< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Otomobil Severler Sohbet Konusu. (452. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sagolun, alıp geleceğim salı günü bu kez plan 7 8 yıl kullanmak en az umarım kazasız belasız kullanirim,
Ek bilgi tesla Türkiye gerçekten her şeyi ile çok kötü yönetilen bir firma, alacak olanlar her şeyi enine boyuna değerlendirsin, Araç cidden iyi o ayrı, umarım şu saçmalıkları da bitirirler.
Yahu hepsi neysede plaka BYD oldu, iki gram aklıniz mi yok seriden üç seçenek veriliyor, Çin reklamı yaparak bugün yarin daima diye dolaşacağız artık.
3008 almak isteyen varsa aklınızda olsun panther ile karşılarız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 8 Kasım 2024; 18:58:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesla özelinde, plaka harbiden saçma olmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün yarın daima diyoruzda orjinalj felaket
Bring your dolars
ne yazikki ciddiyim açılımı bu. Pazartesi kasko için Emru'ya uğrayacağım müsait misin?
Gideriz.
Ararım pazartesi 12 gibi kahvemizi içeriz sanırım yağmurlu olacakmış.
Antalya’nın yağmurundan ne olacak. Büyük ihtimal gündüz yağmaz bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 8 Kasım 2024; 20:28:4 >
Hocam Tesla simdiden hayırlı olsun kazasız belasız kullanın 👍
3008 i bir kaç kişiye tavsiye ettim, ama hiçbirisinden ses çıkmadı. En son seninle görüştüğümüz arkadaş ise 1600 liraya sıfır 408 aldı yarın teslim alacaklar.
Kötü zamana denk geldi bütün markalarda kampanya var.
Yoksa böyle.bir arabayı bir tanıdık alsın cok isterim.
Valla bende 408'e giderdim o fiyata
Bakarız hocam ya isteyen olursa işte. zaten tesla"ya ödemeyi bayaa geç yaptım tam zamdan önce oradan kazandığıma sayar geçerim düşeni. Üç beş hesabı ile ömür geçmiyor.
Tesla notları.
Araç iyi, bu fiyata mucize gibj. Uzun yolda otopilota alıp bir iki dakika koltukta esneme hareketleri falan yapabiliyorum ilginç ama çok gerekliymiş aslında,
Süspansiyon sert ama kuru değil, lr denemiştim ondan daha iyi hissettirdi. 3008'e göre sert.
Koltuklar rahat baldır destegi çok zayıf,
Müzik sistemi olağanüstü.
Hızlanma iyi, yol tutuş iyi, çizgi kararlılığı çok çok iyi.
İşçilik ben kusur bulamadım,
Malzeme kalitesi benim içi beyaz, beyaz kaplamalar dışında beğendim.
Benzinliden sonra 3 dakikada alıştım 5 dakikada alıştım yalan 3. gün halen alışamadım, fren pedalı çok uzun örneğin ezdikce duruyor nadir kullanıyorum zaten rejen yüzünden dikkat etmek lazım.
Direksiyon direkt ama tamamen ölü his açısından,go kart gibi tutuşu güzel.
Araç dönmüyor deniyordu doğru dönmüyor, u dönüşleri sıkıntı, bir kez döndüğün yerde iki manevra gerekiyor,
Alınır mı benim gibi evden sarj varsa kesinlikle, yoksa da düşünülür, Ankara'dan Antalya'ya toplam yarım saat sarj ederek rahatlıkla gelebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayırlı olsun.
Bi bakayım bende, müsait olunca.
Bakarsın yav, önce bir alışayım, halen tedirginim kullanırken, daha film paspas tozluk cart curt işleri var oehhh,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 14 Kasım 2024; 20:13:26 >
Hareket başlamadan alışsan iyi olur, zira az kaldı.
17 sine kadar cozerim ya. Şapka da bulursam tamam
🤣
Hayırlı olsun tekrar, Tesla Türkiye ye siparişleri ilk açtığında, ilk sipariş verenlerdendim, hemde standart range siparişi vermiştim sonra zamlar geldi bizim, hesaplar değişti vb. Nedenlerle vazgeçmek zorunda kaldım.
Ben otomobilde hacim ve işlevsellik seviyorum, bu anlamda böyle büyük araçlar beni dogrudan çekiyor.
Ama performans modelini test edince, ismiyle mütenasip performansını tadinca resmen tadı damağımda kaldı. Bunca yıldır otomobillerle iç iceyim bir çok çeşit araç kullandım ama böyle bir performans tatmamistim.
2.000.000 liraya süperspor ivmelenmesi yaşamak mukemmel bir duyguydu.
Sonrasında bir çok farklı elektrikli aracla test sürüşü yaptım (bayide yapılanlar gibi değil eşin dostun araçları ile uzun testler) ve gerçekten elektirikli dünyasını çok beğendim evden şarj imkanım olsa hiç düşünmem bende alırım bı elektirikli ama ayda 2000 km civarı yol yapan birisi için dışarda şarj olayı çok yorucu olur diye mesafeli yaklaşıyorum şimdilik.
