Şimdi Ara

Otomobil Severler Sohbet Konusu. (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.079
Cevap
50
Favori
131.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ds5 benim konusunu actigim bir arac incelemistim daha once.yuksek fiyattan girince pek tutmadi tr piyasasinda.arabanin her yeri premiumlara rakip oyle diyebilirim.motoru saymazsak.dizelle yurutulecek araba degil thp yakisir.şuanda ikinci el fiyatlari da uygun,cok klas bir araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    üstte de yazılmış, 1.2T 130bg EAT6 mantıklı bir seçim olur....
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Size son olarak şunu söyleyeyim.

Daha önce de dediğim gibi Fransızlara karşı önyargım olduğu halde, bu aracı "bir test sürüşü bile yapmadan" aldım.... daha ötesi var mı...

Ana konusunda bu araca sahip çok yetkin birkaç kardeşimiz var, her türlü bilgi aktarımı mevcut...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Hocam aracınız hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, sizin adınıza sevindim.

Yalnız küçük çaplı bir inceleme yazısı yazarsanız memnun oluruz. Aracın içeriye aldığı ses, motor performansı, malzeme kalitesi, arka diz mesafesi, direksiyon tepkileri, aracın çukurlara giriş çıkışı vs.

Sürmediğim için nasıldır bilmem, ama tip olarak çok hoşuma giden bir araç. Bir de 87 bine o doluluk bence iyi fiyat. Aynı dolulukta başka bir fransız olan Megane 100'ün üstüne çıkıyor.

Saygılar.

Teşekkürler.

DS5 in en kötü yanı yarı otomatik şanzıman ile sunulmasıydı, yakışmıyor ve keyifsizdi. Şimdi EAT6 ile sunuluyor, çok daha iyi...

Onun dışında çok tarz ve kaliteli, ilk geldiğinde incelediğim ve içinden çıkmak istemediğim bir araç(tı).

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alinti: Panthér

quote:

Orijinalden alinti: RevivaL

1.2 vti için yorumlar nasil hocam. Iç açici mi degil mi? Yeterli mi yetersiz mi?

1.2 VTI 82bg atmosferik, benim Cactus'de olan ile ayni motor. Cactus'e bile zor yeterken 308 de düsünemiyorum.
    Hem aracin görüntü/kalibi/durusu ile de ters. Bu motor ile sunulmasi bile bence hata..

Bu aracin yakisani 1.2T 130bg EAT6. Bende aslinda 308'e baktigim dönemlerde hep onu düsünmüstüm, o dönemlerde otomatik
    versiyonu olmayinca ilgim baska tarafa kaymisti.

testi yaparız hocam ya, sizde kuga'yı bir denersiniz.

yalnız utanıyorum en son ne zaman yykatty?ymy unuttum. ne syklykta yykatyyorsunuz araçlarynyz yav, 2 ayda bir falan oluyor benimki sanyrym biraz fazla.
    bu 1.2 motordan öte size bir araç göstereyim, acaba citroen bu güzelliği yapar mı, bu aracı üretir mi sonuda acaba ds adı ile.

1.6 thp bunu rahat kaldırır.

https://www.youtube.com/watch?v=UGnStw2bglU

Araba gerçekten çok güzel olmuş. Tüm çizgileri ve detayları iyi çalışılmış. Çok beğendim.

DS markasının Citroen den ayrı konumlandırılması markanın geleceği için çok iyi bir karar. Premium C/D/SUV seğment için iyi bir alternatif olacak.

Bize gelen 156 lık THP olur.

Ama millete; "Citroen C6’da olduğu gibi Ford ve PSA’nın ortaklaşa geliştirdiği 3 litre hacimli Twin-Turbo dizel V6 motoru kullanacağını açıkladı.."

o motor tadından yenmez, ama bize gelmez.

ama avrupa'ya gelen mustang'lere 2.3 motor koyuyorlar yav.

şu renault'un motoruna çok üzülüyorum ben 1618 cc diye gelemiyor.

türkiye'ye özel 1599 yaptık deseler kimse ölçemez o da ayrı bir komedi.

Yeni Jazz'ın 1318cc lik motoru da mtv yönünden evlere şenlik.

• quote:

quote:

Hocam aracınız hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, sizin adınıza sevindim.

