Şimdi Ara

Otomobil Severler Sohbet Konusu. (453. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.113
Cevap
51
Favori
132.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayrıntılı bakarız, şu işleri bir hafifletelimde arkadaşa cevap verme yav gerek yok.

Sonra seninle countryman ev almaya gideriz gibi zaten Otomobil Severler Sohbet Konusu. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt

Hocam bu tiplerle hiç muhattap olmayacaksın, kaç gündür konu konu gezip laf atıp satasip prim yapacak yer arıyor.

Suç bunlqrda değil ki bu tipleri burada barındıranlar da.

Kaale alma lütfen eline yazık.

Herkes herkesin ne olduğunu biliyor.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

İlana koymakla en iyisini yapmışsın, ciddi alıcı çıkarsa 3e 5 E bakma kısa sürede gider inşallah 👍

Performans gereksiz güçlü 😁 ama şöyle 1-2 ay sahibi olmak isterim valla, ara hizlanmalari fakan inanılmaz trafikte öndeki araçla arayı kapama süreleri falan şaka gibi 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 15 Kasım 2024; 16:43:16 >

Yaa! Benim hanımı da gazladın arada, hemen başladı al demeye.

Valla çizerim yepyeni arabanı.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt

Yazdım 2 karış daha, bilirsiniz yazarım usanmam. Sonra dediğine geldim, sildim.

Şu teslanın ara hızlanmasına bakacağız müsait olunca. İzin verildiği ölçüde.

Valla yeni bir araç almak güzel, heyacan duyuyor insan.

İnşallah bizler de yenileriz, en kısa zamanda.

• Panthér kullanıcısına yanıt

Hocam hiç gerek yok muhattap almaya, çünkü tartışmada kazanmak için her türlü yolu mübah gören anlayışla baş etmek mümkün değil. Her türlü iftirayı atabilir, her türlü saygısızlığı yapabilir. Biz bu kafa yapısı ile baş edemeyiz.

Teslayla test sürüşü imkanın olursa mutlaka performans olanı test et, gerçekten inanılmaz bir alet. Teker yeri bildiğin kazıyor. İvmelenme anlamında inanilmaz bir araç.

Araç yenileme fikri yavaş yavaş sende de netleşiyor galiba, hayata yeni bir tad yeni bir eğlence, yeni bir keyif getiriyor yeni otomobil.

1 sene kadar araç yenileyemeyecek olsam da şimdiden bende bir sonraki araç için model belirlemeye çalışıyorum.

Bakmam zaten ya, haftaya cumaya kadar beklerim olmadı arabam.com cart curt kim en yüksek verirse,

•  Otomobil Severler Sohbet Konusu. Benim hanımda ilk başta kiralansa ugraşmasak falan dedi şimdi geziler için telefona Şarj istasyonu yüklüyor Otomobil Severler Sohbet Konusu. 

Oho! Yandın o zaman.

Ben alsam da yine pek yol yapamam , her zaman uygun uçak biletinden dolayı..

Araba ile yolculuğu unuttum. Bir araç alsam İstanbul teslim isterim, sırf yol yapabilmek için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Haklısın.

Bazen çok sinirleniyorum, karış karış yazıyorum, sonra boş ver deyip siliyorum.

Forumun keyfi kaçtığından beri, tadımız kaçtı.

Eskiden gerçekten paylaşımlar daha kaliteli ve seviyeliymiş. Oysa o zamanlar kötü bulurdum, şimdiyi gördükçe, çok haksızlık etmişim o dönemlere.

Hocam hayırlı olsun. Benim binme durumum hiç olmadı ama kuzen (binmediği araç pek yok) en çok keyif aldığım araçlardan birisidir diye söyler hep.

• RevivaL kullanıcısına yanıt

Lr ile performance cidden korkutucu derecede hızlı, sr bile keyifli halen alışamadım. Yalnız gelecek cidden elektriklide olacak o net, bundan normal araca geçmek çok garip gelir, sağolun umarım daha iyisi sizlerin olur,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 18 Kasım 2024; 10:41:46 >

Ne yaptın hocam, satıldı galiba araç.

Trinksat'a verdim gitti, insanların yüzde 99'undan daha iyi teklif verdiler, galeriden alırlar artık 1.4 milyona. 1.32 istiyordum pazarlık sonrası trinksat 1,3 verdi zaten 1 haftalık fon geliri beklemenin manası yoktu.

