Şimdi Ara

Otomobil Severler Sohbet Konusu. (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.079
Cevap
50
Favori
131.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ooo ben yapıştır diyene kadar almışsın

Hayırlı olsun Abi, üzmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam plakan gty mi

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun abi niye bilmem kendim almış gibi sevindimDs4'ü kaçırmıştın bu fırsatı kaçırmaman iyi oldu bence..Foto ve inceleme bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Ooo ben yapıştır diyene kadar almışsın

Hayırlı olsun Abi, üzmez.

Valla! Dün zor uyudum, forumlarda dolandım durdum. Zaten, sıkışsaydım seni arayacaktım.

@otomobilci_x hocam ile de karşılaştık, ayak üstü sohbet etme fırsatımız oldu.

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Paracıklarda gitti, ama😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 9 Temmuz 2016; 15:03:30 >
    Dolu tarafından bakmak lazım inci gibi 308'de geldi amaBu arada otomobilci x ile hangi bayiide karşılaştınız abi
  • Dünya küçük arkadaşlar Antalya Peugeot bayisinde karşılaştık. Kapıda cactusu görünce dedim tamam. Kesin buradalar. Araç gerçekten çok çok dolu ve fiyatida mükemmel tekrar hayırlı olsun diyorum güle güle kullanın. Benim aracıma ise konyada verilenden daha dusuk fiyat verdiler bizde bu fiyatlarla aracimizi satmak istemiyoruz çünkü 2008 çok iyi fiyat performansa sahip olsa da tam olarak içimize sinen bir araç değil dolaysıyla kendi aracimizi ucuza satmak işimize gelmiyor. Günün kazancı panther hocam ile tanismamiz oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Telekkür ederim. Daha iyisi sizlerin olsun.

Beyaz araç, zaten tek renk seöeneğimz mevcuttu. Beyaz da bu bölge için ideal.

İnceleme yaparız tabiki.

aisin şanzıman
    sınıfındaki en iyi motor şanzıman uyumu
    ağzına kadar doldurulmuş araç
    iyi bağaj hacmi
    üst donanımda cidden güzel görünen konsol, ferah iç mekan
    0-100 bu kadar tasarruflu bir araçta 10 saniyenin altında ya da o civardaki çok çok iyi.
    küçük go kart direksiyonu ve sürüş zevki

87 k fiyat daha ne olsun hocam.
    hayırlı olsun.
    Selamlar,

Şuan 2015 model Allure 1.6 BluHDI eat6 comfort pack olanını kullanıyorum yaklaşık 15bin km yaptım, araçtan çok memnunum,

Kullanımı çok zevkli, ş.içinde park-manevra konusunda civicten sonra resmen cennete düşmüş gibi oldum.

Yakıt tasarrufu da yapılabiliyor ancak ben ş.içi yoğun trafikte ve biraz set ve agresif kullanıyorum bu nedenle 5,5 -6,5 arasında gidiyor.

Ş.dışında hız ortalamamı 100ün altına indiremedim, bolu tünel çıkışında 210 kmyi gördüm, 4 kişi ve klima açıkken.

Fransızlara ön yargılı olmama rağmen dediğim gibi ben bu araçtan çok memnunum...

Pre.pack deki Navi kullanışsız ve yetersiz, jukeboxun gerekliliği tartışılır (usb den 32lik bir flash ile bir dünya mp3 dnleyebilirsiniz), Park assist kullanırmısınız bilemiyorum bence gereksiz,

Burada işe yarayabilecek kör nokta ile sürüş destek aradaki fiyat farkına değermi değmez mi? kişisel tercihtir (bence değmez)

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    Hocam, Navi kullanışsız zaten kendi aracımdakini de kullanmıyoruz, jukebox benim araçta da var ve tamamen gereksiz, Park assist'i
    heves için 3-5 haricinde kullanacağımızı sanmam, hanım dahi kullanmaz.

Ama araç bu şekilde hazır, isteyerek ve seçerek aldığım bir paket değil. Sizinki gibi comfort paket bana da yeterdi.