Yalnız küçük çaplı bir inceleme yazısı yazarsanız memnun oluruz. Aracın içeriye aldığı ses, motor performansı, malzeme kalitesi, arka diz mesafesi, direksiyon tepkileri, aracın çukurlara giriş çıkışı vs.

Sürmediğim için nasıldır bilmem, ama tip olarak çok hoşuma giden bir araç. Bir de 87 bine o doluluk bence iyi fiyat. Aynı dolulukta başka bir fransız olan Megane 100'ün üstüne çıkıyor.

Saygılar.

Teşekkürler.

DS5 in en kötü yanı yarı otomatik şanzıman ile sunulmasıydı, yakışmıyor ve keyifsizdi. Şimdi EAT6 ile sunuluyor, çok daha iyi...

Onun dışında çok tarz ve kaliteli, ilk geldiğinde incelediğim ve içinden çıkmak istemediğim bir araç(tı).

yukarıdaki kumandaları da süperdi, bağımsız açılan parçalı cam tavan, konsol.

2. el araç alacakların ilk sırasında olması gereken bir araç aslında, yalnız alınacaksa 1.6 thp ile tam otomatik alınmalı, performansı da iyi oluyor.

thp zaten fazla yakmayan bir motor, bir de oldukça sert tarafta bir araç.

• Arkadaşlar aracın üzerinde 225/45/17 Mıchelin pilot sport3 var.

Nasıl bir lastik? yorum yapabilirimsiniz.

• ..

• Bayramda yollarda en çok göze çarpan araç, BMW 3 kasa idi (F 30) bu nedir arkadaş, sanki bedava dağıtmışlar. Bu arada dediğim bölge İzmirden Bodruma kadar alanı kapsıyor, tabi kaymak tabakanın da tercih ettiği bölgeler olmasının da etkisi var sanırım bunda.
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Sadece testlerine bakabildim. Daha önce kullandığım bir lastik değil, fakat çok iyi görünüyor:

www.tyrereviews.co.uk
    2013 Auto Express Summer Tyre Test - Tyre Reviews
    http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2013-Auto-Express-Summer-Tyre-Test.htm

Islak zemin performansı biraz geride rakiplerine nazaran. Burda da Adac testi mevcut :
    www.tyrereviews.co.uk
    2016 ADAC Tyre Test 225 45 R17 - Tyre Reviews
    http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2016-ADAC-Tyre-Test-225-45-R17.htm
    Fakat adac testlerinde hep Almanlar birinci oluyor, belirteyim.

Yalnız stok lastik için fazlasıyla premium hocam. Adeti 400 lira. Kesinlikle ortalamanın çok üstünde bir lastik genel itibariyle, bence gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 11 Temmuz 2016; 16:18:50 >

• quote:

Arkadaşlar aracın üzerinde 225/45/17 Mıchelin pilot sport3 var.

Nasıl bir lastik? yorum yapabilirimsiniz.

Kısa süreli s40 volvoda denedigim bir lastik yolu iyi kavradığını dusunmustum ama yanıltıcı olabilir.

• quote:

Sadece testlerine bakabildim. Daha önce kullandığım bir lastik değil, fakat çok iyi görünüyor:

www.tyrereviews.co.uk
    2013 Auto Express Summer Tyre Test - Tyre Reviews
    http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2013-Auto-Express-Summer-Tyre-Test.htm

Islak zemin performansı biraz geride rakiplerine nazaran. Burda da Adac testi mevcut :
    www.tyrereviews.co.uk
    2016 ADAC Tyre Test 225 45 R17 - Tyre Reviews
    http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2016-ADAC-Tyre-Test-225-45-R17.htm
    Fakat adac testlerinde hep Almanlar birinci oluyor, belirteyim.

Yalnız stok lastik için fazlasıyla premium hocam. Adeti 400 lira. Kesinlikle ortalamanın çok üstünde bir lastik genel itabiriyle, bence gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Saygılar.

Teşekkür ederim. Dışarıda olduğum için yardımın iyi oldu. Biraz inceledim ve kabul edilebilir olduğunu görüyorum.

Goodyear ıslak kuru B / Yakıt E
    mıchelin ıslak kuru A / Yakıt F

2 farklı lastik geliyor

Goodyear EfficientGrip
    MICHELIN Pilot Sport 3

• Michelini pek kullanamadım ve bulunduğum yer itibariyle kullanan da yok malesef. Bize çok yumuşak kalıyor ve hatta taşın yırttığını dahi gördüm :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

..