Bu arada 3008 de varmı bir gelisme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dün ilana koydum 2 kişi cidden ilgileniyor gerisi boş mesajlar, fiyat olarak emsallerinden 30k civarı uygun yazdım bir haftada falan gider sanırım.
Güç olayı tehlikeli 25 yıldır ilk cezamı yedim
Burdur Çeltikçi eds çalışıyor haberiniz olsun, birde hızı hiç anlamıyorum, hanım canım 170 ile gidiyorsun dedi ben 120 falan diye düşünüyordum. Müzik açıksa yol düzgünse zor anlamak. Head up display sadece bunun için bile olsa lazım,
Bu birde en zayıf motor. Gaza dokunduğun anda tepki veriyor, Allah'tan özellikle hemen tüm gücü vermeyecek şekilde ayarlanmış pedal, performance falan sıkıntı. Bayaa süper spor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 15 Kasım 2024; 8:4:51 >
Hitap şekline biraz dikkat et, senin takıldığın adamlar değil buradakiler.
ek.
O dayı diye seslendiğin arkadaşımız ile karşı karşıya gelsen, istemsiz olarak önünü iliklersin.
Ne bilgin, ne kültürün ne de seviyen yeterli gelir.
Bırak bu işleri git çoluk çocuk ile atış. Yanlış yerlerdesin.
Ayrıca, yarbay/kıdem işerine pek meraklısındır; ne kıdemin ne rütbe ne de yıldızının rengi yeter buralar için...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 15 Kasım 2024; 10:52:43 >
Ne kişileri tanıyorsun, ne yaş/mevki vs. bilmiyorsun? Öyle hitapta bulunamazsın, hiç kimse bulunamaz.
Sen ne benim ne onun yaşını bilirsin nede arabaları(yada her ne ise?) yada neyi ne kadar bildiğimizi!
Öyle kendini kaf dağında oturur sanmasın, kendini bilmeyenler.
1968 doğumluyum, kimseye de birşey ispat etme çabamız yok. Araba uleması olma yada bununla bir yerlere gelme peşinde değiliz!
Konu zaten araba/ev vs. değil; kişinin kendisidir, bulunduğu durumunun göstergesi...
508 SW/Corolla(yada diğerleri) beğenmiyorsan/ilgilenmiyorsan, bizlere ne kime ne?
Bakalım işimize "sen ne diyorsun?" diye soran mı var! da yargı dağıtacağız!
Millet ne alırsa alır, kişiye göre doğruları biz belirlemiyoruz. Kimin neyi övüp yereceği diğerşahısların konusu değildir, hepimiz kendimize gelelim haddimiz de bilelim!
Var olmadığını sandığın tecrübe/bilgi/birikim; dediğin gibi "sence" yoktur.
Ama bu Bilgi/birikim/davranış/paylaşım/sağladığı katkılar yönünden, forumdaki kişiler/yönetim tarafından görülmüş/değerlendirmeye alınmış, DH içinde tastiklenmiştir. Her "kendini bilen tarafından" saygı duyulmaktadır.
-ki DH tarafından bunun göstergesi için, "otomobil genel bölümünde, istenildiğinde alınamayan" hak edilince verilen farklı rütbe ve yıldız verilmiştir. Diğer kişiler tarafından farklılığı belli olsun, anlamayanlara anlayabilmesi için, yardımcı olsun diye...
Hangi araçlar ile tecrübesi olduğunu bilemeyiz, burada hiç kimsenin sana bana yada başkalarına "isabetli ve takdir edilesi" anlatımlar yapma zorunluluğu mevcut değil. Bunları umursamayan, sadece dostluk ve paylaşım peşinde olan pek çok arkadaşımızın takdir edilme çabası/beklentisi yoktur, hiç bir zaman da olmamıştır!
Zamanında ve gerekliliği dönemlerinde, gerektiği kadar; paylaşım yapılmış. Bunun neticesinde gerekli takdirler "gerekli kişilerden" zaten alınmıştır. Tartışmaya ve sorgulamaya kesinlikle kapalıdır...
Dönemsel ve zamansal olarak sürekli ispata ve yenilemeye/tazelemeye gerek ve de ihtiyaç yoktur.
Gereksiz durumlara girip, anlamsızca takip edip laf sokma çabasına girmeyi bırakalım.
Buralardaki hiç kimse bu tarz hareketleri sevmez hoş karşılamaz.
Yemeğimizi, kahvemizi, sohbetimizi sevdiğimiz saygı duyduğumuz dostlarımız ile; kendimiz yer kendimiz yapar, arabamızın durumuna kendimiz bakarız.
Kolay gelsin.
-
Merak ettim diye yeni aldığı Tesla'yı evimin önüne kadar getirdi, sağolsun.
Çok vakit yoktu fazla detaylı bakamadım ama 2-3 gözüme takılan haricinde gayet iyi. Verilen paradan daha fazlası var.
İlerleyen dönemde sürüş testi yaparız, daha detaylı inceleriz.
Tekrar hayırlı olsun, daha iyileri de olur İnşallah.
@amadeus99
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X