Bu araç için fiyatlardan çok haberim yok, araştırmaya da pek vaktim olmadı.
    Ama bana göre son dönemde dizel+otomatik olarak baktığım araçlardan hem daha dolu hemde daha uygun fiyatlı geldi.

Aldığım fiyat bu donanıma göre uygun ise sorun yok. 1-2 fazla ise de artık yapacak fazla birşey yok.

Fiyat kıyası yapabilmek için soruyorum, siz kaça almıştınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 9 Temmuz 2016; 18:41:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Dünya küçük arkadaşlar Antalya Peugeot bayisinde karşılaştık. Kapıda cactusu görünce dedim tamam. Kesin buradalar. Araç gerçekten çok çok dolu ve fiyatida mükemmel tekrar hayırlı olsun diyorum güle güle kullanın. Benim aracıma ise konyada verilenden daha dusuk fiyat verdiler bizde bu fiyatlarla aracimizi satmak istemiyoruz çünkü 2008 çok iyi fiyat performansa sahip olsa da tam olarak içimize sinen bir araç değil dolaysıyla kendi aracimizi ucuza satmak işimize gelmiyor. Günün kazancı panther hocam ile tanismamiz oldu.

Hocam, PM den çok sohbet etmiştik ama tanışma fırsatımız olmamıştı.

Sizi ve ailenizi tanıdığımıza çok memnun olduk, eşimde özellikle ufaklıkları çok sevdi.

Her zaman görüşelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

İnceleme yaparız tabiki.

aisin şanzıman
    iyi bağaj hacmi
    0-100 bu kadar tasarruflu bir araçta 10 saniyenin altında ya da o civardaki çok çok iyi.

hayırlı olsun.

Bu motor şanzıman kombinasyonunu beğeniyordum(yarı otomatik keyifsiz), haltta aralık 2015 de DS4 için çok iyi bir teklif almıştım ama
    o dönem Cactus'ü yeni aldığım için uzak durmuştum(sonradan pişman oldum). Ama onu da hanım pek sevmemişti, özellikle cam tavan
    olmayınca onu ikna etmek biraz zor. Bu aracı daha çok beğendi.

Konsol güzel, zaten Cactus'den de az tuşa ve ekrandan kumandalara alışığız. Menülerde hemen hemen aynı, yabancılık çekmedik.

4.2lt lik bir değeri var, sanıyorum normal kullanım ile 5.5lt yi geçmem(belki biraz daha az)

*Bir süre sonra beraber inceler, küçük bir test yaparız.

• quote:

quote:

Dünya küçük arkadaşlar Antalya Peugeot bayisinde karşılaştık. Kapıda cactusu görünce dedim tamam. Kesin buradalar. Araç gerçekten çok çok dolu ve fiyatida mükemmel tekrar hayırlı olsun diyorum güle güle kullanın. Benim aracıma ise konyada verilenden daha dusuk fiyat verdiler bizde bu fiyatlarla aracimizi satmak istemiyoruz çünkü 2008 çok iyi fiyat performansa sahip olsa da tam olarak içimize sinen bir araç değil dolaysıyla kendi aracimizi ucuza satmak işimize gelmiyor. Günün kazancı panther hocam ile tanismamiz oldu.

Hocam, PM den çok sohbet etmiştik ama tanışma fırsatımız olmamıştı.

Sizi ve ailenizi tanıdığımıza çok memnun olduk, eşimde özellikle ufaklıkları çok sevdi.

Her zaman görüşelim...

Bizde sizi tanıdığımiza çok memnun olduk. Çok güler yüzlü ve pozitif enerji saçan insanlarsiniz. Tekrar görüşmek dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Abi süper fiyat. Yapıştır gitsin.

Hocam ben sordum, Samsun'da classic yok. Sivas'ta var, aracımıza takas fiyatı bekliyoruz.

Ne yaptınız hocam?

