< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Otomobil Severler Sohbet Konusu. (456. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Daha önce kullandığım için sıkıntı değil yav, ama gerçekten son arkadan itişli bmw 1 o km o temizlik inşallah iyi birine gider,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaz yaklaşsın ister istemez alırsın, yazın Antalya'da arabasız zor. 2 3 sene hele çok zor.
Ben bunu bir aksilik olmazsa en az 7 8 sene kullanirim. Aşırı memnunum araçtan, iş kısmındada zaten en az o kadar idare eder.
Ben almayı çok isterdim ama bize çok küçük 1 serisi kesinlikle sığamayız,
eşe dosta aldırayım istedim çok uğraşdım ama kimsede şu anda araç alma motivasyonu yok, ikna edemedim,
kız kardeşimlerde 0.9 tce clio var onlar alsaydı çok iyi olacaktı ama maalesef kredi yok, arabayı satalım deseler hemen alıcı yok, ilana koysan sacma sapan muhabetler falan, onlarda cesaret edemediler.
Nasip değilmiş, alana da satana da hayırlı olsun.
-
Kısmet işi bunlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla aslında bize yazın daha az lazım. Biliyorsun son dönem tenise merak saldık haftanın 2-3 günü oradayız, o da burnumuzun dibinde. Denize zaten 5-10 kere anca gideriz oda bisiklete binsem aşağıya salsam oradayız. Elektrikli scooter ile her yere gider olduk, onda zaten sıkıntı yok. Otobüse binmeye eğrinen adamda değiliz, hatta imkan buldukça otobüse atlayıp gidiyoruz daha rahat diye.
Şehir dışı yolculuğu zaten yok, uçak bilet malum. Bu 7-8 aylık dönemde en az 3 yurt dışı planımız var, 2 ayda bir 15 gün git-gel olsa, geldim dinlendim gideceğim derken 4-5 ay pırt diye biter, birde bakmışsın yazın sonu gelmiş:)
Sende arada kahve/yürüşüş derken arabana bindirisin :)
-
Hayata gel
genede bir süre sonra aman alalım dersin. İçeriz yav, yürüyüş yapabildiğim tek spor zaten ağırlıkla birde, neyse biraz azaldı ağrısı cidden,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 6 Şubat 2025; 14:47:24 >
Seni tenise başlatacağım, duvarda tık tık atarsın işte koşmadan.
-
hayırlı olsun, ben de bugün f20'yi sattım, teslanın envanterinden araç düşürmeye çalışıyorum, düşerse siparişi vereceğim, dün düşmüş birkaç araç kaçırdım, yenisini beklemeyeceğim, ne zaman geleceği, fiyatı, %10 nun altında kalacağı belli değil
-
Hayırlısı olsun.
-
teşekkür ederim, siz kararınızı verdiniz mi hangi araç olacağı konusunda?
-
Sanıyorum CountrymanE'den vazgeçeceğim, çok acele karar verip yanlış yapmak istemiyorum.
Makyajlı Teslanın gelmesine bakacağım, o zaman fiyat/vergi/genel durum ne olur ise ona göre hareket ederim.
Şu an araç ihtiyacım yok, bir süre beklemede kalabilirim.
* F20 yi istediğiniz fiyata sattınız mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 10 Şubat 2025; 16:7:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X