürler arkadaşlar 🙏

• Hafta sonu arkadas da 2017 1.18 boyasiz 125 binde 1100 e almis.

• RevivaL kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. İçi makyajlı mı acaba?

Ağustostan sonra( tam bilmiyorum) göğüs ekran vs. tamamen değişmiş geldi.

Bana göre çok km yapmış, benim araç 27.000km olmadı. Ama çok kullanmıyorum desem yeridir, Antalya içi git-gel işte.

Benim araç km olarak düşük kaldığı ve yıpranma daha az olduğu için, bir miktar daha fazla eder diye düşünüyorum

Haftaya daireye gidince ekleyeyim foto. Bugun bakalim dedi de is yogundu hic bakamadim. Senin ne zaman satma niyetin var abi

İç-dış 1 foto yeter.

Benim yakın dönemde satma/araç değiştirme planım yok gibi.

Zaman zaman Countryman E’yr yükseliyorum ama az km yaptığım için git gel içinde vazgeçiyorum.

Birde bu arabadan bir türlü vazgeçemedim, kullanımı çok keyifli.

Geçmiş zaman içinde 2.18i GC ve A180d Sedan girişimim olsa da kopamadım bir türlü.

Satmaya niyetlenince, öncelikle en yakındakilere haber vereceğim zaten, yabancıya gitmesin isterim.

Guzel olur abi. Ben de cok begeniyorum arabayi. İnsan zevk aldigi seyden kopamiyor bir turlu. Belli olmaz bir bakmissin yakin birine gitmis cactus gibi :)

Kısmet.

Türkiye'deki vergi gelişmelerini takip edelim, bakalım neler olacak. Duruma göre davranırız.

Bence 125.000 km deki aracı bir miktar pahalıya almış, ama senin araç o modeldeki herhangi bir aracla kiyaslanmayacak ölçekte, bu nedenle o fiyattan daha yukarı gider.

Satarsan mutlaka haberimiz olsun hocam.

Biz eski müşteriyiz öncelik bizim 😁

Benim bir sonraki aracım kuvvetle muhtemelen hacim olarak büyük bir araç olacak ama bu aracı yabanciya vermeyelim yazık olur.

Bana da bi tık pahalı geldi ama aracı görmekte lazım. Alıcının o anki hissiyatı yada tek kullanıcı/satıcının bakım hassasiyeti vs. bir miktar fazla fiyatı önemsiz kılmış olabilir?

Herhalde satılık diğer araçlar ile arasındaki değerlendirmeyi yapmıştır, diye düşünüyorum.

Haa! Fiyattan/araçtan bağımsız o km'lerdeki araçları ben almam, benlik iş değil.

2000 yılından beri sıfır araç alıyorum, 2. el araç almayı bile beceremem.

* Bakalım zaman ne gösterecek, değişim zamanı mutlaka haber veririm.

Bu piyasada imkan varsa sıfır araç almak en güzeli, ikinci el araç almanın zaten bir çok riski varken şimdi birde buna fiyatla ilgili risklerde yüklendi.

Ucuz diye görülen pahalı, pahalı olarak görünen ise ucuz olabiliyor.

İkinci elde fiyatlar bazı modellerde oturmadı, oturmadığı içinde insanlar alirkende satarken de fiyat belirlerken zorlanıyorlar.

Fiyatı oturmamış araçlarda mevcut ilanlara bakarak araclarina fiyat biciyorlar veya o fiyatlara aldanarak araç alıyorlar. Çoğu zamanda sonuç hüsran...

Bu hafta sonu bir arkadaşım Octavia sini ilana koydu araç 2019 model dizel, full , ilanlardaki araclara bakıyor kendi aracina yakın ilanlar 1350 bandında oda 1380 yazdı.

Fiyat nasıl diyor, imkansız diyorum😁, bak diyor ilanlara fiyatlar buralarda diyor.

Gerçekten de öyle..

Peki şimdi sen alıcı olsan bu paraya ne alırsın diyorum.

2023 model sıfır ayarında daha donanımlı Megane, Corolla, Focus v.b bir sürü araç varken, sıfır km de ise ya donanım yada segment düşürerek alınabilecek bir sürü alternatif varken, 6 yaşında ki senin arabana o parayı sen alıcı olarak verirmisin diyorum.

Herkes senin kadar alternatifleri bilmiyor diye cevap veriyor/kendini kandırıyor.

3 gün oldu arayan soran kimse yok.

Aylarca araç ilanda bekleyecek.

Bu satıcınin fiyatı yanlış belirlemesine örnek.

Şimdi gelelim Umut hocanin aracina bak orada alıcı profesyonel olmasına rağmen aracın değerini yanlış yorumluyor ve o günde yazdığım gibi külliyen zarar içeren bir hamle yapıyor, araç halen satılmadı ve kol kesmezse uzunca bir süre satılacağıda bence yok, geçen her günün zarar olduğunu ise soylemek bile abes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 24 Aralık 2024; 0:15:36 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.