Şimdi Ara

Otomobil Severler Sohbet Konusu. (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.079
Cevap
50
Favori
131.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İçinize sinmeyecek'se zaten kesinlikle polo'da kalmak mantıklı.Zaten aman,aman bir yükseliş olmazdı.Golf hacim ve birazda kullanım keyfi olarak ileride.Polo'dan sonra passat f30 felan yakışır :)
  • Yarın uzunca bir tatile cikacagim bagajada fazlasıyla ihtiyacım olacak o yüzden stepneyi soktum en az veya en son lazım olacak eşyaları stepne yerine koydum. Süper oldu. Tabi inşallah lastik patlamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Yarın uzunca bir tatile cikacagim bagajada fazlasıyla ihtiyacım olacak o yüzden stepneyi soktum en az veya en son lazım olacak eşyaları stepne yerine koydum. Süper oldu. Tabi inşallah lastik patlamaz.

Hocam yaklasik bir/bir bucuk yil once Ankara seyahatinden donerken Cankaya Universite'si cikisinda 100km/h hizla sag arka lastigim yanaklardan parcalandi. Nasil oldu bilmiyorum demek ki lastige civi oncesinde saplanmisti, yuksek hizda lastik yanaklardan kendini birakti.

Once sanki dusuk satiha girmis gibi araba yalpaladi, sonra baktim esp yanip sonmeye basladi, pat-pat sesleri yukselip, arabanin kontrolunu kaybetmeye baslayinca anladim ki lastik patladi.😁

Biraz el freniyle durumu toparlayip saga cektim. Arabada stepne olmadigi icin lastigi de degistiremedim. Kaskodan cekici istedim tam iki saat gunesin altinda cekicinin gelmesini bekledik. Cumartesi saat 19-20.00 oldugu icin acik lastikci bulma ihtimalimiz cok azalmisti. Adamdan rica ettim benzinliklere sorarak gitmek icin, sag olsun kabul etti.

En sonunda benzinligin birinde farkli ebat lastik bulup oyle donduk.

Rezillikti resmen.

Bu ihtimalden coook uzak iyi tatiller diliyorum. :)

Bende Cumartesi gece yola cikacagim.

• benzer bir anıda bende var ama bu kadar yılda tek bir olay, ha körün taşı bu gelir adamı bulur tabi ama artık o riski aldım. şimdiden iyi yolculuklar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

İçinize sinmeyecek'se zaten kesinlikle polo'da kalmak mantıklı.Zaten aman,aman bir yükseliş olmazdı.Golf hacim ve birazda kullanım keyfi olarak ileride.Polo'dan sonra passat f30 felan yakışır :)

Amacim D suv veya D sedan ama bakalim sartlar ne getirecek.. Bu yuzden hedefe ulasmak icin Polo ile bir sure daha yola devam etmem sart.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Amacim D suv veya D sedan ama bakalim sartlar ne getirecek.. Bu yuzden hedefe ulasmak icin Polo ile bir sure daha yola devam etmem sart.

Anladım,işin sonunda zafer var ise her türlü fedakarlık yapılır,sabredilir tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 1 Temmuz 2016; 23:51:29 >
  • İyi bayramlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bayramlar :)
  • Kimseden ses soluk yok,Sağ mısınız :)
  • Herkese iyi bayramlar arkadaşlar.

• Arkadaşlar merhaba. Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.

308 ALLURE 1.6 BluHDI eat6 Premium Pack(comfort pack içinde)

Bir araç var, siz ne düşünüyorsunuz bu araç için?

Comfort Pack
    Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, Krom kapı kolları, 220V çıkış
    Cam Tavan
    Geri Görüş Kamerası

Premium Pack
    Sürüş destek sistemleri (Dinamik Cruise Control ve Acil durum uyarı ve otomatik fren sistemi)
    Navigasyon sistemi
    Jukebox
    Park Assist (Otomatik park sistemi)
    Kör Nokta uyarı sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 9 Temmuz 2016; 9:48:45 >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Fiyat 95'in altında kalıyorsa nefis araç..
    Keyifle binilir abi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat önemli hocam yoksa araç güzel. Bugün bende Antalya Peugeot a uğrayacağım 2008 classic varsa ellerinde benim arabaya da takasta aklımdaki rakamı verirlerse almayi düşünüyorum.

• 87.000tl fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 9 Temmuz 2016; 10:05:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

87.000tl fiyatı

Gunaydin.

Tatil vs derken konudan da bildirim gelmeyince ben buraya hic bakmadim. Tum arkadaslarin gecmis bayrami kutlu olsun.

Gecen hafta Peugeot'dan aldigim fiyati dusunuyorum ve senin saydigin opsiyonlu aracin fiyatina bakiyorum: Soyledigin arac bir dakika dusunulmeden direk alinir.

Yanlis hatirlamiyorsam bana opsiyonsuz allure icin 89.000 fiyat vermislerdi. Yukarıda yazdığım yazıyı da kontrol ettim, orta donanım için 83.000 küsür fiyat almışım.

Suan baska hangi markaya gidersen git oyle dolu bir araci 90.000 altina alman mumkun olmayacak. (Megane 4 te sunroof bile bu yil icin yok.)

Söylediğin araç bence direk alinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum01 -- 9 Temmuz 2016; 12:22:58 >
  • quote:

87.000tl fiyatı

Benzer dolulukta leon bile bu fiyatlara geliyor abi Golf zaten 110 bin seviyelerine geliyor.Kısacası Hayırlı olsun :)
  • Aldım aracı...

Hayırlısı olsun.

• quote:

Aldım aracı...

Hayırlısı olsun.

Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin.

Arac ne renk? Teslimat ne zaman? Test yazisi yazacak misin?😀

• supremum01 kullanıcısına yanıt
    Telekkür ederim. Daha iyisi sizlerin olsun.

Beyaz araç, zaten tek renk seöeneğimz mevcuttu. Beyaz da bu bölge için ideal.

İnceleme yaparız tabiki.

• Abi süper fiyat. Yapıştır gitsin.

Hocam ben sordum, Samsun'da classic yok. Sivas'ta var, aracımıza takas fiyatı bekliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.