Bende yukarıda verilen test sonuçlarını gönderecektim, paylaşılmış.

Bildiğim kadarıyla çok çok yeni bir üretim değil. Ancak döneminin gerçekten iyi lastiklerinden. Antalya sıcağında yumuşak hamurundan dolayı ömrü uzun olur mu kestiremiyorum fakat dikkat ederek kullanıldığında sorun çıkartacağını sanmıyorum.

Ucuz bir lastik değil.
    www.lastikcim.com.tr
    Lastikçim | Lastik Almanın Güvenli ve Pratik Yolu
    http://www.lastikcim.com.tr/index.php?do=catalog/results&q=225/45R17

Bazı yerlerde lastik ısındıktan sonra üst limitte birden kopmalar yaşattığını okumuştum ancak bu sürüş stilini genelde tercih etmediğimiz için ikilem yaşatacak bir durumla karşılaşacağını sanmıyorum.

Bence aklın kalmasın iyi lastik.

Yazdıysan görmedim, araç ne zaman gelecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

quote:

..

Bende yukarıda verilen test sonuçlarını gönderecektim, paylaşılmış.

Bildiğim kadarıyla çok çok yeni bir üretim değil. Ancak döneminin gerçekten iyi lastiklerinden. Antalya sıcağında yumuşak hamurundan dolayı ömrü uzun olur mu kestiremiyorum fakat dikkat ederek kullanıldığında sorun çıkartacağını sanmıyorum.

Ucuz bir lastik değil.
    www.lastikcim.com.tr
    Lastikçim | Lastik Almanın Güvenli ve Pratik Yolu
    http://www.lastikcim.com.tr/index.php?do=catalog/results&q=225/45R17

Bazı yerlerde lastik ısındıktan sonra üst limitte birden kopmalar yaşattığını okumuştum ancak bu sürüş stilini genelde tercih etmediğimiz için ikilem yaşatacak bir durumla karşılaşacağını sanmıyorum.

Bence aklın kalmasın iyi lastik.

Yazdıysan görmedim, araç ne zaman gelecek?

klasik d sınıfı araç lastiği.

yumuşak hamurludur, yağmur performansı çok iyi değildir, sessizlik ve tutuş konusunda iyidir.

• Teşekkürler.

Antalya güzergahım bozuk yol değil, bir süre sonra tahta gibi olan ER300 gibi lastik yerine yumuşak hamurlu lastiği tercih ederim.
    Araç üzerinde gelen 2 lastik de benzer karakterli, gibi. O yüzden üzerinde olanı kabul edeceğim.

Araç bayinin kapalı deposuna gitti, orada kuzu kuzu bekliyor(kil yaptırdım)

Cactus'ün devrini verdim, bir miktarda ödeme yapmıştım, geri kalan için döviz bozacağım ama bayram dolayısı ile gerilemişti
    biraz çıkması için durumu beklemeye aldım uygun fiyata gelince bakiyeyi kapatacağım. Zaten çok acelem yok 7-8 gün beklerim.
  • Yeni maceranda başarılar hocam. Eminim çok memnun kalacaksın:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Yeni maceranda başarılar hocam. Eminim çok memnun kalacaksın:)

• Bu gün sabah bir arkadaş bayiye gitmiş ve burada okuduğu donanım/fiyattan aynı araç var mı? diye sormuş.

Konuyu okuyan bir arkadaş olsa gerek...

Kimse çıksın ortaya
  • quote:

Bu gün sabah bir arkadaş bayiye gitmiş ve burada okuduğu donanım/fiyattan aynı araç var mı? diye sormuş.

Konuyu okuyan bir arkadaş olsa gerek...

Kimse çıksın ortaya

benim bir arkadaş söylemiştim, o mu acaba yav, gerçi kadjar alacak gibiydi bugün kapora vermiş olması lazım ama pejo'ya da bakacaktı.

kuga'yı beğendi, tucson'a kapora verdi, kadjar almaya gitti

adama da bir şey diyemedim her şey yakıtta bitiyor artık, kuga alacaktı makyajlı kasa ile, eşi tucson istedi, sonra arada kemer'e gitme durumu çıktı ağlaya ağlaya kadjar almaya yollandı.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.