İnsanlar ile uğraşılmaz, saçma sapan teklifler, aracı görmeye geliyorum diyip gelmeyenler. Tarla takası, çocuğum hasta 1,,2 milyona olmaz mı diyenler. Çok yoğunum tüm planlarımı güç bela ayarladim, adam kapora yolluyor, yoldayım diyor gelmiyor,

Çözemedim valla,. Arabam.com' girdim randevu aldım 1 saat sonraya 40 dakika incelediler abi şu anda teklifler çok düşük ama araç temiz biz merkeze alınsın diyebiliyoruz ona göre teklif isteyeceğiz dedi, 1.355 ön teklif 1.3 verdikleri takas bank noter 1.5 saate para hesaptaydı. Trinksat reklamı gibi oldu, vavacars otobid falan uğraşmadım bile,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 24 Kasım 2024; 9:33:0 >

Hayırlı olsun hocam, trinksat bu tür firmalar içinde en tutarlı olanı, bence çok iyi fiyattan vermişsin. Son kullanıcıya 1320 ye satmak için beklemeye, uğraşmaya risk almaya hiç gerek yok.

Ya 20k meselesi degilde, galeri kazanacağına bir aile alsın istedim, tertemiz araçtı. Bizde millet birbirini gaza getiriyor sanırım, satamaz piyasa ölü, daha düşük teklif et diye diye Arabam.com'a gitti, En komiği halen arıyorlar satıldı mı tüh diye,

Onlarda galeriye verecek 1.320'ye falan, galeri allayıp pullayıp 1.370'e satacak ee ne oldu şimdi, Anlamıyorum artık cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 24 Kasım 2024; 21:44:53 >
  • Servis bakımlı, lastiği aküsü yeni, ilk sahibinden, hatasız araç ikinci elde bulunmaz Hint kumaşı aslında ben bu tarz arac bakan bütün tanıdıklara söyledim, senin aracı. Ama bu rakamlarda biraz daha koyunca sifirda çok fazla alternatif var. Bu nedenle ikinci ele İnsanlar yanaşmıyor.

Bir arkadasimin kardeşi 2008 bakıyordu senin arabayı önerdim 2008 yerine ama 408 aldılar 1600 liraya. Bir baska tanıdık ise 1300 lira civarı araba bakıyordu oda sıfır arona aldi sıfır faizli kredi ile cebinde para kalmasini ve aracın sıfır olmasını önemsedi.

Açıkçası trinksattan alacak galeride bence şu konjekturde yanlış karar vermiş gibi.

Dediğin gibi 1320 civarına trinksat onlara devir etse (ki muhtemelen daha yüksek bir fiyatla devreder)o paranin 1 aylık valörü zaten 50.000 civarı ama 1370 liraya o arabayı satması için en az 1380 yazması lazım, satabilir mi, bence risk.

Dolayısıyla satsa bile attığı taş ürküttügu kurbağaya değer mi, bence değmez. 1 ayda satamazsa yeni yılda satamadigi hergun haneye zarar yazar.

Kısacası bence sen iyi bir alışveriş yapmışsın, gayrı gerisi onların bileceği iş 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 25 Kasım 2024; 0:13:21 >

Valla arona bilemedim ha sadece şehir içi küçük ailedir belki o zaman ama 408 mantıklıydı. Bende aynısını yapardım  Otomobil Severler Sohbet Konusu. Artık gerisini onlar düşünsün bana ne , bu arada inanılmaz ceza yazıyorlar dikkat edin.

Antalya'da her taraf radar olmuş.

Nerede var, bizim dikkat edeceğimiz.

Salı gecesi babam düşmüş sabah erken haber verdiler Ankara'ya nasıl geldiğimi bilmiyorum oldukça yüksek hızlarla ilerlerken sonra aklıma geldi otobanda ortalama hız ölçülüyor biraz yavasladim ortalamayı ceza yemeyecek noktaya düşürdüm. Pozantidan sonra otobandan ayrıldım, çünkü Aksaray üstünden daha hızlı gelirin diye düşündüm ve yolun izin verdiği maksimum suratlerle Ankara'ya geldim.

Şu ana kadar peşimden gelen bir ceza yok, inşallah daha da gelmez.

Son olarak Egea ile ilk kez bu kadar uzun süre yüksek suratlerle seyahat ettim (araçta tek başıma olmam bunda en büyük etken) ve bir kez daha bu aracın ülke halkı için (uygun fiyata sunduklari itibariyle) çok büyük nimet olduğuna kanaat getirdim.

• 
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.