• quote:

quote:

İnceleme yaparız tabiki.

aisin şanzıman
    iyi bağaj hacmi

hayırlı olsun.

Devrimciler tek tek damliyor masallah.0km c segmenti 87bin tl,cok dolu cok
    Osman gazi cok pahali bizi soyuyolla ama devlete 0km arac icin dunyanin vergisini öderken abi yea kral yeaa.iste bu yuzden bu ulke icin cok tehlikelisiniz siz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 10 Temmuz 2016; 9:41:53 >

• Hocam hayırlı olsun. 308 in şu anda bu fiyatlarla rakibi yok. Ayrıca mükemmel de araç olmuş. Ön yargıları bırakan insanlar 308 den kolay kolay vazgeçemiyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Aracın hayırlı olsun abi , allah utandırmasın daha iyisine sağlıklı şekilde binmeyi nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Hocam hayırlı olsun. 308 in şu anda bu fiyatlarla rakibi yok. Ayrıca mükemmel de araç olmuş. Ön yargıları bırakan insanlar 308 den kolay kolay vazgeçemiyor :)

Ben son dönemde o kadar araç gezip fiyat aldım ve karşılaştırma fırsatı buldum ki...

O yüzden bu aldığım aracın içlerinde f/p olarak en iyisi olduğunu görüyorum.
    Verdiğimiz fiyat, evet az para değil ama aldığın ile doğru orantılı ise sorun yoktur, diye düşünüyorum.

Maalesef! Marka algısı ve eskiden kalan araçlardaki durumlar milletin kafasına iyice yerleşmiş.
    Artık o eski araçların ve eski de kalan durumların bittiğini milletin görmesi lazım.

308 konusuna baktım, birisi birisine yazmış; 2-3 sene sonra sanayideki ustaların kapısını aşındırırsınız.
    Adamın kafa hala geçen yüzyılda kalmış, ne diyeyim.

Dün hanım ile; bu dolulukta ve bu motor şanzıman kombinasyonundan sonra, artık A180d ve 116d nin parasının hakkını
    vermediğini ve bundan sonraki aracında onlar olmayacağına karar verdik. Bakalım 3-5 seneye önümüze neler gelir.

quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

Aracın hayırlı olsun abi , allah utandırmasın daha iyisine sağlıklı şekilde binmeyi nasip etsin.

Teşekkür ederim Daha iyisi, daha güzeli senin olur İnşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal07
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unsal07
    quote:

Az sonra Antalya bayisine gideceğim kafayı bozdum benim araca makul bir fiyat verirlerse alacağım.

Boşuna yorulmayın.

@otomobilci_x hocam ile tanışma fırsatı yakaladık. Ama sana da alacağız Ünsal kardeşim. Azimliyiz...

İstemediğim cam tavansızı o mu aldı yoksa?
    Neyse, kovalamaya devam...

Yok! Araç zaten yoktu ve kendi aracına düşük bir takas fiyatı alınca vazgeçti.

Kardeşim, arada sırada şuraya takıl da sohbete katıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

quote:

İnceleme yaparız tabiki.

aisin şanzıman
    iyi bağaj hacmi

hayırlı olsun.

Devrimciler tek tek damliyor masallah.0km c segmenti 87bin tl,cok dolu cok
    Osman gazi cok pahali bizi soyuyolla ama devlete 0km arac icin dunyanin vergisini öderken abi yea kral yeaa.iste bu yuzden bu ulke icin cok tehlikelisiniz siz.

Sıfır bir araç fabrika çıkışı 100.000 tl olsun (1,6 motoru geçmeyen) bu aractaki kdv ve otv ile fiyat 170 bin civarına gelir. Dolaysıyla devlete 70.000 vergi odersiniz ancak bu artık o aracın maliyetidir. Yani siz bu aracı ikinci elde alırken ben 100.000 üzerinden değerlendiririm diyemezsiniz. İşin özü ikinci elde alsaniz sifirda alsaniz o aracın fiyatının içinde vergisi var.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.